Hae
Ruokaturisti

Black Friday alet – Lapsiperheen parhaat tarjoukset

*Sisältää mainoslinkkejä

Julkaisin jo alkuviikosta Black weekin alettua parhaat bongaamani tarjoukset lapsiperheille. Postaus oli todella suosittu, niinpä päätin koota teillä myös varsinaisen Black Fridayn parhaat alet, jos ette ehtineet alkuviikosta vielä varhaisille joululahjaostoksille. Mukana nyt myös Reima, Polarn o Pyret ja Lindex, joilla Black Friday alennukset alkoivat vasta nyt perjantaina, ja jatkuvat Cyber Mondayhin asti. Hauskoja ja harkittuja ostoshetkiä!

 

Nelikuukautinen Leon Pop:n neulatakissaan ja villahousuissaan

 

 1. Pidämme Polarn o Pyret’n vaatteista, ja moni niistä on kestänyt hyvin Joelilta Leonille. Olen ollut erityisen tyytyväinen Pop:n villavaatteiden laatuun, ja niistä saikin jo eilen 30% alennuksen. Tänään perjantaina puolestaan saa 30 % alennusta kaikista kuorivaatteista, ja lauantaina 20 % alennukset talvitakeista. Sunnuntaina puolestaan farkuista saa 30% alennusta. Ainot sukat jotka meidän vilkkailla pojilla pysyy jalassa eivätkä nukkaannu on PoP:n perussukat, joten niitä lähtee meillä aina mukaan joka tilaukseen. Nämä perussukat näyttävätkin nyt olevan kolme paria kahden hinnalla. Polarn o Pyret tarjoaa ilmaiset postitukset koko Black Weekendin ajan.
 2. Olemme hankkineen kaikki poikien ulkoiluvaatteet Reimalta, ja olen ollut varsinkin haalareihin todella tyytyväinen. Reiman Black Friday alennusmyynnit alkoivat vasta nyt perjantaina, ja isosta osasta valikoimaa saa 25 % alennusta. Kokoja on vielä aika hyvin jäljellä, mutta aika nopeaa ne näyttävät menevän. Meillä on esikoisella Reiman karhuhaalari (nyt 97€, ovh 130€) ja superhienot  Patter-kengät, jotka nyt ovat Black Friday alennuksessa vain 56 € (ovh 75€) . Cyber Mondayna on luvassa vielä lisää tarjouksia! Kaikki Reiman Black Friday -tarjoukset löydät täältä.
 3. Olen aivan rakastunut Lindexin söpöihin lastenvaatteisiin, ja etenkin heidän eläinkuvioisiin ihanuuksiinsa. Kumpikin poikamme on melko hoikka, ja Lindexiltä löytyy heille housuja jotka pysyvät päällä. Lindex aloitti Black Friday alennusmyyntinsä tänään, ja koko valikoimasta saa 25% alennusta 26.11 saakka.  Alla kuvakollaasissa omia eläimellisiä suosikkejani yksivuotiaalle Leonille.

 

 

Bonuksena mainitsen vielä Swiss Clinicin, vaikkei se lapsiperheisiin suoranaisesti liitykään. Itse olen jo kauan harkinnut tuollaisen Skin roller -mikroneulausrullan hankintaa, ja nyt sen (ja kaikki muut tuotteet) saisi 40 % alennuksella jolloin hinnaksi jää vain 59€. Aika paljon houkuttelisi kotona tehty mikroneulaus, joka tehostaa kollageenin ja elastaanin tuotantoa ja tekee ihosta kimmoisamman. En vain osaa päättää tarvitsenko sitä vai en, joten kokemuksia saa laittaa kommentteihin, kiitos! Tai jos mieheni haluaisi ostaa sen minulle joululahjaksi, niin nyt viikonlopun aikana kannattaa  😉

 

Muista myös alkuviikosta mainitsemani verkkokaupat, sillä heille tulee joka päivä uusia tarjouksia:

 1. Pohjoismaiden lastenvaate ja -tarvikekauppa Babyshop alennukset ovat voimassa Cyber Mondayhin 25.11. asti. He lupailevat uusia tarjouksia jokaiselle päivälle, osan jopa puoleen hintaan. Babyshopin valikoimissa on melkein 200 lastenvaatemerkkiä mm. Mini Rodini, Papu, BANGBANG Copenhagen, Mainio, Liewood ja The Animals Observatory ihan vain muutaman mainitakseni. Black Friday alessa näyttää olevan ainakin lastenvaatteista Molo, GAP, Petit Bateau, Livly, Reima, Kavat, Superfit ja paljon leluja ja lastentarvikkeita. Tämä JOX:n säilytysrasia olisi lastenhuoneeseen aivan ihana, ja nyt puoleen hintaan vain 37,5 euroa.
 2. Lastenvaatteita ja leluja myyvän Lekmerin Black Friday alet ovat mielestäni todella hyvät, ja meille lähtikin sieltä muutama lelu, talvihaalari ja UV-puku kevään lomamatkaa varten jo valmiiksi. Joka päivä tulee uusia tarjouksia, ja olen käynyt joka päivä klikkailemassa mitä jännää sieltä löytyy.  Jos hakusessa on Jox-talosänky, niin Lekmeriltä sen saisi nyt puoleen hintaan. Myös Kulingin talvihaalarit ovat tänään todella hyvässä alennuksessa, kuten myös Crocsin talvisaappaat ovat puoleen hintaan. Mainitsen vielä STOY:n lastenpyörät, jotka ovat puoleen hintaan jos haluaa jo keväälle hamstrata. Kaikki Lekmerin Black Friday -tarjoukset löydät täältä.
 3. Olemme mieheni kanssa ihan hulluina Body Shopin tuoksuviin suihkusaippuoihin ja vartalovoiteisiin. Omia, rauhallisia suihkuhetkiä on alkanut arvostamaan kummasti poikien syntymän jälkeen. Asensimme uuteen kotiimme ihanan sadesuihkunkin, ja tykkään tuoksutella Body Shopin suihkusaippuoita suihkussa. Meillä on kaapissa usein monta eri tuoksuista pulloa odottelemassa. Tällä hetkellä käytössä on Vanilla Pumpkin -suihkusaippua ja ajattelin ostaa jotain kivoja joulutuoksuja kylpyhuoneeseen. Joulusarjat Peppermint Candy, Berry Bon Bon ja Vanilla Marshmallow ovat -20% 25.11 asti.  Täältä löydät kaikki Body shopin Black Friday alennukset, jo toimitus on nyt myös ilmainen!

 

toivottelen teille hyviä löytöjä!

2 kommenttia

 1. Minni kirjoitti:

  Kiitos vinkeistä! Ostin juuri itselleni mikroneulauslaitteen kun sai niin hyvään hintaan. Kokemuksia ei siis vielä ole kertoa 🙂

 2. sormetsuuhun kirjoitti:

  Kiva, jos voin olla avuksi 🙂 Kerrothan sitten millaisia tuloksia sait mikroneulauksella!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *