Hae
Ruokaturisti

Miksi muutin blogini nimen? (sis. arvonta)

Kuten osa teistä ehkä huomasi, Sormet suuhun -blogin nimi muuttui tänään. Uusi nimi on blogin sisältöä paljon paremmin kuvaava, jo Instagram-tililtäni tuttu ’Nina ja minit’. Blogini muutti Vaikuttajamedialle viime vuoden marraskuussa. Kun aloitin bloggaamisen vuonna 2016, blogi keskittyi puhtaasti sormiruokailuun. Tästä blogin nimikin sai alkunsa. Kun siirryin Vauva.fi blogiyhteisöön maaliskuussa 2018, aloin kirjoittamaan myös koko perheemme kuulumisista, menovinkeistä ja kaikesta ihanan arkisesta. Samaan aikaan blogin nimi häiritsi minua koko ajan, ja olisin halunnut muuttaa sen jotenkin kuvaavammaksi. En kokenut Sormet suuhun -nimen heijastavan blogini sisältöä, ja pidin sitä ihan hölmönä.

 

 

Nyt neljän kuukauden Vaikuttajamedialla bloggaamisen jälkeen haikailin edelleen muutosta. Niinpä tein päätöksen, joka minusta tuntui oikealta, ja toivottavasti myös teistä lukijoistani loogiselta. Jaoin blogini kahteen erilliseen blogiin. Lopputuloksena koko perheen ruokablogi nimeltään ’Sormet suuhun’ muuttaa takaisin Vauva.fi blogiyhteisöön, ja ’Nina ja minit’ perhe lifestyle blogi jää tänne Vaikuttajamedialle uudella nimellä.

 

Yksi tärkein syy muutokseen on se, että olisin usein  halunnut kirjoittaa enemmän ruokaan liittyviä postauksia. Mutta koska postaan kolme kertaa viikossa, juurikaan muulle ei olisi jäänyt tilaa. Olen jättänyt monta reseptiä ja muuta ruokaan liittyvää postausta kirjoittamatta, koska minulta oli toivottu postausta muista aiheista tai halusin kirjoittaa mielummin jostain ajankohtaisemmasta. Olen huomannut, että Vaikuttajamedialla teitä lukijoita kiinnostaa eniten ihan normaali pikkulapsiarki: äitiyden eri aspektit, lasten harrastukset, lastenvaatteet, veljesten välinen suhde ja pian lähestyvä töihin paluuni. Haluan siis pyhittää Nina ja minit -blogin juurikin näille aiheille.  Löydät siis jatkossa sormiruokareseptini ja muut kokkailut Vauva.fi blogiyhteisön Sormet suuhun -blogista. Olen saanut teiltä kivasti postaustoiveita, ja nyt varsinkin otan niitä mielelläni vastaan.

 

Vauvan vegaaniset puuromuffinssit ja muut herkut siirtyivät Vauvalle

 

Arvonta Kidecon kanssa

Koska blogin nimi muuttui, perustin uudella nimellä uuden Facebook-sivun. Arvon yhteistyössä suomalaisen verkkokauppa Kidecon kanssa kaikkien Nina ja Minit Facebook-sivusta tykänneiden kesken italialaisen eKoalan ekologisen ja kemikaalittoman ruokailusetin. Värikäs setti sisältää kulhon, lautasen, mukin ja aterimet. Ruokailusetti on saatavana neljässä värissä, ja voittaja saa valita haluamansa värin. Ruokailusetti on tehty BIOmuovista, joka on valmistettu käyttäen luonnonmukaisia raaka-aineita kuten maissia, punajuurta ja hirssiä.  BIOmuovi on 100% BIOhajoavaa, jolloin sen voi vaikka kompostoida. Arvonta suoritetaan ti 5.3. Saat koodilla NINA&MINIT 10.3.2019 asti ilmaiset toimituskulut Kidecolta. Lue myös Leonin mielipide eKoalan ruokailusetistä: eKoalan muovittomat tuotteet lapsille. 

 

mistä aiheista haluaisit lukea uudistuneessa blogissa?

 

 

6 kommenttia

  1. Marja-Liisa kirjoitti:

    Helppoja ja nopeita arjen ruokapelastuksia, niitä olisi edelleenkin kiva lukea.

  2. jassu kirjoitti:

    ihan myday on mukavia, vauvaruoka resptit on aina tervettulleita . tuotetestauksia

  3. Nina kirjoitti:

    Kuulostaa hyvältä! Täytyy seuraa molempia! Postausehdotuksia: 1.parhaat leikkihetket pikkuisten kanssa eli mitä teillä leikitään. 2. Esimerkki aikataulu päivästänne/vkostanne. 3. Arkiasut 4. Osallistuuko lapset kotitöihin 5. Parasta äitiydessä ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *