Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Aidosti stressitön joulusiivous: Stella Kotipalvelut

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Olen aina ajatellut pitäväni siivoamisesta, mutta nyt kun aika on muutenkin jo niin kortilla kahden pienen pojan kanssa, niin siivouksesta on tullut pakollinen paha. En siis pidä siivoamisesta, mutta rakastan sitä, että koti on puhdas ja siisti. Aikamoinen dilemma, johon moni varmasti samaistuu. Yksi joulukuun vakiostressinaihe onkin minulla aina ollut kovaa vauhtia lähestyvä joulusiivous. Haluan, että koti on etenkin jouluna aivan putipuhdas, mutta osaan olla tällöin melkoinen siivousfriikki, enkä ole ihan mukavinta seuraa suursiivousta suunnitellessani tai varsinkaan sitä tehdessäni. Tänä jouluna, Stellan Kotisiivous-palvelu pelasti minut tältä suururakalta, ja tuli hoitamaan meidän joulusiivouksen puolestamme.

 

 

Kotimme koko on 95 neliötä, ja koko asunnon perusteelliseen siivoukseen meni viisi tuntia. Olimme ensimmäisen tunnin kotona syömässä Leonin kanssa vielä aamiaista, sitten lähdimme päikkärikävelylle ja äitini kanssa lounaalle. Palasimme kotiin kolmen tunnin päästä, ja Stellan pelastava enkeli oli vielä siivoamassa kylpyhuonetta. Linnoittauduimme jo siivottuun, puhtaaseen ja raikkaaseen lastenhuoneeseen leikkimään siihen asti kun tuli valmista. En ollut siivonnut ennakkoon, kuten moni ensikertalainen kuulema tekee. Raivasin toki leluja ja muuta irtaimistoa edellisenä iltana pois joulusiivouksen tieltä. Meillä on kolme kissaa, jotka suljin työhuoneeseemme siivouksen ajaksi veden ja raksujen kanssa. Kissaneitimme viihtyvät muutenkin työhuoneessamme mainiosti, sillä niiden päiväunipaikkana toimiva raapimapuu on siellä. Mieheni on hieman hysteerinen kissojemme turvallisuuden suhteen, ja siksi tämä oli ensimmäinen kerta kun käytimme siivouspalveluita. Työhuone on ollut vuoden takaisesta muutostamme lähtien melkoinen varastohuone, ja jätin sen suosiolla siivouksesta pois.

 

 

Stellan siivouksilla on tyytyväisyystakuu, eli  jos et ole tyytyväinen työn jälkeen, Stella korjaa puutteet veloituksetta. Ei ihmekään, että he uskaltavat antaa tällaisen takuun sillä itse en ole löytänyt mitään moitittavaa vaikka olen tätä kirjoitusta varten yrittänyt oikein suurennuslasin kanssa etsiä. Monesta seikasta oli tosin positiivisesti yllättynyt. Odotin normaalia huolellisempaa perussiivousta, mutta Stellan supernainen olikin pessyt kaikki peilit, pyöräyttänyt astianpesukoneen, pyyhkinyt pölyt kaikista valokuvakehyksistä, ja saanut liesituulettimemme näyttämään kuin uudelta. Lisäksi joulusiivoukseen olisi kuulunut myös liinavaatteiden vaihto, petivaatteiden tuuletus, ja pyykkien viikkaus. Nämä tein kuitenkin jo itse viikonloppuna, joten tälle ei ollut tarvetta. Ei itseasiassa tullut mieleenikään, että nämä askareet olisi voineet kuulua Stellan Kotisiivous-palveluun.

 

Ihanaa, keittiön kivitaso ihan kimaltelee!

 

miten kotitalousvähennys toimii?

Stellan Joulusiivouksen hinta on pääkaupunkiseudulla 49,90 euroa/tunti, ilman kotitalousvähennystä. Kun teet kotitalousvähennyksen verotukseen, tuntihinnaksi jää vain 50% eli 24,95 euroa/tunti. Voit saada kotitalousvähennystä kotona tai vapaa-ajan asunnossa tehdystä siivouksesta. Kotitalousvähennys on enintään 2 400 euroa vuodessa, ja sen  omavastuu on 100 euroa. Saat siis jo yhdestä siivouskerrasta tehtyä verovähennyksen. Ja Stella Kotipalveluilla on muitakin palveluita, joista saat kotitalousvähennyksen kuten lastenhoitopalveluita ja kotisairaanhoitoa. Voit ilmoittaa vähennyksen joko kuluvan vuoden verokortille, tai kun saat esitäytetyn veroilmoituksen tarkistettavaksi. Lue lisää Vero.fi sivuilta.

 

Lastenhuonekin näyttää kerran vuodessa näin siistiltä

 

Jos tilaat Stella Kotipalveluilta Joulusiivouksen vielä parin viikon sisällä, niin ehdit todennäköisesti alueesta riippuen vielä saamaan putipuhtaan kodin jouluksi ilman stressiä.  Näin voit itse keskittyä niihin kymmeneen muuhun jouluvalmisteluun, kuten lahjojen hankkimiseen, ruokaostoksilla käymiseen ja joulumenun miettimiseen. Meillä nämä kaikki on vielä tekemättä, mutta onpahan sentään puhdas koti. On helpottavaa kun tietää, että isoimmat hommat on jo hoidettu, ja lattiat, keittiön kaikki pinnat, kylppärit ja kaikki pölynkerääjät on siivottu kunnolla. Enää ei  tarvitse itse kuin imuroida, pyyhkiä pölyt ja pinnat ennen aattoa.

 

stressitöntä joulua!

 

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

6 kommenttia

 1. souliina kirjoitti:

  Tuollainen siisvouspalvelu on sitä arjen luksusta, josta nauttii taatusti koko perhe <3
  Itsekin olen kuullut pelkkää hyvää kyseisestä firmasta.

  Ihanaa viikkoa ja tulevaa itsenäisyyspäivää<3

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Täytyy sanoa, että mulle olisi todennäköisesti melkoisen stressaavaa jos joku muu tulisi siivoamaan – sitähän pitäisi ennakkoon itse siivota, että kehtaisi siivoojan päästää sisälle xD

  • sormetsuuhun kirjoitti:

   Haha, tämä on kait aika yleinen murhe 🙂 Mä vain siirtelin isoimmat tavarat pois tieltä, ja jemmasin ne työhuoneeseen.

 3. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

  Ai että ois ihanaa! Oon yhen kerran ostanut siivouksen ja se fiilis kun tulee siistiin ja puhtaaseen kotiin on niiiiin parasta!

 4. Marjo kirjoitti:

  Kiitos hyvästä vinkkauksesta 🙂 Olenkin etsinyt hyvää siivousfirmaa jolle olisi aina toisinaan käyttöä kun itse ei ehdi, jaksa tai viitsi siivota. Meillä koirataloudessa tuota karvaa tulee ihan tolkuttomasti vaikka huushollissa vain yksi sileäkarvainen russeli.
  http://styleheaven-marjorie.blogspot.com

 5. chandelierhomeblog kirjoitti:

  Oih ihana, mä oon monesti haaveillut että ottaisin käyttöön jonkun siivouspalvelun ja mulla ei ole edes lapsia. Olisi vain kiva jos joku tekisi kerran kuukaudessa puolesta isomman siivouksen pois alta.

  Mä arvostan sitä työtä tosi paljon ja oon monesti miettinyt että oon ollut jossain toisessa elämässä varmasti siivooja.

  Monesti saatan ystävien luona rueta siivoamaan (jos vain saan luvan) koska siitä tulee hyvä mieli kun työnsä jäljen, se on fyysistä ja jotenkin todella palkitsevaa hengittää siistiä ja raikasta huoneilmaa. <3 En pysty enkä halua istahtaa alas nauttimaan ystävän kanssa vaikka illasta jos ympärillä on täysi kaaos.

  Mukavaa viikonloppua sinne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *