Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Natural Goods Companyn Re-Start -hyvinvointivalmennus (+arvonta)

Kaupallinen yhteistyö: Natural Goods Companyn kanssa
*Sisältää mainoslinkkejä

Kävin lokakuun I love me 2018 -messuilla eettistä ja ekologista kosmetiikkaa myyvän Natural Goods Companyn osastolla ihastelemassa heidän valikoimaansa. Natural Goods Companyn muodostavat verkkokauppa, kauneushoitola sekä Wellness Academy -hyvinvointivalmentamo. Yrityksen arvot kohtaavat täydellisesti omani. He eivät usko geenimuunteluun, keinotekoisiin ainesosiin, eikä eläinkokeisiin.  Suurin osa heidän tuotteistaan on lisäksi luomulaatuisia, vegaaneja sekä luonnonkosmetiikkasertifioituja. Heillä on myynnissä mm. Mádaran, Santen, Essen, Pur’n, Whamisan, ja Mytaon tuotteita.  Valikoimista löytyy myös pienten poikieni suosikki, Sophie La Girafe -tuotesarja. Sain jo esikoistani odottaessa baby showereissa tämän mainion Sophie la Girafe -miniatyyrisetin, loistava joululahjaidea myös pienen vauvan vanhemmille, tai juuri baby showereihin vaippakakkuun.

Tutustuin samalla Natural Goods Companyn messuilla vasta lanseerattuun Re-start -verkkovalmennukseen. Valmennuksen ideana on saavuttaa kokonaisvaltainen hyvinvointi, jolloin mieli ja keho on tasapainossa. Stressaava elämäntilanne saattaa johtua monista eri syistä, ja näkyä oireina ihossa, kehossa ja mielessä. Ongelmat ovat usein vain jäävuoren huippuja, ja niiden syntysyyt löytyvät pintaa syvemmältä. Re-Start –valmennus lupaa, että löydät itsellesi toimivimmat keinot pysyvään hyvinvointiin ja stressittömämpään arkeen. Verkkovalmennuksessa oppii myös ymmärtämään ravinnon, liikunnan, ihonhoidon ja mielen hallinnan merkityksen omaan hyvinvointiin.

 

“Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttaminen nykypäivän kiireisessä ja vaativassa rytmissä on todella haastavaa. Stressaava elämäntilanne saattaa johtua monista erilaisista syistä. Tavoitteenamme on näiden viikkojen aikana antaa sinulle laadukkaat eväät hyvinvointisi pohjaksi. Re-Start -valmennus tukee matkaasi kohti elämää, joka on sinun hallinnassasi.”

 

Kuva: Natural Goods Company

 

Re-start -verkkovalmennus koostuu seuraavasta kuudesta osiosta, jotka muodostavat yhdessä hyvinvoinnin kokonaisvaltaisen perustan:

 1. Iho: Iho heijastaa myös kaiken sen, mitä sisällämme tapahtuu: stressin, unen, liikunnan ja ravinnon laadun. Osiossa opit valitsemaan itsellesi oikeanlaiset tuotteet ja hoitorutiinit, jotka vahvistavat ihoa, edistävät sen vastustuskykyä ja jopa pysäyttävät stressin vaikutukset iholla. Valmentajana toimii kosmetologi Katja Kokko, ja osion kesto on viisi viikkoa.
 2. Keho: Osion tavoitteena on saavuttaa parempi fyysinen kunto, jonka seurauksena stressitasot laskevat, hapenottokyky vahvistuu, ja ihmisestä tulee vahvempi. Opit treenaamaan tuloksellisesti ja palautumaan tehokkaammin. Valmentajana toimii Aleksi Seppänen, osteopatiaan erikoistunut personal trainer. Osion kesto on noin 12 viikkoa.
 3. Ravinto: Ravinto vaikuttaa suoliston kautta ihoon, energiatasoihin, hormonitoiminnan toimintaan ja mieleen. Ravinto määrää siis koko kehon toiminnan, koostumuksen ja jopa mielialan. Osiossa opit miten ravinnolla hoidetaan ihoa, terveyttä ja suolistoa. Valmentajana toimii Annika Havaste, ja osiossa on viisi jaksoa.
 4. Mieli: Meditaatio on yksi tutkituimmista ja tehokkaimmista elämänhallintamenetelmistä. Osio antaa  työkaluja, joiden avulla opit tuntemaan itsesi ja omat tarpeesi paremmin. Tavoitteena on ymmärtää miksi pysähtyminen on tärkeää ja oppia kuuntelemaan itseään. Valmentajana toimii meditaatio-opettaja Anna-Maria Sinisalo, ja osio sisältää 6 jaksoa.
 5. Ayurveda: Ayurvedan perustana on ajatus, että terveys on kehon, mielen ja sielun tasapainoa. Osio opettaa tätä tasapainoa, ja kertoo kuinka yksilöllinen kehotyyppimme määrittää meille sopivat elämäntavat ja ruokavalion. Valmentajana toimii Ayurveda-asiantuntija Pardaman Sharma, ja osio sisältää 12 jaksoa.
 6. Yin-jooga: Yin-jooga vaikuttaa lempeän kokonaisvaltaisesti kehoon, mieleen, ja sillä on vahva anti age -vaikutus. Osion tarkoitus on rauhoittaa ylikierroksilla käyvää hermostoa, saada iho säteilemään ja mieli rauhoittumaan. Osiossa opit lempeitä venytyksiä, rauhallisia yin-asanoita, ja muita joogaharjoituksia. Harjoitukset ovat helppoja, syvärentouttavia ja auttavat palauttamaan kehoa erilaisista epätasapainotiloista, kuten stressin aiheuttamasta jännityksestä. Valmentajana toimii joogaopettaja Katja Kokko, ja osion kesto on viisi viikkoa.

 

Sain Natural Goods Companylta tunnukset Re-start verkkovalmennukseen. Olen nyt jo jonkin verran ehtinyt käydä valmennusta läpi, ja saanut monta hyvää oivallusta. Pidän siitä miten lempeä ja maltillinen valmennus on. Muutoksia kannustetaan tekemään omaan tahtiin, yksi askel kerrallaan. Tätä korostetaan etenkin Ravinto-osiossa, sillä on parempi, että oikeanlainen ravinto tulee pysyväksi osaksi arkea, kuin että palaa vanhoihin tottumuksiinsa heti valmennuksen loputtua. Valmennus lupaa ilmeisen näkyviä tuloksia, sillä Iho-osion alussa pyydetään ottamaan itselleen talteen kasvokuva ilman meikkiä, jotta kuvaan voi sitten palata valmennuksen lopulla. En malta odottaa, että ehdin kahlaamaan kaikki osiot läpi.

 

Kuva: Natural Goods Company

 

Re-start valmennuksen voi hankkia joko kokonaan, tai vain yhden osa-alueen kerrallaan. Jos ostaa koko valmennuksen, sen kanssa voi edetä omassa tahdissa, missä järjestyksessä tahansa. Valmennus on aktiivinen kuusi kuukautta ostopäivästä lähtien, jonka aikana videot tulisi katsoa. Voit kuitenkin ladata itsellesi kirjalliset ja audiomateriaalit pysyvästi. Natural Goods Company kehottaa valitsemaan ensimmäiseksi itseään eniten kiinnostavan tai omaan elämäntilanteeseen sopivan osion. Itse aloitin Keho-osiosta, ja sitten ajattelin edetä Ravinnon kautta Ihoon ja Mieleen. Tarkoituksena on ensin kirkastaa itselleen mitä tavoittelee valmennuksella, nämä tavoitteet kannattaa kirjoittaa itselleen ylös ja jakaa pienempiin osiin. Kun pidät tavoitteet realistisina ja saavutettavina saat säännöllisiä onnistumisen tunteita, jotka motivoivat jatkamaan.   

 

Haluatko voittaa yhden Re-start -verkkovalmennuksen osion itsellesi?

Sain kanssanne arvottavaksi yhden Re-Start verkkovalmennuksen osa-alueen. Jätä blogiini kommentti minkä osa-alueen valitsisit ja miksi, niin voit voittaa sen omaksesi. Sähköpostiosoitteesi näkyy vain minulle, joten voit huoletta kirjoittaa sen jotta saan sinuun yhteyden mikäli voitat.  Suoritan arvonnan maanantaina 19.11 klo 20.00. Onnea arvontaan!

 

Kaupallinen yhteistyö: Natural Goods Companyn kanssa

57 kommenttia

 1. Minna kirjoitti:

  Kuulostaapa hyvältä kurssilta! Valitsisin Ravinnon, koska en vain tunnu itse saavan ruoka valiotani kuntoon.

 2. jiip kirjoitti:

  Ravinto kiinnostaisi. Aina kun luulen saaneeni ravintopuolen kuntoon alkaa joko iho, suolisto tai mieli reistailemaan.

 3. jasmine kirjoitti:

  Ravinto kiinnostaisi. siitä on hyvä lähteä kehittämään hyvinvointia ja saada enemmän tietoa ja apua

 4. Jenna kirjoitti:

  Vaikea valita mutta auyrvedan saloihin olisi kiinnostavaa tutustua!

 5. Minna Mirjam kirjoitti:

  Ayurveda, mieli ja ravinto niiden välillä arvon minkä valitsisin ensin/tärkeimmäksi. Koko paketti on tosi mielenkiintoinen ja ihan kuin minulle tehty. Todella tekisi mieli lähteä mukaan. Kokeillaanpas ensin arpaonnea?????

 6. Emma kirjoitti:

  Valitsisin ravinnon, sillä se auttaisi tällä hetkellä eniten koko elämäni terveyttä.

 7. Sandy kirjoitti:

  Keho tai mieli?

 8. marianne kirjoitti:

  ravinto

 9. klaara kirjoitti:

  Ravintoalue olisi minulle nyt ajankohtainen kun tuntuu, että itse en saa ruokavaliotani kuntoon kun lihon vaan vaikka yritän mitä vaan. Liikkuminen minulle on vaikeaa, joten ravinnolla on suuri merkitys.

 10. Emmy kirjoitti:

  Minua kiinnostaisi ravinto-osio. Olen jo pitkään miettinyt miten olen kadottanut sellaisen normaalin suhteen ruokaan ja syömiseen. Tuntuu, että syyllistän jokaisesta herkusta itseäni ja mietin päivittäin ruokaan liittyviä asioita. Ruuasta ja syömisestä on kehittynyt merkittävästi stressiä viime vuosina.

 11. Jenna kirjoitti:

  Mieli tai ravinto!

 12. Miia kirjoitti:

  Ravinto, se on oma kompastuskiveni.

 13. Ella kirjoitti:

  Yin-jooga 🙂

 14. Suvi kirjoitti:

  Yin-jooga, koska vauva-arki on minulle rankkaa. Lisäksi Katja Kokko on ihana ❤️

 15. Tanja kirjoitti:

  Kyllä se tuo Mieli-osio on mikä olisi tällä hetkellä kaikista tarpeellisin elämässäni. Kaikki osiot vaikuttavat hyviltä.

 16. Salla kirjoitti:

  Keho tai iho kiinnostaisi minua eniten!

 17. Tiina kirjoitti:

  5. Ayurveda, koska haluan päästä kokemaan sen paljon kehutut hyvät vaikutukset kehossani ja mielessäni.

 18. Jonna kirjoitti:

  Mieli! Tämä olisi niin kiehtova ja tarpeellinen, ja upea koulutus kokonaisuudessaan!

 19. Hepsu kirjoitti:

  Ravinto, koska uskoisin sen avulla saavani muitakin osa-alueita kuntoon.

 20. Suzie kirjoitti:

  Ayurveda kiinnostaa, koska se on niin kokonaisvaltainen juttu.

 21. Ansku kirjoitti:

  Ravinto kiinnostaisi eniten

 22. Elska kirjoitti:

  Oi, nyt on vaikea valita! Ehkä eniten päänvaivaa aiheuttaa tällä hetkellä Ravinto, joten siihen liittyvä valmennus olisi huippu!

 23. Jasmine kirjoitti:

  Valitsisin iho-osion ja ravinto-osion. Olen kärsinyt vatsavaivoista koko ikäni, ja 6 vuotta pahoista iho-ongelmista. Pelottaa, mitä ongelmia seuraavaksi on tulossa, jos en saa kehoani kuntoon, olen itsenäisesti yrittänyt parantaa ruokavaliota ja iho-ongelmia monenlaisilla keinoilla, siinä onnistumatta. Valmennus tulisi todella tarpeeseen ?

 24. Janetta kirjoitti:

  Iho, koska haluaisin saada sen kuntoon vihdoista viimein ja oppia valitsemaan itselle juuri oikeat tuotteet

 25. Henna kirjoitti:

  Keho tai yin-jooga. Vauvan kanssa ei meinaa aina jäädä aikaa liikunnalle.

 26. Margis kirjoitti:

  Voi vitsi mikä arvonta, toivottavasti osuisi arpa kohdalle! Koko vuoden olen kärsinyt mystisistä suolisto- ja iho-ongelmista sekä heikentyneestä vastustuskyvystä. Ayurveda voisi tarjota kokonaisvaltaista näkemystä, vaikka myös muut osiot kiinnostavat tosi paljon!

 27. Saila kirjoitti:

  Ayurveda kuulostaa mielenkiintoiselta ja erikoiselta, ja toisi varmasti uudenlaisia näkökulmia itselle.

 28. Outi kirjoitti:

  Ayurveda kiinnostais kehotyypin ja ravinnon näkökulmasta

 29. Anniina kirjoitti:

  Tätä valmennusta olen miettinyt I love me-messuista lähtien. Ihan super mielenkiintoinen. Kaikki osiot houkuttelevat, mutta jos yhden voi voittaa niin valitsisin itselleni kehon tai yin-joogan. Uskon niiden auttavan kehossa oleviin ongelmiin kokonaisvaltaisesti.

 30. Sinim kirjoitti:

  Ayurveda on kiinnostanut jo pidempään Intian Veda-perinteestä lukemisen myötä. Tasapainoa ainaisesti etsimässä…

 31. Satu kirjoitti:

  Yin jooga 🙂 lempeämpi liikunta tulis muun harrastamisen ja kiireiden keskellä tarpeeseen ja muutamien kokeiluiden perusteella oon kovasti kiinnostunut joogailemaan enemmänkin

 32. Ansku kirjoitti:

  Ayurveda tai mieli, ensimmäisestä en tiedä mitään mutta toinen pitäisi saada balanssiin että muut muutokset etenisi.

 33. Titta kirjoitti:

  Ravinto ?

 34. susku kirjoitti:

  Ravinto, suoliston hyvinvointi vaikuttaa niin moneen muuhunkin asiaan, joten tämä puoli olisi hyvä saada kuntoon

 35. Ap kirjoitti:

  Varmaan ravinto 🙂

 36. Raili kirjoitti:

  Valinta oli vaikea…. valitsisin kuitenkin Kehon, koska siinä on eniten ongelmia kohdallani ja se on ollut työn alla jo pitkään.

 37. Hanna kirjoitti:

  Ravinto olisi ajankohtainen

 38. Heidi Lähdesmäki kirjoitti:

  Keho kiinnostaa, vaihdevuodet ovat tuoneet ei niin kivoja muutoksia, joiden kanssa olisi kiva päästä sinuiksi

 39. Hanna Kooooo kirjoitti:

  Vaikea valinta, ravintoon varmaankin päätyisin. 🙂

 40. Jenna kirjoitti:

  Keho. Se on itselle hankalin osio pitää kiinni.

 41. Laura Lappalainen kirjoitti:

  Valitsisin ravinnon

 42. Nipsu kirjoitti:

  Ayurveda ehdottomasti, olen ollut jo jonkin aikaan siitä mahdottoman kiinnostunut ja noudattanutkin omassa elämässä. Olisi ihana saada uutta intoa ja oppia ❤️

 43. Kaura kirjoitti:

  Iho. Minulla ollut ongelmia ihon kanssa, joka tuntuu olevan epätasapainossa usein. Välillä kuiva, ja toisinaan tulee erilaisia reaktioita. Kiinnostaa kovasti aihe, ja saisi ehkä hyviä vinkkejä hoitoon.

 44. Milla kirjoitti:

  Keho osio olisi hyödyllisin itselle

 45. mariem kirjoitti:

  Kehosta saisi varmasti uutta ideaa treeneihin

 46. saya kirjoitti:

  Ravinto ehdottomasti, koska sen kanssa on itselläni suurimmat ongelmat. Mukana ihanassa arvonnassa!

 47. Kalle kirjoitti:

  Yin-jooga

 48. Marianne kirjoitti:

  Ravinto. Se on niin tärkeää monelta eri kannalta.

 49. satu kirjoitti:

  Yin-jooga

 50. Minna kirjoitti:

  Iho kiinnostaisi eniten.

 51. Janina kirjoitti:

  ayuverda kiinnostaisi näistä itseäni eniten

 52. marko kirjoitti:

  iho kiinostaa

 53. Tommi kirjoitti:

  Keho 🙂

 54. Tommi kirjoitti:

  Yin-jooga

 55. Johanna Peltonen kirjoitti:

  Ayurveda

 56. Kati kirjoitti:

  Ravinto – siitä on hyvä aloittaa ja jatkaa muuhun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *