Hae
Ruokaturisti

Lempivaatteeni: Kolme suosikkiani tällä hetkellä

Blogeissa kiertää hauska haaste, jossa pitää nimetä kolme lempivaatetta. On yllättävän vaikea valita vain kolmea lempparia, joka haasteesta tekeekin mielenkiintoisen. Mitkä on lempivaatteeni? Valitsisinko ne vaatekaapin ihanimmat, joita tulee harvoin pidettyä, vai ne jotka tuntuu olevan aina päällä? Jos miettii lempivaatetta, niin ehkä se on kuitenkin sellainen jossa on niin hyvä olla, että se eksyy useammin päälle kuin muut. Lempivaatteet kuitenkin vaihtuvat aina sesongin mukaan, ja toivon mukaan valintani tulee jo toukokuussa olemaan aivan erilainen.

 

lempivaatTeeni

 

1. sija menee alpakanvillaisille neuleille

 

1. Alpan neule(et)

Ensimmäisen lempivaatteen valinta oli todella helppoa. Olen nimittäin aivan hurahtanut jyväskyläläisen Alpan neuleisiin, ja niitä löytyy tällä hetkellä kolmea erilaista kaapistani. Alpakanvilla on hengittävä luonnonmateriaali, ja sopii myös villa-allergikoille. Heidän neuleensa ovat ajattomia ja kestäviä, ja eksyvät siksi päälleni useammin kuin mikään muu kaapissani.  Tämän hetken suosikkini on vaaleanharmaa Drizzle-neuletakki, jota pidän toimistolla  ja vapaa-ajalla. Yllä olevassa kuvassa kaulassani on myös Alpan superpehmoinen kaulaliina. Nyt Alpalta on ilmestynyt uusi aivan täydellisen värinen Forest-neuletakki roosan värisenä. Yritän perustella itselleni, miksi tarvitsisin taas uuden neuleen.

 

2. sija menee mustalle mekolle, jota käytän töissä ja juhlissa

 

2. Filippa K:n musta mekko

Tilasin Filippa K:n mekon viime syksynä Hullujen Päivien verkkokaupasta. Kaipasin jotain mustaa perusmekkoa 3/4 hihoilla, ja kyseinen mekko osui kuvastosta silmiini. Syy miksi pidin mekon, oli että se on melko paksua puuvillaa. Ajattelin, että mekko olisi täydellinen toimistolle ja voisin pitää sen kanssa bleiseriä tai olla pitämättä. Suurin osa ns. työmekoistani on hihattomia, jolloin bleiseri on pakko pitää päällä toimistolla. Filippa K:n mekosta tuli kuitenkin nopeasti mekko, jonka laitan päälle melkein minne tahansa. Yllä olevassa kuvassa juhlin Vaikuttajamedian 1-vuotis synttäreitä tylsäksi toimistomekoksi tarkoitettu kolttu päällä.

 

3. sija menee monikäyttöiselle pilkukkaalle mekolle

 

3. Uniqlon musta, valkopilkkuinen paitulimekko

En tiedä kääntyykö ’dress shirt’ suomeksi paitulimekoksi, mutta sillä nimellä näitä kutsun. Vaatekaapistani löytyy monta erilaista paitulimekkoa, mutta useimmiten käytössä on Uniqlosta alkutalvesta ostamani valkopilkkuinen musta mekko. Käytän mekkoa aina mustien sukkahousujen kanssa. Välillä pidän sen päällä neuletta, välillä bleiseriä. Vieläkin harmittaa, etten ostanut kyseistä paitulimekkoa myös muun värisenä.

 

Mitkä on sun kolme lempivaatetta?

 

Lue myös: Luottovaatteeni: Alpan kauniit, kestävät neuletakit

 

2 kommenttia

  1. Ninuska kirjoitti:

    Oooo! Näitä lisää! ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *