Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Suloisin vauvan peite: Yours Mine Designin merinovillainen pupuviltti (sis. arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: Yours Mine Design

Moni teistä on varmaan nähnyt suloisen luppakorvaisen pupuviltin Instagramissa. Viltti on suomalaisen Yours Mine Designin käsialaa, ja se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Upeaa löytää yritys, joka pystyy valmistamaan tuotteensa Suomessa! Luppakorvaista, töpöhäntäistä vilttiä saa puuvillasta tai merinovillasta neulottuna. Yours Mine Designin valikoimiin kuuluu pupuvilttien lisäksi muunmuassa muhkea jättineulepeitto, vauvan lämpöpussi, ja maailman ihanin unipesä Baby Birdnest. Tämä merinovillainen unipesä valmistetaan käsityönä tilauksesta parin viikon toimitusajalla. Unipesä valittiin brittiläisen House&Gardenin huhtikuu/2019 numeroon, eikä mikään ihme!

 

 

Sain Yours Mine Designilta Leonille ihanan helmenharmaan Mini-Helmi vauvan peiton. Viltti on aivan ihana! Sen lisäksi, että se on mielettömän suloinen, se on todella pehmeä. Viltissä yhdistyy vauvalle lämpöinen peitto ja unilelu. Pienet, ja vähän isommatkin vauvat rakastavat näprätä pienillä käsillään jotain hakiessaan unta. Leonilla on lempi leijonariepu, jonka häntää hän aina kieputtaa sormiensa ympärillä. Niinpä pupuviltti on aivan täydellinen pienille tuhisijoille. Pupuviltti olisi täydellinen lahja vastasyntyneelle, tai vaikka baby showereihin. Viltistä huomaa, että sen valmistukseen on käytetty paljon aikaa, ja pienet yksityiskohdat on otettu huomioon. Viltin pupun korvat ja hännän tupsu on viimeistelty käsin, joten ne kestävät pienten sormien räpeltämistä. Mini-Helmi vilttiä on saatavana harmaan lisäksi vaaleanpunaisena, vaaleansinisenä ja valkoisena.

 

Luppakorvainen Mini-Helmi harmaana

 

Villa on ihana luonnonmateriaali: se hengittää eikä hiosta. Villa tuntuu pehmeältä pienen ihoa vasten, ja lämmittää juuri sopivasti. Huomaa, että viltissä on käytetty korkealaatusta merinovillaa. Yours Mine Designin käyttämä merinovilla on mulesing-vapaata, joka tarkoittaa, että villa on keritty lampailta inhimillisemmin.  En ala tähän kuvailemaan mulesing-prosessia, mutta voit halutessasi googlata mitä ’mulesing’ tarkoittaa, ja jatkossa ostaa vain ’mulesing-free’ villaa. Viltti on niin silkkisen tuntuinen, että voisin kuvitella pitäväni sitä harteillani jopa toimistolla. Etenkin neukkareissa on niin kova ilmastointi, että palelen usein palavereissa. Tämä harmaa viltti on niin tyylikäs ja ylellisen oloinen, että voisin kantaa sitä hyvin toimistolla.

 

Pupuviltti sopii kauniisti sisutukseen silloin kun ei ole torkkupeittona

 

ARVONTA: LAPSIMESSUT 2019 -LIPUT

Yours Mine Design on tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana Lapsimessuilla. Heidät löytää osastolta 6f8 yhdessä toisen suomalaisen uuden merkin Arksien kanssa. Osallistu Instagram-tililläni pupuviltin kuvan alla kahden Lapsimessut 2019 -lipun arvontaan. Suoritan arvonnan sunnuntaina 7.4.2019.

 

Kaupallinen yhteistyö: Yours Mine Design

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *