Hae
Ruokaturisti

Ripsipidennysten poisto kotikonstein

Minulla on ollut ripsipidennykset viimeiset kahdeksan vuotta ja olen käynyt noin kolmen viikon välein huollattamassa pidennykseni. Ripsipidennykseni ovat erittäin maltillisen pituiset ja jokaiseen ripseen kiinnitetään vain yksi keinoripsi, ei tupsuja. Harva on siis huomannut, että minulla edes on ripsienpidennykset. Niiden ansiosta en ole kuitenkaan juurikaan meikannut viimeiseen 8 vuoteen. Aamuisin minulla menee viitisen minuuttia meikkaamiseen, sillä en meikkaa silmiäni lainkaan. Ripsipidennykset näyttävät siltä, että olisin käyttänyt ripsiväriä ja se saa riittää. Lisäksi sipaisen iholleni mineraalipuuteria, kulmiin väriä ja sävytettyä huulirasvaa. Ripsipidennykset säästävät siis valtavasti aikaani, ja olen ollut niihin todella tyytyväinen.

 

Arkimeikkini ja maltilliset ripsipidennykset

 

 

En ole koronakevään aikana käynyt lainkaan huollattamassa ripsiäni, koska olemme olleet eristyksissä. Olen silti maksanut kaksi varaamaani aikaa, ja varannut aina seuraavan, koska haluan omalta osaltani varmistaa, että pääsen vakiokosmetologilleni myös koronatilanteen laannuttua. Kävin viimeksi ripsihuollossa juuri ennen Thaimaan reissuamme eli tasan kaksi kuukautta sitten. Jokainen voi siis kuvitella kuinka monta keinokuituripseä silmiäni vielä eilen koristi. Oli todella erikoisen näköistä kun luomista roikkui muutama hassu ripsi, mutta en halunnut lähteä kosmetologille poistattamaan niitä.

 

Öljy irrottaa ripsipidennykset muutaman päivän sisällä

 

Ripsipidennysten poisto öljyn avulla

Muistelin, että kaikki öljypohjaiset puhdistusaineet ja liian öljyiset ihovoiteet ovat pannassa ripsipidennysten käyttäjille. Öljy nimittäin liottaa ripsipidennysten liimoja, ja aiheuttaa keinoripsien irtoamista. Niinpä kaadoin vanulappuun Ruohonjuuri-liikkeestä saamaani 100% mustikansiemenöljyä. Blueberry Booster niminen öljypohjainen seerumi suojaa ihoa sinisen valon aiheuttamilta vaikutuksilta ja toimii luonnollisena suojamuurina tätä ihoa heikentävää ja vaurioittavaa valoa vastaan. Nyt superseerumi sai kuitenkin toimia apuna ripsipidennysten poistossa. Vedin öljyisellä vanulapulla ripsien suunnan mukaisesti muutaman kerran alaspäin kevyesti painaen. Vanulappuun tarttui heti muutama irtoripsi kummastakin silmästä, enkä viitsinyt hinkata enempää. Toistin operaation seuraavana iltana, ja sain loputkin irtoripset pois. Vain yhden sinnikkään ripsen jouduin poistamaan pinsettien avulla. Sain siis parissa päivässä loputkin ripsipidennykset pois ihan kotikonstein öljyn avulla. Toinen vaihtoehto on tosiaan käydä kosmetologilla poistattamassa ripsipidennykset. Saat tällöin kaikki keinoripset pois kerrallaan puolessa tunnissa ja hinta vaihtelee 20-40€ välillä.

 

Lue myös: Tue yrittäjää – Ethän vain peruuta varaamaasi aikaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *