Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Villakerrasto lämmittää lasta talvipakkasilla

Kaupallinen yhteistyö: Reima Finland
*Sisältää mainoslinkkejä

 

Esittelin teille joulukuussa jo Leonin uudet talvivaatteet. Leon sai Reimalta itselleen koko talvikerraston, eli talvihaalarin, pipon, hanskat ja töppöset. Leonilla on tämän talven ollut päällä suloinen Lappi-niminen ReimaTec talvihaalari, joka on täysin vedenpitävä ja silti hengittävä. Lisäksi haalarin pinta hylkii vettä ja likaa, ja takana on ylimääräinen lämmike, joten haalari on aivan mahtava maassa istuskelevalle taaperollemme. Valitsin Leonille ReimaTec Tepas -topparukkaset, joissa on kämmen selässä vetoketju, ja siksi helppo pukea taaperolle päälle. Leonin uuden talvivaatetuksen kruunaa Reiman suloiset vauvan töppöset. Vaikkei Leon enää teknisesti ottaen ole vauva, niin hän konttaa ulkona vielä kovin mielellään. Tähän tarkoitukseen lasten Antura toppatöppöset ovat aivan mahtavat! Töppösten varsi on sen verran pitkä, että ne voi vetäistä talvihaalarin päälle. Tällöin Leon voi kontata ulkona aivan huoletta, ja hänen jalkansa pysyvät täysin lämpiminä. Töppöset on tarkoitettu käytettäväksi kun ulkolämpötila laskee nollan ja -20 asteen välille.

 

 

Asumme aivan meren vieressä, joten ulkona tuulee todella kylmästi. Reiman ulkovaatteet ovat tuulenpitäviä, mutta se ei suojaa pienen Leonin kasvoja. Ostin hänelle siksi Reimalta uuden paksumman kypäräpipon, joka tulee tarpeeksi alas otsalta ja nousee myös peittämään leuan. Ostin siis ihan vähän liian ison pipon, jotta hänen kasvonsa pysyvät paremmin tuulensuojassa. Tämä Aukea -kypäräpipo näyttää myös olevan nyt 50% alennuksessa.

 

Kun makoilee lumessa, lämmin ja vettähylkivä haalari on aivan ehdoton

 

Poikien villakerrastot

 

Nämä Leonin ulkovaatteet ovat olleet nollakeleillä todella sopivat ihan sisävaatteiden päälle, mutta nyt kun pakkaset ovat kiristyneet, niin olemme turvautuneet lämpöisiin villakerrastoihin. Leon ei jotenkin vielä uskalla kävellä ulkona, joten on siis todella tärkeää, että hänen haalarinsa on tarpeeksi lämmin siltä varalta, että herra istuskelisi ulkona vain maassa. Viime päivinä on ollut poikkeuksellisen kylmä jopa täällä Helsingissä. Olen pukenut pojille siksi talvihaalarin alle villakerrastot. Kolmevuotiaalla Joelilla on tummansininen Kinsei villakerrasto, johon kuuluu paita ja housut. Se on valmistettu ihanan pehmeästä merinovilla-Tencel® -sekoitteesta. Kerraston materiaali säätelee tehokkaasti lämpöä ja pitää lapsen lämpimänä myös kosteana, joten se sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön. Ostimme Joelille tänä talvena ensimmäiset luistimet, ja tämä kerrasto on todella hyvä juuri liikkuessa.

 

Sinisilmälle täydellinen villakerrasto

 

Leonin kaunis sininen kuvioitu Taival -villakerrasto on valmistettu erittäin pehmeästä jacquard-villaneuleesta, joka on loistava lämmönsäätelijä ja sopii ympärivuotiseen käyttöön. Taival-kerrastoa on myös punaisena, pinkkinä ja harmaana, kaikki vähän eri kuviolla. Kerrasto on 80% villaa, ja 20% polyamidia, joka tekee siitä todella pehmeän ihoa vasten. Neulos joustaa hyvin, eikä sen saumat hankaa.

 

Nyt kun on ollut todella kylmä, en vilukissana menisi ulos lainkaan, ellei Joel pitäisi hakea päiväkodista. Niinpä olen -15 asteen pakkasessa pukenut Leonille sisävaatteiden päälle villakerraston, pipon, hanskat ja villasukat. Tämän jälkeen päälle vielä toppahaalari, ja sitten vaunuihin lämpöpussin alle niin, että Leon peittyy vyötäröön saakka. Kumpa joku pukisi minut yhtä lämpimästä ja kärräilisi paikasta toiseen!

 

Leon on -15 asteen pakkasesta järkyttynyt, mutta tyytyväinen vaunuissaan

 

Reimalla on nyt alen loppukiri, ja kaikki aletuottet puoleen hintaan. Tilasin Joelille alennuksesta jo ensi talveksi seuraavan koon haalarin, kun Leon perii hänen Reiman Stavanger haalarin parin vuoden takaa. Mielestäni Reiman ikäsuositukset vastaavat hyvin lasteni kokoja, ja 104 cm on ensi talvena 4-vuotiaalle Joelille varmasti sopiva.

 

Pysykäähän lämpiminä!

 

Lue myös: Reiman talvivaatteet – parasta taaperolle

 

Kaupallinen yhteistyö: Reima Finland

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *