Hae
Ruokaturisti

Zsar Outlet Village: Lasten kanssa shoppailemassa

Kävimme viikonloppuna Pietarissa, ja pysähdyimme matkalla rajan lähellä sijaitsevassa Zsar Outlet Villagessa. Olin todella positiivisesti yllättynyt! Zsar Outlet Village Outlet  näytti aivan samalta kuin  ne, joissa olen käynyt Italiassa ja Ranskassa. Kyseessä on siis ulkona sijaitseva myymäläkeskittymä, jossa on myös ravintoloita ja muita palveluita. Nimensä mukaisesti, liikkeet myyvät edellisten sesonkien mallistoja edullisesti, ns. outlet hinnoin.

 

Zsar Outlet Villagen myymälät 

Zsarissa  on kymmeniä myymälöitä, ja useita ravintoloita. Löydät kaikki liikkeet täältä. Koska olimme liikkeellä lasten kanssa, katsoin jo ennakkoon missä liikkeissä haluan käydä ja tein täsmäiskut niihin. Kävimme ensiksi Lindtin myymälässä ostamassa suklaata tuliaiseksi Pietariin, itsellemme jouluksi ja tarhatätien joulupaketteihin. Sitten vein pojat mieheni kanssa leikkipaikalle, ja lähdin itsekseni ostoksille. Ostin  Adidakselta itselleni treenipaitaa, Leonille kevääksi lenkkarit ja Joelille jalkapalloon asun. Reimalta kävin ostamassa Joelille seuraavan koon kypärämyssyn. Yritin jo Barcelonasta etsiä helmikuun matkaa varten aurinkolaseja, ja löysin sopivat Sun Fashion Lab -liikkeestä. Givenchyn aurinkolasit olivat outlet hinnassa 150€, ja siitä sai vielä 30% alennusta jolloin maksoin laseista vain 104€. En harmikseni löytänyt Ralph Laurenin liikettä, vaikka se olikin sivuilla listattuna. 

 

 

Zsar Outlet Villagen palvelut lapsille

Zsar Outlet Village on todella siisti ja hyvin hoidettu, mikä johtui varmaan osittain siitä ettei sen avajaisista ole kauaa. Lapset on otettu todella hyvin huomioon, ja heille on kiva sisäleikkipaikka. Sisäleikkipaikassa ei ole valvontaa, mutta sinne on kätevä jättää perheen isäkin pelaamaan liikunnallisia pelejä iWall peliseinän ääreen. Pojat viihtyivät siellä vallan mainiosti tunnin, jonka jälkeen lähdimme yhdessä syömään. Zsarin ravintolat sijaitsivat katetun ulkoleikkipaikan vieressä. Kävimme ensin sisällä tilaamassa ruoat ja menimme sitten poikien kanssa ulos leikkimään kunnes saimme ruokamme. Söimme Classic American dinerissa, ja palvelu oli nopeaa ja ruoka maistui pojille hyvin.

 

 

Olin yllättynyt, että Helsingistä ajaa Zsariin alle 2 tuntia. Ei olisi tullut mieleenkään mennä sinne, ellemme olisi ajaneet ohitse. Vietimme Zsar Outlet Villagessa muutaman tunnin, ja olisin viihtynyt kauemminkin jos emme olisi olleet menossa Pietariin. Niinpä Nappasimme mukaan vegaaniset joululatet Espresso Housesta ja suuntasimme kohti Pietarin kylpylähotellia. 

 

Oletko käynyt jo suomen Outlet myymälöissä?

 

Lue myös: Helsinki Outlet Vantaalla ja täydellinen lapsi/miesparkki

 

2 kommenttia

  1. Irma kirjoitti:

    Olen käynyt pari kertaa Zsar Outlet kylässä. Liu Jo on suosikkini ja sieltä löytyy aina upeita vaatteita, laukkuja ja lompakoita. Shoppailuun ”täytyy” varata koko päivä. Välillä voi käydä syömässä ravintoloissa. Kesällä on mukava istua ulkona, lepuutella jalkoja ja ihastella ostoksia. Talvella voi käydä juomassa vaikka kupin kahvia ihanan leivoksen kera.

  2. Sari kirjoitti:

    Suomen molemmat Outlet kylät on käyty, Zsar useamman kerran ja Helsinki kerran. Molemmissa olen käynyt ensimmäisen kerran heti avaamisen yhteydessä ja tehnyt löytöjä. Sokeasti ei pidä edullisuuteen luottaa kummassakaan mutta löytöjä on mahdollista tehdä.

    Oma kokemukseni on, että Zsarin alennukset annetaan Outlet-hinnoista, kun taas Helsingin alennukset laskettiin ovh-hinnoista. Toki seutu on eri, mutta brändit aika pitkälti samoja, niin hieman ihmetytti hinnoittelun erot – lienee pääkaupinkiseutulisä laitettu hintojen päälle ?‍♀️.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *