Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

GLO Hotel Sello – miniloma pienten lasten kanssa

Kaupallinen yhteistyö: GLO Hotel Sellon kanssa

Usein ajatellaan, että lapsiperheille riittää vähän vaatimattomammatkin puitteet ja suurpiirteisempi palvelu. Moni pienen lapsen vanhempi sujahtaa tähän lapsiperhemuottiin unohtaen, että myös pienten lasten kanssa pystyy nauttimaan elämyksistä aivan kuten ajalla ennen lapsia. Yövyimme ennen lapsia aina välillä hotellissa omassa kotikaupungissamme, ihan vain huviksemme. Hotelliyö on nimittäin ihana irtiotto arjesta, ja rentouttaa kivasti. Emmekä ole halunneet tinkiä elämyksistä vain koska meillä sattuukin olemaan kaksi pientä lasta. Päätimme lähteä ihanalle minilomalle koko perheen voimin, eli mukaan pääsi myös kohta 3-vuotias touhutaaperomme. Vietimme tällä kertaa ihanan rentouttavan miniloman GLO Hotel Sellossa Espoossa. GLO Hotel Sello on loistava hotelli etenkin perheen pienempien kanssa.

 

GLO Hotel Sello

 

GLO Hotel Sello

 

GLO hotelleilla on GLO Kids -konsepti, jota pääsimme testaamaan. Jokaiseen huoneeseen saa pienestä lisähinnasta tilattua ennakkoon GLO Kids -paketin, jolloin huoneen yksi nurkka, tai koko huone muuttuu hurjan hauskaksi lasten temmellyskentäksi. Meillä oli aivan ihana huone, jossa oli väliovella yhdistetty lastenhuoneeksi sisutettu huone. Tämä oli loistava asia myös siksi, että ”aikuisten huone” pysyi ihanan siistinä ja kauniina, kun taas Joel sai riehua lastenhuoneessa mielensä mukaan ja rakentaa autojonojaan ympäri huonettaan. Leon viihtyi kummassakin huoneessa, mutta erityisesti meidän huoneemme parisänky oli hänen mieleensä. Leon ihasteli huoneemme lamppuja, ja jaksoi hykerrellä niille vaikka kuinka kauan.

Lastenhuone oli aivan täydellinen! En tiedä oliko lelut jotenkin kustomoitu meidän taaperon iän mukaan, mutta Joel leikki niillä kaikilla. Myös Barbie pääsi mukaan villiin tanssiin. Oli ihanaa, kun pystyimme viettämään aikaa myös omassa huoneessamme, ja Joel jaksoi leikkiä toisessa huoneessa. Meillä oli huoneiden välinen ovi koko ajan auki, vaikka Joel välillä yrittikin siihen koota esteitä legoista ja autoista. Yleensä hotelleissa joutuu koko ajan kieltämään lasta koskemasta mihinkään, sillä niitä ei ole tietenkään lapsisuojattu. GLO Kids -konsepti ratkaisi tämän ongelman, sillä Joelilla oli niin paljon muuta puuhaa että lamput, pistorasiat ja kassakaappi saivat jäädä aivan rauhaan.

Miksi GLO Hotel Sello on mielestäni aidosti lapsiystävällinen:

  1. GLO Kids -konsepti on aivan mahtava, ja muuttaa lapsen mielestä tylsän, normaalin huoneen satulinnaksi.
  2. Lapset saavat oman hotellikortin sisäänkirjautuessa, ja väritysvihkosen kynineen.
  3. Lasten huoneen kylpyhuoneen kylpylelut ja lasten tohvelit takasivat hauskan kylpyhetken.
  4. Vanhemmat saavat syödä aamiaisen rauhassa, kun lapset pääsevät leikkimään ravintolan hyvin varusteltuun, puhtaaseen leikkinurkkaukseen.
  5. Joel sai saippuakuplapullon käteensä kun kirjauduimme ulos hotellista. Hän innostui vastapalvelukseksi esittelemään vastaanotossa olleelle ihanalle Sonialle pohkeessaan olevaa muumilaastariaan.

Kävimme illemmalla pyörähtämässä Sellossa. Oli melko vaikea houkutella touhutaapero pois hurjan hauskasta hotellihuoneesta. Hotellista on myös todella hyvät liikenneyhteydet Helsingin keskustaan, mutta helsinkiläisinä halusimme pysyä Espoon puolella. Kävin pyörimässä vähän vaatekaupoissa vaunuissa nukkuvan Leonin kanssa, ja Joel leikki isänsä kanssa Sellon leikkialueella ja kävi ihmettelemässä kaikkea hienoa BR-leluissa.

Kun pääsimme Sellosta takaisin huoneeseemme, Joel pääsi kylpemään oikein pitkän kaavan mukaan. Joelin hotellivierailun yksi monista kohokohdista oli iso kylpyamme, ja huoneeseemme sijoitetut värikkäät kylpykaverit. Joel asetteli kylpykaverit huolellisesti riviin jo hotellihuoneeseen saapuessamme, ja suunnitteli innoissaan iltakylpyä. Myös lasten omat hotellitossut herättivät innostusta. Pitääpä kysyäkin hotellilta mistä noita kylpyleluja voisi hankkia, niillä oli ilmeisen hauskaa suihkutella vettä päällensä. Kylvyn jälkeen olikin aika mennä yöunille. Olimme ottaneet mukaan ainoastaan Joelin lempipehmolelun, Niiskuneidin. Yöunille mennessään, Joel kuitenkin vaihtoi Niiskuneidin ihan oma-aloitteisesti huoneessa olleeseen hirveen. Tämä yö nukuttiin sikeästi hauskan päivän jälkeen, uusi hirvikaveri kainalossa.

 

Onneksi maltoimme mennä melko ajoissa nukkumaan, sillä Joel heräsi aamulla innoissaan leikkimään huoneensa leluilla jo seitsemältä. Lasten kanssa hotellivieraina on se hyvä puoli, että pääsee aamiaiselle ajoissa ennen kello ysin ruuhkia. Aamiaiselta löytyi hyvin jokaiselle jotain. Pieni sormiruokailijamme sai mutusteltavaksi vesimelonia ja kurkkua, sillä ei voi vielä syödä maitotuotteita. Joel olisi syönyt kaiken omien sanojensa mukaan. Lautaselle valikoitui avustuksellani ”vain” munakokkelia, pekonia, keitettyä kananmunaa, ja coctailpiirakka juustolla. Hetken leikittyään aamiaishuoneen leikkinurkassa, Joel tuli syömään jälkkäriksi vielä pienen kulhon kaurapuuroa ja croissantin mansikkahillolla.

Vietimme aivan ihanan miniloman GLO Hotel Sellossa. Uskallan jopa väittää, että meillä oli paljon hauskempaa kuin hotellireissuilla ennen lapsia. Elämä muuttuu paljon lapsien myötä, mutta hotelleissa arvostamme silti vielä samoja asioita. Arvostamme kaunista sisustusta, pienten yksityiskohtien huomiointia, sulavan sujuvaa asiakaspalvelua, hyvät yöunet takaavaa muhkeaa sänkyä, ja kiireetöntä aamiaista. GLO Hotel Sellosta löytyy tämä kaikki, ja GLO Kids -konseptin myötä myös lasten huomioiminen asiakkaina on ensiluokkaista. Tämä ei varmastikaan jäänyt viimeiseksi vierailuksemme, ja taaperomme kyseli jo illalla kotona nukkumaan mennessä voidaanko mennä takaisin ”hovelliin”.

 

Lue myös: Tallink City Hotel – Lasten kanssa sviitissä

Kaupallinen yhteistyö: GLO Hotel Sellon kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *