Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

SlipStop tossut uimahallista sisäleikkipuistoon

Kaupallinen yhteistyö: SlipStop

Olet varmaan kuullut ohuista, sukkaa muistuttavista tossuista, joita voi käyttää leikkipuistossa, uidessa tai vaikkapa tarhatossuina? Kysessä on SlipStop tossut, joiden puuttumista elämästämme aina harmittelin kun olimme uimahallissa. Sain suureksi ilokseni muutama viikko sitten SlipStopilta testiin nämä ohuet, hengittävät tossut itselleni ja pojille. Slipstop tossut on tehty polyamidista ja elastaanista, ja ne tuntuvat samalta materiaalilta kuin uimapuku. Tossujen pohja on paksumpi ja liukumaton. Tossuja on tooodella monella eri ihanalla kuosilla, ja valinta olikin todella vaikeaa. Aikuisille on myös mustia, ja tummansinisiä tossuja, jotka näyttävät ihan sukalta ja ne on hieman helpommat yhdistää muihin vaatteisiin.

 

Meidän SlipStop tossut

Joel valitsi itselleen värikkäät hait mustalla pohjalla (Snob-tossut).  Valitsin Leonille samaan merihenkiseen teemaan suloiset meduusat valkoisella pohjalla (Medusa-tossut), ja itselleni poikien teemaa mukailevat harmaat pikkukaloja vilisevät Gentle-tossut. Koska kyseessä on tossut, kokoa valitessa ei tarvitse jättää saman verran liikkumavaraa kuin kenkiä hankkiessa. Siksi otin Joelille koon 24-26, vaikka hän käyttää kengissä kokoa 26. Leonille otin koon 21-23, hänen kengännumeronsa on 22 ja näissä jäi vielä pikkasen kasvunvaraa. Ei kannata kuitenkaan valita liian isoja tossuja, ettei niihin kompastu juostessa.

 

 

SlipStop tossuja voi käyttää oikeastaa missä tahansa: leikkipuistossa, päiväkodissa, harrastuksissa, sisäleikkipuistoissa, vieraillessa ja jopa uidessa. Käyn Joelin kanssa perheuimakoulussa, ja halusin meille tossut mukaan. En yhtään pidä ajatuksesta, että kävelisimme paljain jaloin uimahallissa. SlipStopin etuna muihin tossukoihin on myös se, ettei niitä tarvitse ottaa altaassa pois jalasta. Tossut ovat niin ohuet, ettei niitä edes huomaisi jalassa ellei katsoisi alas. Tossuissa on liukumaton pohja, joka tekee niistä erityisen käytännölliset pienen vilkkaan pojan kanssa uimahallissa ollessa.

 

 

Pojat ovat käyttäneet tossujaan tähän mennessä uimahallin lisäksi sisäliikuntapuistossa, leikkipuistossa, laivan leikkihuoneessa ja muskarissa. Tossut ovat olleet ahkerassa käytössä, eikä niissä näy vielä käytön jälkiä. Olen pessyt tossut aina käsin lämpimällä vedellä uinnin jälkeen, ja pojat pitävät niissä yleensä sukkia. Suosittelen tossuja kaikille, ne ovat hurjan käytännölliset, kivan näköiset ja pojat tykkäävät pitää niitä jalassa.

 

Kiipeilykin onnistuu SlipStopit jalassa

Joko teillä on SlipStopit?

 

Ps. Instagram-tililläni on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa SlipStopit itsellesi. Käy osallistumassa la 9.3 mennessä!

 

Kaupallinen yhteistyö: SlipStop

6 kommenttia

  1. Eve, Jetlaggies-matkablogi kirjoitti:

    Mitenköhän nuo hengittävät? nahkaiset tossut hengittävät paksuudestaan huolimatta mukavasti, mutta ensireaktio itselläni uimapukukankaasta on, että hiostuttaa kovasti.

    • Nina ja minit kirjoitti:

      Hmmm, musta hengittävät yhtä hyvin kuin nahkaiset. Uimahallissa ei tätä ongelmaa, ja muualla ollaan pidetty sukat jalassa, kuten nahkaistenkin kanssa tosin.

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Ei vielä, ehkä sitten myöhemmin kun neiti kasvaa 🙂

  3. petra kirjoitti:

    Meillä on vaan tavalliset päiväkotitossut, näistä on kyllä kuultu paljon kehuja ? Pesettehän tossut myös ennen uintia eikä vaan jälkeen, kun ovat kerta muussakin kuin uintikäytössä..? ??

  4. Isivuosi kirjoitti:

    Nämä on ihan loistavat tuolle meidän vauhtineidille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *