Hae
Ruokaturisti

’Haen vain yhden silmärasvan’ ja muut I love me -messulöytöni

Luulin, etten ehtisi tänä vuonna lainkaan I love me -messuille, mutta pääsin pikaisesti piipahtamaan siellä sunnuntaina. Minulla oli tietyt pisteet missä halusin piipahtaa, mutta eksyin tapani mukaan monelle muulle osastolle pyörimään etenkin kun pojat olivat mukana. Päätavoitteenani oli löytää talveksi tarpeeksi kosteuttava silmänympärysvoide herkälle iholle. Mutta mitä kaikkea muuta messuilta tarttui mukaan?

 

 

Suuntasin ensin kreikkalaisen Korresin osastolle ostamaan silmänympärysvoidetta. Yllä olevasta kuvasta näkee, se ei sitten jäänyt siihen. Rakastan Korresin ihanan tuoksuisia tuotteita! Heidän tuotteensa perustuvat luonnollisiin ainesosiin ja sisältävät kreikkalaisia yrttejä. Ostin uudesta Wild rose -sarjasta silmänympärysvoiteen lisäksi itselleni päivävoiteen. Miehelleni mukaan tarttui Almond blossom -sarjan päivävoide. Ja sain kaupanpäälle Bergamont Pear -käsivoiteen, jonka heitin saman tien läppärilaukkuuni, jotta muistan toimistolla rasvata käsiäni.

 

Sugar Daddies hunajat

 

Meillä syödään melko paljon hunajaa, ja olen melko tarkka hunajani suhteen. Joel sanoi jo kotoota messuille lähtiessämme, että haluaa maistaa messuilla hunajaa. Hänen haaveensa toteutui kun pääsimme Isokyröläisen Sugar Daddies hunajatiskille. Mikä tekee heidän hunajastaan erikoista on se, että se on tuotettu ekologisesti, sitä on käsitelty mahdollisimman vähän. Yritys itse kutsuu hunajaansa naked honeyksi, mikä tarkoittaa että siinä on mukana siitepölyä ja hunaja saa kiteytyä vapaasti purkissa. Eri alueiden hunajaa ei myöskään sekoitella keskenään, ja eri vuoden hunajat maistuvat erilaiselta. Sugar Daddies valmisti alun perin surffivahaa, mutta laajensi hunajabisnekseen sillä vahan tuottamiseen hankitut mehiläiset  tuottivat hunajaa niin paljon. Ja hyvä niin! Tämä hunaja kelpaisi varmasti Nalle Puhillekin.

 

 

Ihastuin viime vuonna  Nordic Health Sprays -yrityksen vitamiinisuihkeisiin tehdessäni heidän kanssaan kaupallisen yhteistyön. Lapset ovat siitä lähtien käyttäneet MultiVit Junior -vitamiinisuihketta, joten kävin hamstaamassa sitä lisää. Löysin itselleni myös Vegan health – nimisen suihkeen, jossa on B12-vitamiinia, rautaa, D-vitamiinia ja jodia. Kaikkea mitä tällä hetkellä syön jodia lukuunottamatta erikseen purkista. Tämä suihke saa siis korvata muut purkit ja purnukat kunhan olen saanut syötyä ne loppuun.

 

 

Jätin Foodinin osaston tahallani viimeiseksi, sillä tiesin ostavani sieltä niin paljon kaikkea etten halunnut kantaa niitä mukanani. Ostin vain mitä nyt tarvitsimme, kuten chia-siemeniä, saksanpähkinöitä, mausteita ja viherjauhetta. Mukaan tarttui myös heidän ihania raakasuklaitaan. Osallistui keväällä Kalle Naatulan pitämään ”Raakasuklaan viinikaverit” tastingiin, jossa pääsin maistelemaan Naatulan parittamia Foodinin raakasuklaita ja viinejä. Tastingistä jäi monta uutta suosikkia lempparini on vaaleahko Coconut milk -raakasuklaa.

Lisäksi kävin ostamassa Biokian osastolta lasten aamupuuroihin jauhettua luomumustikkaa ja kuivattuja marjoja. Ostin Organixin osastolta pojille evääksi puuropusseja ja muuta pientä naposteltavaa. Olisin halunnut löytää itselleni jotain kivaa asustetta tai vaatetta, mutta mukaan ei tarttunut mitään. Ostokseni olivat tänä vuonna siis taas melko hyvinvointipainotteisia, keskittyen melko pitkälti syötävään. Pojat olivat mitä mainiointa messuseuraa, monen osaston maistiaiset pitivät heidät tyytyväisinä vaikkeivat he tietenkään aisoissa muuten pysyneetkään.

 

Mitkä oli teidän parhaita löytöjä?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *