Hae
Ruokaturisti

Disney on Ice – Hitti vai kallis huti?

4-vuotiaamme aloitti jo viime talvena Disney on Ice -tapahtumaan kinuamisen, kun näki tapahtuman mainoksia televisiosta. Tällöin oli kuitenkin jo liian myöhäistä, ja kaikki parhaat paikat oli jo loppuunmyyty. Joelin kummi kuitenkin muisti tämän, ja hankki Joelille joululahjaksi liput jo elokuussa. Yli vuoden odotettu päivä koitti viime viikonloppuna, ja lähdimme Joelin ja hänen kumminsa kanssa kolmestaan kohti Hartwall Areenaa. Areenalla oli jännittynyt tunnelma, ja joka puolella vilisi pieniä Annoja ja Elsoja mekkoineen. Olimme Hartwall Areenalla puoli tuntia ennen shown alkua, sillä halusimme nauttia tunnelmasta ja katsella ylihinnoiteltua oheiskrääsää. Samalla varmistimme, että olemme istumassa paikoillamme, kun valot sammuvat noin viisi minuuttia ennen esityksen alkamista.

 

Disney on Ice

Joelia jännitti etukäteen melko paljon, ja hän oli hyvin innoissaan, kun huomasi meidän istuvan permannolla toisessa rivissä aivan luistelukentän edessä. Meillä oli siis todella hyvät näkymät, ja Joel istui kumminsa sylistä ja näki jäälle ilman mitään näköesteitä. Show kesti kokonaisuudessaan 2 tuntia, ja siinä oli 20 minuutin väliaika. Show’ta juonsivat Mikki, Minni, Aku ja Hessu Hopo. Ennen väliaikaa seikkailivat mm. pieni merenneito ja Tähkäpää ja väliajan jälkaan Kaunotar ja Hirviö. Show huipentui pitkään Frozen osioon, jota Joel oli odottanut kaikesta eniten. Löydät koko ohjelman Disney on Ice -tapahtuman sivuilta.

 

Ostaisinko liput uudelleen?

Vaikka tapahtuma oli melko kallis, se oli ehdottomasti hintansa arvoinen. Mietin ennakkoon kannattaako 4-vuotiasta viedä näin isoon spektaakkeliin. Vaikka Joel on todella vilkas, hän jaksoi istua haltioituneena aivan koko esityksen ajan. Disney on Ice show on aikuisille myös todella viihdyttävä, ja Joelin kummi entisenä taitoluistelijana arvosti luistelijoiden taitavuutta. Disneylle uskolliseen tyyliin, tapahtuma lavasteineen ja puvustuksineen oli todella hyvin toteutettu ja sitä oli todella kiva katsoa. Show meni todella nopeasti ohitse, ja olisimme kaikki jaksaneet katsella vielä kauemmin. Ostin Joelille väliajalla värjättyä jäähilettä, jota voi nautiskella Olaf-mukista, vaikka olin etukäteen ajatellut etten osta ylihinnoiteltua muovikrääsää. Niin vaan se Disneyn taika puri minuunkin ensimmäisen osion kohdalla, ja väliajalla jo ajattelin, että Olaf-muki on ainutlaatuinen muisto mahtavasta päivästä.

 

 

Muutama vinkki:

  • Varaa paikkasi ajoissa, eturivin paikat eivät ole suhteessa paljoa kalliimpia mutta se vie kokemuksen aivan uudelle tasolle
  • Ota lapsille mukaan Peltorit, varsinkin kaiuttimien luona desibelit nousevat turhan korkeiksi
  • Etsi paikkasi ajoissa, ettet jää pimeään etsimään paikkaasi valojen sammuessa
  • Ota lapsille mukaan pientä naposteltavaa ja juotavaa. Näin säästyt ylettömältä hattaran tms ostamiselta, eikä tarvitse jonottaa kojuihin.

 

 

Mitä itse olet mieltä, oliko hitti vai huti?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *