Hae
Ruokaturisti

Vuoden 2018 luetuimmat: Nukutusrumba, yöimetykset ja leikkivinkit

Taas vierähti vuosi ohitse, vaikka on tähän vuoteen mahtunut todella paljon kaikkea mahtavaa. Tuntuu, että aika menee vuosi vuodelta nopeammin ja parhaiten ajan kulumisen huomaa lasten kasvamisesta. Leon on jo tomera, melko itsepäinen taapero, vaikka vuoden 2018 alussa minulla oli sylissä vielä pieni avuton nyytti. Joelista on kasvanut ihastuttava nuori mies, ja tuntuu ettei uhmasta ole enää kuin rippeet jäljellä. Meidän vuoteemme on tällä kertaa mahtunut ainostaan hyvää, toivottavasti tuleva vuosi 2019 kohtelisi meitä myös silkkihanskoin. Kokosin tähän nyt vuoden 2018 parhaat palat, tai siis luetuimmat kirjoitukseni.

 

Yksi vuoden 2018 lempikuvistani Leonin kanssa

 

 

1. VINKIT TAAPERON NUKUTUSRUMBAN SELÄTTÄMISEEN

Joelin uhmaiän puskiessa päälle myös iltanukutukset kävivät ihan mahdottomiksi. Avauduin nukutusrumbasta postauksen verran, ja pyysin vinkkejä muiden taaperoiden vanhemmilta. Vaikuttaa siltä, että aika moni painii samojen ongelmien kanssa. Sain neuvoja Instagram-stoorini kautta, suoraan blogiini sekä Vauva-lehden Facebook-sivulla, jossa postaukseni jaettiin. Jaoin blogissa saamani vinkit, jotta muutkin voivat poimia näistä juuri heille sopivat vinkit.  Lue vinkit täältä. 

 

2. Leikkejä vuoden ikäisen taaperon kanssa

Juttusarjani vauvojen leikkivinkeistä on ollut todella suosittu, ja jostain syytä suosituin kaikista oli kirjoitukseni johon olin koonnut leikkivinkkejä 1-vuotta täyttäneen taaperon kanssa. LÖydät blogista leikkivinkit myös jokaiselle vauvavuoden kuukaudelle. Lue leikkivinkit täältä. 

 

3. Yöimetysten lopetus porrastetusti

Kun Leon täytti vuoden, päätin että  on aika päästä yöimetyksistä lopullisesti eroon. Se miten tämän toteutimme erosi hieman perinteisestä unikoulusta, sillä etenimme porrastetusti emmekä lopettaneet kaikkia yöimetyksiä kerralla.  En vieläkään ole lopettanut päivisin imetystä, vaan Leon saa jatkaa maidon kanssa läträämistä niin kauan kuin vain haluaa. Lue lisää  täältä.

 

 

Kaikki mieheni

 

 

Huomaankin nyt, että yhteistä näille kaikille kolmelle kirjoitukselleni on, että ne tarjoavat vertaistukea tai vinkkejä muille pienten lasten vanhemmille. Olen todella iloinen, jos joku teistä kokee saavansa helpotusta vauvavuoteen tai tsemppiä uhmaikäisen kanssa blogini kautta <3 Ihanaa Uutta Vuotta kaikille teille, jotka näitä höpinöitäni luette!

 

Mahtavaa Uutta Vuotta kaikille!

 

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Oih ? kaikki mielenkiintoisia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *