Hae
Ruokaturisti

En ole tullut jätetyksi ja 9 muuta asiaa, joita en ole koskaan tehnyt

Blogeissa kiertää hauska haaste, jossa kerrotaan 10 asiaa, joita kirjoittaja ei ole koskaan tehnyt. JohanOnFitness -blogin Johanna haastoi minut myös vastaamaan, ja päätin ottaa haasteen vastaan. Näitä oli yllättävän vaikea keksiä, vaikka maailmassa on varmaan satoja asioita mitä en ole koskaan tehnyt.

 

En ole koskaan…

 

1. Ajanut autoa

Aloitetaan helpoimmasta. Minulla ei ole ajokorttia, eli en ole koskaan ajanut autoa. Olen syntynyt ja aina asunut Helsingissä, joten en ole vain kokenut tarvitsevani ajokorttia. Olen tosin todella tyytyväinen, että mieheni ajaa autoa ja pääsemme kätevästi mökkeilemään, Ikeaan, Nuuksioon ja minne vain haluamme lähteä seikkailemaan.

 

2. käyttänyt muotoiluvaahtoa

Mitä tämä on, ja mihin sitä käytetään? Olen äärettömän laiska ja osaamaton hiusteni kanssa. Pesen hiukset iltaisin, ne saavat kuivua yön aikana ja aamulla harjaan ne ja suihkutan vähän hiuslakkaa. En ole siis ymmärtänyt mihin kohtaan tätä prosessia saisin muotoiluvaahdon, tuuhennussuihkeen yms mahtumaan. Olen niin laiska, että pidän hiukseni useimiten auki, sillä se on nopeampaa kuin ponnarin teko. Vetäisen ponnarin vain jos hiukseni ovat likaiset, tai menen jonnekin missä tuulee todella paljon.

 

3. tullut jätetyksi

Olen ollut onnekas siinä mielessä, ettei yksikään seurustelukumppanini ole koskaan jättänyt minua.

 

4.jättänyt ketään

Liittyen kohtaan kolme, kukaan ei ole tosiaan koskaan jättänyt mua, mutta en ole myöskään jättänyt ketään. Tämän mahdollistaa se, että olen edelleen naimisissa high school sweethearttini kanssa. Aloimme seurustelemaan lukion ekalla 16-vuotiaana, enkä sitä ennen ollut seurustellut kunnolla kenenkään kanssa. Minulla ei siis ole lainkaan exiä.

 

5. ollut ambulassin kyydissä

Minulle ei ole onneksi tapahtunut mitään mikä vaatisi ambulanssikuljetuksen. En ole koskaan edes murtanut mitään, eikä minulla ole ollut kipsiä.

 

Esikoiseni juuri syntyneenä pallerona, mutta napaan en koskenut

6. puhdistanut vauvan napaa

Vastasyntyneen navan ja siinä roikkuvan tyngän puhdistaminen kuulosti jo esikoisen raskausaikana niin rajulta touhulta, että ulkoistin sen jo ennakkoon miehelleni. Mieheni on siis puhdistanut ja hoitanut kummankin poikamme navat itsekseen siihen asti kunnes tynkä tippui parin viikon jälkeen syntymästä. Tässä yksi syy, miksi olen ollut mieheni kanssa näin kauan <3

 

7. käynyt manikyyrissä

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, en ole koskaan käynyt manikyyrissä. Minulla on todella vahvat ja lohkeilemattomat kynnet, ja olen ihan tyytyväinen kynsinauhoihinikin. Lakkaan laiskana rouvana kynteni varmaan kaksi kertaa vuodessa, ja koska ne ovat melko pitkät niistä saa ihan näyttävät kotikonstein.

8. tehnyt yhtään mitään hurjaa

En ole hypännyt benji-hyppyä, vuorikiipeillyt tai edes ollut moottoripyörän selässä. En edes uskalla mennä Lintsillä kuin ehkä viiteen laitteeseen. Ehkä turvallisuutta rakastavastani luonteesta löytyy myös syy siihen, etten koskaan ole ollut ambulanssin kyydissä. Jos joku kysyisi mikä olisi hurjin asia mitä ole tehnyt, joutuisin varmaan sanomaan seinäkiipeilyn.

 

 

9. syönyt ostereita

Olen melko huono maistamaan uusia raaka-aineita, etenkin jos niiden tekstuuri epäilyttää minua. En pidä sienistä, etanoista, simpukoista enkä mistään mikä tuntuu limaiselta. Tästä syystä osterit on jäänyt kokonaan maistamatta, vaikka mieheni syökin bongatessaan niitä tuoreina kalatiskiltä.

 

10. ollut matkalla toisen pariskunnan kanssa

Moni ystäväni tykkää matkustella toisen pariskunnan kanssa, me taas olemme mieheni kanssa aina halunneet matkustella kahdestaan. Olimme häämatkalla Antigualla, ja maailman romanttisimmaksi äänestetyssä hotellissa pariskunnat tuntuivat muutamaa poikkeusta lukuunottamassa hengaavan nais – ja miesporukoissa. Suurin osa muista vieraista oli jenkkejä, ja istuskelivat aina iltaa eri pariskuntien kanssa. Naureskelimme silloin, että tosi romanttista matkustaa Karibian lomalle tutustumaan uusiin ihmisiin eikä viettämään aikaa puolisonsa kanssa. Nyt kun poikamme ovat melko vilkkaassa iässä ja tarvitsevat virikkeitä, lomamatka toisen lapsiperheen kanssa ei kuulostakaan enää niin hassulta ajatukselta.

 

Mitä sinä et ole koskaan tehnyt?

 

Lue myös: Näin valehtelen somessa -blogihaaste

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *