Hae
Ruokaturisti

Aineeton joululahjavinkki: Natural Goods Companyn Re-start hyvinvointivalmennus

*Sisältää mainoslinkkejä

Mietitkö mitä ostaa lahjaksi ihmiselle, jolla tuntuu olevan jo kaikkea? Ehkä et halua ostaa lisää materiaa ympäristösyistä? Itse suosin aineettomia lahjoja aina mahdollisuuksien mukaan. Olen usein esimerkiksi hankkinut äidilleni lahjaksi lahjakortin hierontaan, kasvohoitoon tai manikyyriin. Kerroinkin teille jo viime kuussa aloittavani Natural Goods Companyn kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tähtäävän Re-start verkkovalmennuksen. Olen käynyt nyt valmennusta läpi noin kaksi kolmannesta, ja halusin jakaa kokemuksiani kanssanne. Lisäksi halusin vinkata Natural Goods Companyn joulukampanjasta, sillä verkkovalmennus  on nyt joulukampanjahinnalla vain 195 € (ovh 350 €). Ja saat valita luonnonkosmetiikkatuotteista mukaan itsellesi kasvojen puhdistustuotteen, kasvoveden ja kosteusvoiteen. Jos haluat ostaa vain yhden tai useamman osa-alueen lahjan saajan tarpeen mukaan, yhden osion kampanjahinta on 45 € (ovh 70€) ja siihen saat yhden luonnonkosmetiikkatuotteen kaupan päälle. Jos siis yhtään kiinnostuit Re-start valmennuksesta luettuasi edellisen kirjoitukseni siitä, niin nyt kannattaa se hankkia! Valmennus on aktiivinen kuusi kuukautta ostopäivästä lähtien, jonka aikana videot tulisi katsoa. Voit kuitenkin ladata itsellesi verkkovalmennuksesta löytyvät kirjalliset ja audiomateriaalit pysyvästi.

 

Re-start verkkovalmennukset osa-alueet, kuva: Natural Goods Company

 

Pidän erityisesti siitä miten lempeä ja maltillinen valmennus on. Muutoksia kannustetaan tekemään omaan tahtiin, yksi askel kerrallaan. Re-start -verkkovalmennuksen ideana on saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi, jolloin mieli ja keho on tasapainossa. Stressaava elämäntilanne saattaa johtua monista eri syistä, ja näkyä oireina ihossa, kehossa ja mielessä. Re-Start –valmennus lupaa, että löydät itsellesi toimivimmat keinot pysyvään hyvinvointiin ja stressittömämpään arkeen. Verkkovalmennuksessa oppii myös ymmärtämään ravinnon, liikunnan, ihonhoidon ja mielen hallinnan merkityksen omaan hyvinvointiin.

“Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen nykypäivän kiireisessä ja vaativassa rytmissä on todella haastavaa. Stressaava elämäntilanne saattaa johtua monista erilaisista syistä. Tavoitteenamme on näiden viikkojen aikana antaa sinulle laadukkaat eväät hyvinvointisi pohjaksi. Re-Start -valmennus tukee matkaasi kohti elämää, joka on sinun hallinnassasi.”

 

Omat kokemukseni valmennuksesta

Re-start -verkkovalmennus koostuu kuudesta osiosta, jotka muodostavat yhdessä hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen perustan: Iho, Keho, Ravinto, Mieli, Ayurveda ja Yin-jooga. Kirjoitin kuvan alle hieman kokemuksiani niistä kolmesta osiosta, mitä olen ehtinyt käymään tähän mennessä. Natural Goods Company kehottaa valitsemaan ensimmäiseksi itseään eniten kiinnostavan tai omaan elämäntilanteeseen sopivan osion. Itse aloitin Ravinto-osiosta, ja etenin seuraavaksi Ayurveda-osuuteen. Olen aloittanut myös Iho-osuuden, mutta en ole ehtinyt käymään sitä vielä aivan kokonaan. Ihon jälkeen aion siirtyä Mielen kautta Yin-joogaan. Keho-osio treenivinkkeineen saa odottaa tammikuuhun, kun ei ole enää niin paljon menoja joka päivä ettei liikunnalle tahdo löytää aikaa.

 

 

  1. Ravinto: Ravinto vaikuttaa suoliston kautta ihoon, energiatasoihin, hormonitoiminnan toimintaan ja mieleen. Valmentajana toimii ravintoteraputti Annika Havaste, jolta opin todella paljon aidosti terveellisestä syömisestä, joka hellii kehoa. Oikeanlainen ravinto ylläpitää suoliston mikrobikantaa, alentaa stressiä, ja hillitsee matala-asteista tulehdusta joka meillä monella jyllää elimistössä. Olen esimerkiksi ottanut aamurutiiniksi Annikan Supersmoothien, joka pitää hyvin nälkää ja auttaa jaksamaan aamupäivän touhukkaan taaperon kanssa. Lisäksi olen alkanut välttelemään makeutusaineita, ja arvostamaan kurkumaa ihan uudella tavalla. 
  2. Ayurveda: Ayurveda ei ollut minulle ennestään lainkaan tuttu konsepti. Sen perustana on ajatus, että terveys on kehon, mielen ja sielun tasapainoa. Ayurveda-asiantuntija Pardaman Sharma opettaa tätä tasapainoa, ja kertoo kuinka yksilöllinen kehotyyppimme määrittää meille sopivat elämäntavat ja ruokavalion. Alussa testataan kehotyyppitestin avulla oletko päättäväinen pitta, taiteellinen vata vai lempeä kapha. Jokaisella kehotyypillä on yksilöllinen aineenvaihdunta, ruoansulatus ja energian kulutus, ja siksi myös oma lautasmalli jonka sisältö vaihtelee vuodenajan mukaan. Nyt tiedän myös mikä monia vaivoja aiheuttava ama on, ja miten kehotyyppini mukaisen aman voi poistaa elimistöstä.
  3. Iho: Iho heijastaa myös kaiken sen, mitä sisällämme tapahtuu: stressin, unen, liikunnan ja ravinnon laadun. Kosmetologi Katja Kokko opastaa valitsemaan itselleen oikeanlaiset tuotteet ja hoitorutiinit, jotka vahvistavat ihoa, edistävät sen vastustuskykyä ja jopa pysäyttävät stressin vaikutukset iholla. Fokus on luonnonkosmetiikassa, ja tuotteissa jotka sisältävät mahdollisimman paljon iholle hyödyllisiä aineita. Itse opin paljon ihonhoitotuotteiden ainesosista, ja Katja vertaili konkreettisesti erityyppisiä tuotteita vertaillaan keskenään ainesosaluettelon kautta. Oli myös kiva tunnistaa oma ihotyyppinsä, ja saada iholleen oikeat tuotesuositukset. Olin aiemmin kuvitellut minulla olevan kuiva sekaiho, mutta minulla onkin normaali-iho. Tämä muuttaa sitä millaisia tuotteita käytän ihollani jatkossa, ja varmasti myös sitä miten ihoni voi. Valmennus lupaa näkyviä tuloksia, sillä alussa pyydetään ottamaan itsestään talteen meikitön kasvokuva, johon palataan valmennuksen lopulla. En malta odottaa, että saan Iho-osion käytyä loppuun.

 

miten hyvin sinä voit tänään?

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *