Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Izipizi aurinkolasit – tyylikäs suoja kevätauringolta

Kaupallinen yhteistyö: Ecolife Helsinki

Ranskalainen IZIPIZI on tunnettu värikkäistä laseistaan lapsille ja aikuisille. Heidän mallistostaan löytyy varmasti jokaiseen makuun sopivat lasit. IZIPIZI aurinkolasit suojaavat lasten silmiä auringolta ja  tarjoavat 100% suojan UV-säteiltä.  Ecolife Helsinki myy IZIPIZI Sun-malliston laseja lapsille neljässä eri koossa: Baby, Kids, Kids+ ja Junior. Kävimme ennen matkaa Ecolife Helsinki myymälässä Flamingossa ja pojat saivat valita itselleen IZIPIZI aurinkolasit matkalle. Jos et ole tutustunut Ecolife Helsinki myymälän valikoimaan, kannattaa käydä vilkaisemassa. Heillä on valikoimissaan mm. Kaikon, Papun, Arksien, Mainion, Lauroun ja Aarrekidin vaatteita ja lisäksi asusteita ja lastentarvikkeita monelta tunnetulta merkiltä. Lisäksi myynnissä on luonnonkosmetiikkaa niin aikuisille kuin lapsillekin. Ecolifen kanssa samassa suuressa tilassa toimii myös lelukauppa Iloinen heppu, jossa on suurempi valikoima kuin missään muussa lelukaupassa jossa olemme käyneet. On aina aika työ saada pojat lähtemään liikkeestä tyhjin käsin. Viimeksi ostimme lisäosia poikien SmartMax-magneettileluun.

 

 

izipizi aurinkolasit – mitä pojat valitsivat?

4-vuotias Joel osoitti Ecolifen huikeasta IZIPIZI valikoimasta samantien monivärisiä Sun Junior C-mallin laseja. Itse olisin valinnut Joelille saman mallin, mutta hillitymmässä Cold Blue värissä. Joel kokeili monivärisiä laseja ja ilmoitti saman tien haluavansa ne. 2-vuotiasta Leonia jouduin hieman suostuttelemaan aurinkolasien kokeilemiseen. Hän kiintyi kovasti samoihin laseihin, mitkä hänellä oli viime vuonna. Koska kyseessä oli Kids koon (alle 2v) lasit, jouduin suostuttelemaan hänet kokeilemaan muitakin. Lopuksi hän ihastui hauskan pyöreisiin D-mallisiin Sun Junior Navy Blue -värisinä.  Päädyin harkinnan jälkeen ottamaan kummallekin pojalle Junior-koon aurinkolasit, jotka sopivat muutaman vuoden iästä kouluikäiseksi asti. 2-vuotiaalle Leonille paras koko olisi ollut Kids+, joka tuli myyntiin vasta reissuun lähdettyämme. Kids+ on uusi koko, ja niitä suositellaan 2-4 -vuotiaille lapsille.

Katso koko Ecolife Helsinki verkkokaupan IZIPIZI aurinkolasivalikoima. Jos tilaat Ecolifen verkkokaupasta 24.3. mennessä, saat 30€ ostoksesta 10€ lahjakortin kun kirjoitat ostoskorin lisäkenttään ”LAHJAKORTTI”. Ja kun tilaat kahdet lasit, niin postitus on automaattisesti maksuton.

 

 

 

Miksi etenkin lasten on tärkeä käyttää aurinkolaseja?

Tiedän, etteivät monet lapset tai ainakaan vauvat mielellään pidä laseja, vaan repivät ne heti iloisesti pois. Pojat eivät olleet vauvana poikkeuksia, ja siksi käytin heidän laseissaan mukana tullutta kuminauhaa pitämään lasit päässä. Joel ja Leon ovat kuitenkin jo oppineet suorastaan rakastamaan aurinkolaseja. Matkallakin kumpikin nappasi aurinkolasinsa mukaan aina ulos mennessämme.

UV-säteilyn potentiaaliset haitat vielä kehittyville, pienille silmille ovat yllättävän suuret ja siksi on hyvä pitää lasit päässä. Lapsen mykiöt ovat vielä kirkkaat ja läpäisevät siksi 95 % silmään tulevasta valosta. Silmät saavatkin 18 vuoteen mennessä yli puolet siihen koko elämän aikana tulevasta UV-säteilystä (lähde), ja mielestäni vastuullani on suojata lastemme silmät. Jos lapsi ei suostu pitämään aurinkolaseja, kannattaa yrittää antaa hänen valita omat aurinkolasinsa. Meillä ainakin Joel rakastaa itse valitsemiaan lasejaan, ja poseerasi siksi poikkeuksellisen mielissään kuvissakin ne päässään.

 

Moniväriset lasit sopivat asuun kuin asuun

 

Mitkä on sun suosikit IZIPIZIn aurinkolasivalikoimista?

 

Lue myös: Nauti kesästä, mutta suojaa lapsesi auringolta

 

Kaupallinen yhteistyö: Ecolife Helsinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *