Hae
Ruokaturisti

Joululahjavinkit miehelle

*Sisältää mainoslinkkejä

Koska joulukuu on jo alkanut, tunnen olevani auttamattomasti myöhässä joululahjojen kanssa. Lapsille ostamme vain yhdet lahjat itse, ja ne on jo päätetty. Äidilleni ostin jo pari kuukautta sitten uuden padin rikkoutuneen tilalle, ja sanoin sen olevan yhdistetty synttäri- ja joululahja. Kummilapsiemme lahjatkin on helppo keksiä. Mutta miehen lahja on ihan mahdoton! Mitä ostaa lahjaksi miehelle, jolle olen jo kymmenet joulut, synttärit ja vuosipäivät ostellut lahjoja? Alan aina googlettelemaan ”mitä miehelle lahjaksi”, mutta usein miten näissä listauksissa on tyyliin karvanopat autoon, bokserit tai partavesi. Siksi päätin jakaa kanssanne aiemmin tekemiäni onnistuneita lahjaostoksia, jos näistä olisi teille apua lahjan mietinnässä elämänne miehelle. Kun nyt tilaa, niin lahjat ehtivät hyvin jouluksi kotiin paketoitavaksi!

 

 

Lahjavinkit miehelle

 

Vuoden kahvitilaus

SLURP toimittaa  suomalaisten pienpaahtimoiden  kestävästi tuotettuja kahvia suoraan kotiisi. Mieheni juo paljon kahvia, ja hänellä on hieman vaativampi maku kuin minulla. Tilasin hänelle viime vuonna joululahjaksi pienpaahtimoiden kahvia kotiinkuljetettuna neljän viikon välein. Vaihtoehtona olisi ollut myös toimitus kahden viikon välein. Valittavana on neljä erilaista kahviprofiilia, ja niille vielä voi valita suodatinkeittimelle, pressopannulle, mokkapannulle tai espressokoneeseen sopivan version, papuina tai jauhettuna . Itse tilasin SLURP Luomu paketin espressokeittimelle papuina, jolloin kahvi säilyy vieläkin tuoreempana kun tulee aika juoda se. Kahvipussi mahtuu postiluukusta, ja tuo joka kuukausi uuden, erilaisen kahvipavun miehelleni fiilisteltäväksi. Lahja, joka ilahduttaa siis koko vuoden! Ja saat koodilla Enjoycaffee19 30% alennuksen ensimmäisestä tilauksesta.

 

 

Asusteeksi kalvosinnapit, ranneke tai puinen rusetti

Suomalainen eettisten tuotteiden verkkokauppa Weecos myy kaikkea ihanaa myös miehelle. Ostin viime vuosipäivänämme miehelleni tyylikkäät puiset kalvosinnapit. Katselin Weecosin valikoimaa ja bongasin Muotoiluhuonetuokion ihania puisia rusetteja, joihin löytyy myös matchaavat kalvosinnapit. Oma suosikkini on Välke-rusetti, joka on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista ja kierrätysnahasta. Kaikkien rusettien takana on säädettävä samettinauha, eli yksi koko sopii jokaiselle.

 

jotain mitä miehesi ei ole tajunnut edes tarvitsevansa

En tykkää ostaa krääsää ja vältän muovia. CoolStuff verkkokauppa myy kaikkea maan ja taivaan väliltä, ja sieltä löytyy välillä aivan loistavia täsmälahjoja. Mieheni osti minulle pari vuotta sitten Tile bluetooth jäljittimen, joka kiinnitetään vaikka avaimiin. Ja kun hukkaan avaimeni, soitan vain puhelimellani jäljittimeen ja löydän avaimet hetkessä. Tämän hetken valikoimista uskoisin mieheni ilahtuvan esimerkiksi pienestä kotipanimosta, trendikkäästä painopeitosta, tai sormenjäljellä avautuvasta riippulukosta kuntosalin pukuhuoneen kaappiin. Maailmanmatkaajalle löytyy hieno karttajuliste, mistä voi raaputtaa esille ne maat, joissa on jo vieraillut. Menee ohi aiheen, mutta itseäni kiinnostaisi myös tuo painopeitto ja pöydällä pidettävä kasvohöyrytin, vink, vink.

 

 

 

 

villavaatetta kylmään talveen

En tiedä teidän miehistänne, mutta omani on älyttömän huono ostamaan uutta pipoa, kaulaliinaa tai sormikkaita, ellei niissä suunnilleen ole reikää. Koska asumme kylmässä Suomessa tuulisen meren vierellä kahden pienen lapsen kanssa, vietämme talvisin paljon aikaa ulkona viimassa. Siksi tykkään ostella miehelleni myös muhkeita villavaatteita toisinaan, ja niiden käyttöasteesta päätelleen en ole mennyt näiden lahjojen kanssa ihan metsään. Esimerkiksi miesten Stayhard verkkokaupasta löytyy miehekkäitä huiveja mm. Ralph Laurenilta, GANTilta, Tommy Hilfigerilta ja pienemmiltä merkeiltä. Miesten päähineitäkin näyttää löytyvän yli 400 erilaista, eli luulisi täältä löytyvän jokaiselle jotain. Stayhard on minulle uusi tuttavuus, jonka löysin miesten vaatteita googlettelemalla. Kaupan etusivulta löytyy hauska lahjageneraattori miehelle, kannattaa kaivella sitäkin jos ei saanut tästä postauksestani kaipaamaansa lahjavinkkiä.

 

Stressitöntä joulun odotusta!

 

2 kommenttia

  1. Ellu kirjoitti:

    Uutena omakotiasujana ostin miehelle niinkin romanttisen lahjan kuin iskuporakoneen. Konsultoin omia miespuolisia työkavereita, luin nettivertailuja, tutkin tarjontaa tms.

    Ja sovin varmuuden vuoksi rautakaupassa, että avaamattoman paketin saa käydä vaihtamassa vielä joulun jälkeen. Just in case.

    Ainakin on tarpeen, koska harva se päivä tarvitaan reikiä seiniin ja on ikävä aina lainata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *