Hae
Ruokaturisti

Tallink City Hotel – Lasten kanssa sviitissä

 

Päätimme kolmen päivän varoajalla lähteä hotellimatkalle Tallinnaan, ja etsimme hotellia keskustan tuntumasta. Kriteerinä meillä oli löytää hotelli, jossa on tilava perhehuone, sillä emme mahdu 2- ja 4-vuotiaiden poikiemme kanssa enää ns. normaalikokoiseen huoneeseen. Päädyimme varaamaan huoneen Tallink City Hotellista, joka on loistava valinta lapsiperheelle. Tallink City Hotel sijaitsee aivan Tallinnan keskustassa Viru-keskusta vastapäätä, aulassa on lapsille leikkitila ja hotelli on lisäksi hintatasoltaan edullinen. 

 

Tallink City Hotel: Royal Suite

 

 

Olimme varanneet tilavan 35 neliön Deluxe huoneen, mutta saimme iloksemme korotuksen hotellin isoimpaan sviittiin. Yövyimme poikien kanssa siis 55 neliön Royal Suitessa Tallink City hotellin ylimmässä kerroksessa. Pojat olivat aivan innoissaan nähdessään huoneen, ja juoksivat ensitöikseen katsomaan löytyykö kylpyhuoneesta kylpyamme. Pojat olivat niin tohkeissaan löytämästään ammeesta, etteivät edes huomanneet sviitin saunaa. Seuraavaksi pojat innostuivat leikkimään kahdestaan Leonin lempileikkiä eli piilosta. Royal Sviitissä olikin paljon piilopaikkoja, ja erityisen suosittu piilopaikka näytti olevan huoneen jättimäisiä ikkunoita varjostavien verhojen takana. Tallink City Hotellin ylimmästä eli 10. kerroksesta oli aivan mahtavat näköalat. Oli ihana katsoa auringonlaskua viiden aikaan ennen kuin lähdimme illalliselle. 

 

 

 

Royal Suitessa on tilavan olohuoneen lisäksi erillinen makuuhuone parisängyllä. Olin erityisen iloinen siitä, että sängyssä oli parivuoteen peitto kahden erillisen sijaan. Makuuhuoneesta on pääsy isoon kylpyhuoneeseen, jossa on kylpyammeen lisäksi sauna. Olohuoneen yhteydessä on lisäksi erillinen WC. Olohuoneesta löytyy minibaarin lisäksi Cupsolo-kahvinkeitin kapseleineen, ja keitin pojille kaakaot heti huoneeseen päästyämme. Olohuoneen sohva oli pedattu pojille sängyksi, jossa he loikoilivat päivällä, mutta nukkuivat yön kuitenkin välissämme. Vaikka makuuhuoneen sänky oli  200 cm leveä, siirryin silti aamuyöstä omaan rauhaan nukkumaan olohuoneeseen pedatulle sängylle ja sain pitkästä aikaa nukkua rauhassa yksin.

 

Tallink City hotel: aamiainen

 

 

Monelle yksi tärkeimmistä asioista hotellin valinnassa on aamiainen. Luin itsekin TripAdvisorista muutaman arvostelun, ja aamiainen vaikutti hyvältä tarpeisiimme. Vietämme mieheni kanssa vegaanista tammikuuta, ja olin varma, etten saa itse kuitenkaan aamiaisella mitään syötävää kahvin lisäksi. Yllätyksekseni eri ruokarajoitteet oli selkeästi merkitty, eikä minun tarvinnut kysellä mitä vegaanista löytyisi. Sain aamupalaksi hummukseen dipattavien vihannesten lisäksi karjalanpiirakoita, neljänviljanpuuroa ja hedelmäsalaattia. Pojat söivät karjalanpiirakat munavoilla, nakkeja, sämpylää ja puuroa hillolla. Joelin ahmiessa pekonia, Leon keskittyi herkullisen näköiseen kylmäsavuloheen. 

 

Kiireetön aamusauna

 

 

Kävimme aamiaisen jälkeen vielä aamusaunassa poikien toiveesta. Ostimme minibaarista pojille omenamehut saunajuomaksi. Pojat ravasivat kylpyammeen ja saunan välillä, ja nauttivat täysillä hotellielämästä. Pojat menivät aulan leikkinurkkaukseen isänsä kanssa leikkimään siksi aikaa, kun pakkasin tavaramme kasaan. Kirjauduimme hotellista yhdentoista aikaan ulos, ja suuntasimme lounaalle keskustaan ihanaan Vegan Restoran V -ravintolaan, johon kannattaa tehdä ajoissa pöytävaraus. 

 

Hotellin aulan leikkitila

Oletko ollut hotellimatkalla Tallinnassa?

 

Lue myös: Tyttöjen viikonloppu: Tallinnan kivoimmat ravintolat ja ostospaikat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *