Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Reiman talvivaatteet: parasta taaperolle

Kaupallinen yhteistyö: Reima
*Sisältää mainoslinkkejä

Minulta on toivottu kirjoitusta poikiemme talvivaatetuksesta, ja nyt esittelen teille Leonin uudet talvivaatteet. Leon sai Reimalta itselleen koko talvikerraston, eli talvihaalarin, pipon, hanskat ja töppöset. Nyt kun lämpötila on Helsingissä pyörinyt nollan tietämillä ja laskenut jopa pakkasen puolelle, niin tämä kokoonpano on aivan täydellinen ulkoilevalle minimiehellemme. Juuri vuoden täyttänyt Leon ei jotenkin vielä uskalla kävellä ulkona, joten hän on ulkona melko staattinen. On siis todella tärkeää, että hänen haalarinsa on tarpeeksi lämmin ja likaa hylkivä siltä varalta, että herra istuskelisi ulkona vain maassa. Lisäksi asumme aivan meren vieressä, joten talvivaatetuksen tulee olla tuulenpitävä.

 

Reiman Lappi-toppahaalari upealla karhukuosilla

 

Leon sai Reimalta kummankin kriteerimme täyttävän iki-ihanan ”karhuhaalarin”. Kyseessä on Lappi-niminen ReimaTec talvihaalari, joka on täysin vedenpitävä ja silti hengittävä. Lisäksi haalarin pinta hylkii vettä ja likaa, ja takana on ylimääräinen lämmike, joten haalari on aivan mahtava maassa istuskelevalle taaperollemme. Karhukuosinen talvihaalari on kaiken kruunuksi aivan mielettömän suloinen. Sitä saa myös mustalla pohjalla punaisilla karhuilla, tai sinisellä pohjalla sinisillä karhuilla. Aika kauan jouduin arpomaan sinisen ja tämän mustan välillä. Haalarissa on säädettävä huppu, jonka tekoturkissomisteen saa irti tarvittaessa. Haalari on todella helppo pukea päälle, sillä siinä on niin pitkä vetoketju, ja joustavat hihan- ja lahkeensuut. Leon on hieman yli 80 cm pitkä, ja hänen haalarinsa on kokoa 86. Lappi-haalari on tarkoitettu käytettäväksi kun ulkolämpötila laskee nollan ja -20 asteen välille. Sitä kylmemmällä en kyllä missään nimessä astukaan ovesta ulos, edes Lapissa.

 

 

Pienelle taaperolle on todella haastavaa pukea hanskoja käteen. Valitsin siksi Leonille ReimaTec Tepas -topparukkaset, joissa on kämmenselässä vetoketju. Hanskat on siis helppo pukea, kun avaa vetoketjun, ohjaa pienen huitovan käden hanskaan sisälle, ja sulkee vetoketjun rivakasti. Olin kokonaan jo unohtanut Joelin taaperoajoista, että hanskat kuuluu pukea ennen haalaria, jolloin ne jäävät hihansuun alle jemmaan. Tepas-rukkaset on täysin vedenpitävät, ja niissä on vahvistettu kämmen ja peukalo. Rukkaset pitävät pienet kädet lämpimänä jopa 30 asteen pakkasessa, hrrrrrr. Isoveljellä on ollut parina viime vuotena jo käytössään samoilla ominaisuuksilla varustetut isompien lasten Ote -topparukkaset, ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Kertaakaan ei Joelin kädet ole olleet märät tai kylmät näitä käyttäessä.

 

Leonilla on muutama söpö pipo, joiden alla olen käyttänyt Reiman ohuehkoa aluskypärämyssyä suojaamassa kaulaa ja niskaa viimalta. Käytännössä tämä pipoviritys menee kuitenkin aina Leonin silmille, kun hän kääntelee vaunuissa päätään puolelta toiselle. Niinpä päädyin nyt hankkimaan Reiman merinovillaisen Starrie kypäräpipon, jonka päälle ei tarvitse ainakaan nollakeleillä laittaa toista pipoa. Kypärämyssyssä on tuulenpitävät korvalliset, ja se hengittää hyvin. Leon näyttää kypärämyssyssään hirmu hurmaavalta, ja pipo oikein korostaa hänen vielä vauvanpyöreitä poskiaan.

 

Näillä töppösillä voisi ottaa muutaman askeleenkin

 

Leonin uuden talvivaatetuksen kruunaa Reiman suloiset vauvan töppöset. Vaikkei Leon enää teknisesti ottaen ole vauva, niin hän konttaa ulkona vielä kovin mielellään. Tähän tarkoitukseen lasten Antura toppatöppöset ovat aivan mahtavat! Töppösten varsi on sen verran pitkä, että ne voi vetäistä talvihaalarin päälle. Tällöin Leon voi kontata ulkona aivan huoletta, ja hänen jalkansa pysyvät täysin lämpiminä. Töppöset hylkivät vettä ja likaa, ja ne on tarkoitettu käytettäväksi kun ulkolämpötila laskee nollan ja -20 asteen välille. Olisin ehdottomasti valinnut tähän asukokonaisuuteen mustat töppöset, mutta Leonin koko oli jo päässyt loppumaan.

 

Kukkuu! Oikealla vaatetuksella ei pakkasellakaan hymy hyydy

 

Olemme jo pitkään olleet Reima-faneja, ja pyrkineet hankkimaan kaikki ulkovaatteet Reimalta. Huomasin jo esikoisen vauvavuotena miten hyvänä merkin vaatteet säilyvät vaativassakin kulutuksessa. Leon saa ensi syksynä jalkaansa isoveljen vanhat mustat Reima Patter syyskengät, jotka näyttää siltä ettei niitä olisi koskaan edes käytetty. Päiväkodissa käyvän Joelin talvihaalarina on viime vuoden Reiman mallistosta se ihana, sininen karhuhaalari. Tämän Leon tulee myös parin vuoden päästä perimään isoveljeltään. Kestävyyden, ja ulkonäon lisäksi Reima saa meiltä täydet pisteet siitä, miten jokaisessa ulkovaatteessa on riittävä määrä heijastimia. Suomen talvet ovat pilkkopimeitä, ja jokainen heijastin tulee todellakin tarpeeseen.

 

KAIKKI LEONIN UUDET VAATTEET NYT -30%

Reimalla alkoi juuri tänään jo alennusmyynnit, suurin osa tässä esittelemistäni vaatteista on 30% alennuksessa. Kannattaa käydä ajoissa ostamassa vaikka ensi talveksi tämä ihana karhukuosinen haalari nyt kun kokoja vielä riittää!

 

 

Lämmintä ja lumista talvea!

Kaupallinen yhteistyö: Reima

3 kommenttia

  1. Nina kirjoitti:

    Jee kiitti. Pistän ite tilauksen illalla ?? Tiiätkö yhtään onko reimalla kypärämyssyä joka olisi lämmin koville pakkasille pelkälleen?

  2. Nina kirjoitti:

    ? ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *