Hae
Ruokaturisti

Black Friday alet ovat jo täällä – Parhaat alevinkit lapsiperheille

*Sisältää mainoslinkkejä

Suomessakin on viimeiset vuoden juhlittu jenkkien suurinta kulutusjuhlaa, Black Fridayta. Sorruin viime vuonna jälleen kerran nettiostoksille, ja ostin esikoisellemme Muuramen Jolla-sängyn, Familonilta siihen sopiva patja ja petivaatteet, itselleni jonkin verran vaatteita ja juuri syntyneelle Leonille vaikka mitä pientä ihanaa . Tuntuu, että tarjoukset alkavat joka vuosi aiemmin, ja olen jo jonkin verran bongaillut kivoja tarjouksia. Olen jälleen kerran keskittynyt lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin, ja ostan omat ostokseni sitten perinteisesti heräteostoksina. Lekmerin valikoimista kokoamani Stoyn lelukuvan alla muut Black Friday -alevinkkini, joihin olen jo surffaillessani törmännyt. Parhaat tuotteet tai ainakin oikeat koot viedään pian käsistä, ja muutama aamulla katselemani lelu oli jo Lekmeriltä loppuunmyyty. Äkkiä ostoksille siis!

 

 

 

 1. Pohjoismaiden lastenvaate ja -tarvikekauppa Babyshop aloittaa Black Friday alensa jo tänään 19.11 ja lopettelee ne Cyber Mondayna 25.11.. He lupailevat uusia tarjouksia jokaiselle päivälle, osan jopa puoleen hintaan. Babyshopin valikoimissa on melkein 200 lastenvaatemerkkiä mm. Mini Rodini, Papu, BANGBANG Copenhagen, Mainio, Liewood ja The Animals Observatory ihan vain muutaman mainitakseni. Tarvitsisin Joelille tarhaan toheltamista kestävät talvikengät. Meillä on hänelle Kavatin nahkaiset kengät vapaa-ajalle, mutta tarhassa ne menisivät varmaan melko pian ihan pilalle. Black Friday alessa näyttää olevan tänään jo esim. Gugguu, Papu, Molo ja Bobo Choses.
 2. Lastenvaatteita ja leluja myyvän Lekmerin Black Week on välillä 19.-25.11. Joka päivä tulee uusia tarjouksia, ja alennusprosentit ovat melko huomattavat. Löysin pikaisella vilkaisulla vaikka mitä mielenkiintoista. Ajattelin tehdä nyt samalla kummilasten ja poikien joululahjaostokset, ei nimittäin huvita lähteä poikien kanssa kaupungille tunneiksi pyörimään. Esimerkiksi Ryhmä Hau-rekka-auto oli vielä ma aamulla puoleen hintaan, mutta nyt kun katsoin niin olikin jo loppuunmyyty. Jos hakusessa on Jox-talosänky, niin Lekmeriltä sen saisi nyt puoleen hintaan. Myös Kulingin talvihaalarit ovat tänään todella hyvässä alennuksessa (EDIT: Tilasin Joelille tarhaan tummansinisen), kuten myös Crocsin talvisaappaat ovat puoleen hintaan. Mainitsen vielä STOY:n lastenpyörät, jotka ovat puoleen hintaan jos haluaa jo keväälle hamstrata. Kaikki Lekmerin Black Friday -tarjoukset löydät täältä.
 3. Polarn o Pyretllä oli ainakin viime vuonna todella hyviä tarjouksia. Pidämme heidän vaatteistaan, ja moni niistä on kestänyt hyvin Joelilta Leonille. Olen ollut erityisen tyytyväinen Pop:n villavaatteiden laatuun, ja hamstraisin mielelläni lisää talven varalle. Ja olen nyt kahden vilkkaan pojan touhuja seuratessani huomannut, että ainoat sukat jotka pysyvät jalassa, eikä nukkaannu ovat PoP:n perussukat, joita saa miltei kaikissa sateenkaaren väreissä. Pitää siis kärkkyä heidän tarjouksiaan myös tänä vuonna, sillä vielä maanantaina heidän Black Friday alensa ei ollut vielä alkaneet.
 4. Olemme hankkineen kaikki poikien ulkoiluvaatteet Reimalta, ja olen ollut varsinkin haalareihin todella tyytyväinen. Täytyy myöntää, etten ole ostanut yhtään haalaria täydellä hinnalla, vaan olen aina hyödyntänyt heidän alennusmyyntinsä. Viime Black Fridayna lähti hieman lapasesta (pun intended), ja ostin pojille lapasia, pipot ja Leonille Reiman mustat Patterit.  Reiman Black Friday alennusmyynnit alkavat muistaakseni lähempänä perjantaita, jolloin aion olla valppaana että saan haluamani koot.
 5. Olemme mieheni kanssa ihan hulluina Body Shopin tuoksuviin suihkusaippuoihin ja vartalovoiteisiin. Omia, rauhallisia suihkuhetkiä on alkanut arvostamaan sen jälkeen kun perheemme on kasvanut kahdella pienellä pojalla. Asensimme uuteen kotiimme ihanan sadesuihkunkin, ja tykkään tuoksutella Body Shopin suihkusaippuoita suihkussa. Meillä on kaapissa usein monta eri tuoksuista pulloa odottelemassa. Tällä hetkellä käytössä on Vanilla Pumpkin -suihkusaippua ja ajattelin ostaa jotain kivoja joulutuoksuja kylpyhuoneeseen.  Joulusarjat Peppermint Candy, Berry Bon Bon ja Vanilla Marshmallow ovat -20% Black Fridayn ajan.  Tänään vakio arkikasvovoiteeni E-vitamiini kosteusvoide näytti myös olevan jo tarjouksessa 10 eurolla, eli sen saa nyt hieman alle puoleen hintaan.  Täältä löydät kaikki Body shopin Black Friday alennukset, jo toimitus on ilmainen!

 

Vimman mustavalkoiset letit kotiutuivat meille myös alesta

Hauskaa shoppailua!

3 kommenttia

 1. Nina kirjoitti:

  Oi Mä niin tykkään sun blogista. Voitko tehdä postauksen sun lempi lasten vaatteista ja merkeistä? Sisä ja ulkovaatteet?

  • sormetsuuhun kirjoitti:

   Kiitos, ihana kuulla! Voisinkin kirjoittaa lasten ulkovaatteista, kiitos ideasta. Tämä sun kommentti kuulostaa aivan kuin oisin itse kirjoittanut sen, nimeä myöten 😀

 2. Nina kirjoitti:

  ??? kiitos! Toivoisin myös ruokapäiväkirjaa sekä teidän päivärytmiä. ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *