Hae
Ruokaturisti

Triplan HopLop – Ninjaratoja ja interaktiivisia trampoliineja

Kävimme eilen tutustumassa kauppakeskus Triplassa tänään aukeavaan HopLoppiin. Käymme yleensä Roihupellon HopLopissa, mutta jatkossa taidamme suunnata Triplan suuntaan. Olemme käyneet nimittäin Roihupellossa niin usein, että pojat tuntevat sen jo kuin taskunsa. Ja Triplan HopLopissa oli vaikka mitä uutta jännää, mitä ei ainakaan Roihupellosta löydy. Tiesitkö, että nykyään alle 2-vuotiaat pääsevät HopLoppiin veloituksetta? Ja että viimeisen aukiolotunnin aikana leikkimään pääsee puoleen hintaan?

 

Pienten alueella riitti puuhaa

 

Mikä lapsista oli parasta?

Triplan HopLopissa on tuttuun tapaan alle 4-vuotiaille oma alueensa, jolla hengailin enimmäkseen 2-vuotiaan Leonin kanssa. Uudessa HopLopissa tämä alue oli isompi kuin muissa missä olemme käyneet ja siellä oli isompi kiipeilyrata. Pienten puolelta löytyi myös valaistu pallomeri, paljon tunneleita, seinällä olevia aktiviteettileluja ja kaksi liukumäkeä. Ensimmäistä kertaa Leon ei yrittänyt koko ajan lähteä pienen puolelta pois, vaan viihtyi oikein hyvin.

 

 

Nakitin mieheni juoksemaan 4-vuotiaan Joelin kanssa (perässä) isompien puolella. Joel juoksi melko päättömänä ympäriinsä, ja hoki olevansa seikkailulla. Hän rakastaa liukumäkiä, ja laski niitä enimmäkseen. Joelin lemppari on kuitenkin poletilla toimiva autorata. Yksi kummankin pojan suosikkihetkistä on yllättäen HopLopista kotiin lähtö, sillä ostamme aina popcornia mukaan kotimatkalla. Tämä helpottaa kummasti lasten saamista HopLopista ulos, suosittelen testaamaan!

 

Välillä tämäkin ikiliikkuja pysähtyi ihmettelemään uutta HopLoppia

 

Miten Triplan HopLop eroaa muista?

Koululaisten toiveet on otettu huomioon puiston suunnittelussa aivan alusta asti, kun kaksi ala-asteikäistä kutsuttiin mukaan HopLopin johtoryhmän kokoukseen kertomaan toiveitaan uuden HopLopin aktiviteeteista. Lasten toiveiden pohjalta Triplan HopLopista löytyy uutuutena interaktiviiviset trampoliinit, Ninjarata ja hienot kiipeilypelit. Vaikka nämä uudet aktiviteetit sopivatkin paremmin kouluikäisille, 4-vuotias Leon kävi testaamassa kiipeilyä ja viihtyi hyvin vaikkei itse pelistä ymmärtänytkään mitään.

 

Kiipeilyseinät peleineen

 

Löydät uusimman HopLopin Helsingistä, vasta avatun kauppakeskus Triplan Down Under -kerroksesta. Perille löytää seuraamalla Down Under kylttejä, ja menemällä hissillä P4 kerrokseen.  Toki jos tulee autolla, niin kannattaa pysäköidä suoraan sinne.

 

Hauskaa seikkailua!

 

Lue myös: Korkeasaari: Leikkipaikat lapsille ja muut uudistukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *