Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Ruokaa perheelle vaivatta vartissa

Kaupallinen yhteistyö: Feelia ruokakauppa

Meillä, kuten varmaan suurimmalla osalla perheistä, arki on melko kiireistä. Työpäivän päätteeksi lapset päiväkodista kotiin ja vauhdilla päivällisen valmistamisen pariin, jotta saa ajoissa pöytään ruokaa perheelle. Kunhan on vaan ensin päättänyt mitä koko perhe syö päivälliseksi ja ehtinyt vielä jossain välissä käymään kaupassakin. Päivällisen jälkeen edessä on usein vielä harrastusrumba. Ja samalla kaavalla mennään viikonloppuun asti. Kuulostaako tutulta? Itse olen melko taipuvainen ylisuorittamaan arjessa, myös ruokailun suhteen. Meille on myös todella tärkeää, että syömme päivällisen yhdessä ennen kello kuutta.

 

 

Olen kuitenkin sitä mieltä, että on viisasta oikaista sellaisissa asioissa, missä se kannattaa. Yksi asia on ehdottomasti perheen päivällinen, jonka voi aivan hyvin syödä valmiina. Onko siitä aidosti iloa, että kuorii ja itse pilkkoo porkkanat, perunat ja sipulit, vai voisiko luottaa perheen ruokkimisen toisinaan ammattilaisille? Olisipa mahtavaa, jos jääkaapista löytyisi aina kuumennusta vaille valmista kotiruokaa. Feelia Ruokakaupan ruoat ovat olleet todellinen arjen pelastaja etenkin niinä päivinä, kun lasten tulisi ehtiä syödä ennen harrastuksia tai ruoka-aika uhkaa venyä liian myöhäiseksi. Ei tarvitse kuin avata valitsemansa pakkaus, kuumentaa uunissa tai kattilassa, ja ruoka valmistuu sillä aikaa, kun pilkot kasvikset lisukkeeksi. Uskon koko perheen olevan onnellisempi, kun ruoka valmistuu vaivatta ja ruoanlaittoon kuluvan ajan voi käyttää yhdessäoloon. On täysin ok ja arjen sujuvuuden kannalta suositeltavaakin syödä valmista ruokaa, kaikkea ei oikeasti tarvitse aina tehdä itse.

 

 

Maukasta ruokaa perheelle helposti

 

Feelia Ruokakauppa pelasti meidän perheen ruokailun (ja vanhempien hermot) koronakeväänä 2020, jolloin tilasin kotiin ruokaa ensimmäisen kerran. Pojat olivat poissa päiväkodista yhteensä yli kolme kuukautta, jonka ajan teimme kumpikin mieheni kanssa täysipäiväisesti töitä kotona. Tein alussa seuraavan päivän lounaan valmiiksi iltaisin, kun olin saanut lapset nukkumaan. Luin sattumoisin Feelia Ruokakaupasta, ja päätin kokeilla. Paras päätös aikoihin! Oli mahtavaa, kun sai tarjottua terveellistä, maistuvaa ruokaa perheelle juuri valmistettuna kaiken muun kaaoksen keskellä. Aloitin ruoan valmistamisen klo 11 ja vartin päästä istuimme jo kaikki yhdessä pöytään nauttimaan rauhallisen kotilounaan. Melkein kuin pääsisi itsekin valmiiseen pöytään.

 

 

Tämän jälkeen tilauksia on tullut tehtyä useamminkin, ja jokaisella perheessä on omat suosikkinsa Feelia Ruokakaupan laajasta valikoimasta. Vaikkemme syö lihaa, löydämme silti tilattavaa yllin kyllin ja nytkin verkkokaupppaan näyttää tulleen uutuuksia. Oma ehdoton lempparini on kuvissa näkyvä kasvislasagnette, mies tykkää eniten kylmäsavulohikeitosta, eskarilainen lohikiusauksesta ja 4-vuotias kuopus pinaattikeitosta. Olen samalla tilannut poikien lähellä asuville isovanhemmille ruokia, heille maistuu erityisesti silakkalaatikko, karjalanpaisti ja kaalilaatikko. Feelian kotiruokia on myös helppo tuunata oman maun mukaan, lisään esimerkiksi usein kiusauksiin juustoraastetta päälle ja välillä raastan sekaan kasviksia. Lohikeitto maistuu meille parhaiten porkkanoilla höystettynä. Jos kiinnostuit kokeilemaan ja olet ensitilaaja, saat tilauksestasi 10% alennusta koodilla NINAJAMINIT10 15.12.2021 saakka.

 

kuumennusta vaille valmiit feelia kotiruoat

 

 

Feelia Ruokakaupan valikoimissa on yli 100 kuumennusta vailla valmista kotiruokaa ja lisuketta. Niiden valmistamiseen menee vain noin 5–15 minuuttia, riippuen ruoasta. Itse pidän siitä, että ruoat säilyvät jopa kuukausia jääkaapissa. Tämä tekee ennakoimattomiin tilanteisiin varautumisen helpommaksi ja estää ainakin meillä kokonaan hävikin. Feelia Kotiruoat eivät silti sisällä säilöntäaineita. Säilyvyys taataan vautoklaavimenetelmällä, jossa tuote ensin pakataan vakuumiin, kuumennetaan korkeaan lämpötilaan ja sitten jäähdytetään nopeasti. Feelian kotiruoat on myös helppo pakata mukaan mökille tai reissuun, meillä oli mukana muutama pussi linssikeittoa ja riisipuuroa, kun vietimme hiljattain viikonlopun Lapissa.

 

 

Feelia Kotiruoat valmistetaan Pyhännällä Pohjois-Pohjanmaalla käsityönä ja niiden kotimaisuusaste on yli 80 %. Feelia Ruokakauppa toimittaa aivan kaikkialle Suomeen kotiovelle asti, riippumatta siitä kuinka pienellä paikkakunnalla asut. Helsingissä tilauksen saa kotiinsa jopa seuraavana päivänä tilaamisesta. Sen lisäksi, että yritys tekee oikein maistuvaa kotiruokaa, he panostavat vastuullisuuteen, joka näkyy laadukkaina raaka-aineina, paikallisuutena, ympäristöä kunnioittavavana toimintana ja ruokahävikin minimoimisena.

 

vaivattomia ruoanlaittohetkiä!

 

Lue myös: Miten rohkaista lasta syömään vihanneksia?

 

Kaupallinen yhteistyö: Feelia ruokakauppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.