Hae
Ruokaturisti

Sirkus Caliba – Kokemuksia perheen pienemmille

Olen aina haaveillut, että voin viedä pojat sirkukseen ja vihdoin koitti aika kun Joel on tarpeeksi vanha. Kun huomasin, että Sirkus Caliba on läheisellä hiekkakentällä varasin itselleni ja 3,5-vuotiaalle Joelille parhaat paikat permannolta. 1,5-vuotias Leon tuli mieheni kanssa saattamaan meitä suuren päivän koittaessa ja kuopuskin sai onnekseen nähdä sirkuksen suloisen ponin joka hengaili riimussaan hiekkakentän laidalla.

 

Sirkus Caliba – hitti vai huti?

 

 

Sanottakoon alkuun etten ole muistaakseni koskaan ollut sirkuksessa. Esitys oli mielestäni paikoin melko erikoinen, muttei tosiaan ole mitään vertailukohtaa. Tunnelma teltassa oli todella kiva, ja ostimme heti popkornia sisään tullessa ennen kuin etsimme paikkamme. Myynnissä oli myös hattaraa, pillimehuja ja karkkia. Löysimme paikkamme pienestä teltasta nopeasti ja istuimme odottamaan näytöksen alkamista.

 

 

Ensin lavalle asteli pelle, joka teki erinäisiä tempppuja. Itse en nähnyt esityksessä juuri mitään hauskaa, mutta Joel näytti viihtyvän. Seuraava ohjelmanumero oli myös melko erikoinen, ja jopa hieman karmiva. Siinä esiintyjällä oli sellainen puku päällään, mikä näytti sitä että kaksi ihmistä tanssisi. Odotin vain koko ajan että kyseinen numero loppuisi, eikä Joel traumatisoituisi. Monet lavasteet näyttivät todella vanhoilta, ja pienellä vaivalla korjattavilta. Bonusta siitä, että sirkukesityksissä mukana olleet eläimet näyttivät pirteiltä ja hyvin pidetyiltä. Etukäteen hieman pelotti, jos sirkuseläimet olisivat jotenkin reppanoita ja seurasin siksi eturivistä todella tarkkaan eläinten ja heidän esiintymiskumppaneiden käytöstä.

 

 

Sirkus Caliban esitykset vetosivat selkeästi perheen pienempiin. Ohjelmistossa oli myös vaikuttava akrobaatti, joka taiteili teltan katossa asti. Joel ei ihme kyllä ollut hänestä yhtä vaikuttunut kuin minä. Yhdessä numerossa oli myös hyvän laskupään omaava koira. Sirkuksen paras osuus mielestäni olivat suloiset pomeranialaiset, jotka tekivät pieniä hyppyjä ja muita söpöjä temppuja. Joelin mielestä parasta oli, kun väliajalla ponilla sai ratsastaa pari minuuttia ympäri arenaa. Oliko kyseessä siis hitti vai huti? Hitti alle kouluikäiselle vanhempineen, ja valitettavasti huti vanhemmille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

 

Temppuilevat pikkuhauvat

Oletko käynyt sirkuksessa?

 

Lue myös: Linnanmäki taaperon kanssa alle 10 eurolla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *