Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Välikausivaatteet – Mitä 5-vuotias valitsi itse?

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom FI
*Sisältää mainoslinkkejä

Viisivuotiaan välikausivaatteet aiheutti meillä vähän haasteita, Joel toivoi ensimmäistä kertaa takkia ja housuja välikausihaalarin sijaan. Haalari on aina ollut pojillamme niin kätevä, enkä edes tajunnut että olisi aika siirtyä ”isojen poikien” välikausivaatteisiin. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun Joel ilmaisi kiinnostuksensa vaatteisiin ja niinpä annoin Joelin itse valita välikausivaatteet Jollyroomin laajasta valikoimasta. Vinkkinä, että saat nyt alekoodilla JOLLY20 aivan kaikista vaatteista ja kengistä 20% alennusta tilatessasi vähintään 100 eurolla.

 

 

Välikausivaatteet: 5-vuotiaan omat valinnat

 

 

Joel ilmoitti samantien, että haluaa ehdottomasti punaisen syystakin. Jollyroomin valikoimista sellainen onneksi löytyikin. Nordbjørn-merkkisessä kuoritakissa on teipatut saumat, irrotettava huppu ja heijastin yksityiskohtia. Takin vesipilariarvo on 10 000, mikä tekee siitä erinomaisen takin kosteillekin säille. Ja mikä tärkeintä, se on punainen!

  

 

Housuissa Joel päätyi ruotsalaisen Nordbjørnin vuorillisiin kuorihousuihin ja yllätyksekseni valitsi vihreät. No, punainen ja vihreä sopivat onneksi hyvin yhteen. Jännitti etukäteen vähän housujen koko (110cm), koska Joel on todella hoikka ja hänelle on vaikea löytää sopivia housuja. Nordbjørnin  housuissa on onneksi henkselit kokoon 120 asti ja joustava vyötärö. Housut pysyvät hyvin meidän hoikkeliinin päällä ja jalkalenkit pitävät lahkeet kenkien päällä vilkkaassakin menossa.

 

 

Lindbergin musta tupsullinen neulepipo on valmistettu villan ja kashmirin sekoitteesta, ja sitä koristaa tekoturkistupsu. Pipo on todella pehmeä, eikä kutita Joelia yhtään. Sormikkaiksi Joel valitsi klassiset mustat sormikkaat, myös Nordjorn merkiltä.

 

  


Kengistä Joelilla oli ainoana kriteerinä, että niiden tulee olla mustat. Nordbjørnin Polar-talvisaappaat miellyttivät Joelin visuaalista silmää eniten. Kengissä on melko paksut pohjat ja tukevat varret. Kengissä on “Triple-tex”-kerros, jok varmistaa kenkien veden- ja tuulenpitävyyden mahdollistaen samalla, että materiaali hengittää tehokkaasti. Joelilla on aiemmin ollut talvikenkinä Kuomat, nyt hän selkeästi kaipasi kenkiinsä myös erilaista ilmettä. Polar-kenkiä pystyy säätämään tarranauhakiinnityksellä.

 

 

joko teillä valitaan itse vaatteet?

 

Lue myös: Lasten ulkolelut; Kesän ulkoleikit ja pihapelit

 

Kaupallinen yhteistyö: Jollyroom FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *