Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Fast & Green: Maukas helpotus arkiruokailuun

Kaupallinen yhteistyö: Fast & Green

Olen mielenkiinnolla katsellut erilaisia ruokapalveluita, joissa asiakas saa kotiin reseptit raaka-aineineen. Niinpä ilahduin, kun sain tilaisuuden testata uuden ajan Fast & Green ruokapalvelua. Sannan Ruokakassin tekijöiden uusi palvelu on luotu helpottamaan kiireiseistä arkea ja itse arvostan sitä, että valikoima keskittyy kala- ja kasvisruokiin. Fast & Green ruokapalvelu syntyi rakkaudesta ruokaan, hyvään makuun, helppouteen ja nopeuteen.

Suurin osa (tai ainakin minä) syö tällä hetkellä kaikki päivän ateriat kotonaan lounasravintolan sijaan. Yritän välttää silti rahkan tai voileivän syömistä koneen ääressä ja pyhitän puolituntisen lounaalle. Siksi Fast & Greenin lupaus siitä, että kokkien esivalmistelemat ainekset mahdollistavat maistuvan, terveellisen ruoan kokkaamisen jopa vartissa kuulosti täydelliseltä. Nyt kolme reseptiä kokattuani, olen todella tyytyväinen resepteihin ja tuoreisiin raaka-aineisiin, ja laitoinkin jo seuraavan tilauksen matkaan.

 

Fast & Green – Mitä ruokapaketti piti sisällään?

 

 

Sain testiin Fast & Greenin Kala & Kasviskassin (3 reseptiä), jonka lisäksi on myös Vegekassi. Valitsin misolohen bataattimuusilla, Falafel-pitat hummuksella ja mustapapupihvit Nams-tomaattisalaatilla. Sain tiistai-iltana kotiovelleni lähetyksen, jonka sisältä löytyi valitsemani kolme värikästä reseptiä ja jokaiseen raaka-aineet 3-4 henkilölle.

 

 

Jokaisen ruokalajin ainekset oli pakattu omaan paperipussiinsa, ja ainekset olivat todella hyvälaatuisia. Ihastelin erityisesti lempileipomoni Väyrysen  pitaleipiä ja täydellisen kypsiä avokadoja. Esivalmistetut raaka-aineet oli pakattu tiiviisti omiin rasioihinsa. Kaikkien raaka-aineksien luvattiin säilyvän vähintään 3 vuorokautta ja ruokiin on merkitty parasta ennen -päiväykset.

 

 

Päädyin tekemään heti keskiviikkona lounaaksi minulle ja miehelleni rapeat mustapapupihvit aurinkoisen Nams-tomaattisalaatin ja avokadon kera. Fast & Green lupaa, että ateriat valmistuvat 15-20 minuutissa. Katsoin tämän ekan ruokakalajin valmistuksen kohdalla aikaa, sillä käytin siihen lounastaukoni. Olin saanut annokset valmiiksi lautasille 13 minuutissa.

 

 

Pilkoin tomaatit, paprikat ja ja yrtit ensin salaatiksi ja viipaloin avokadon valmiiksi. Sitten otin rasiasta valmiin mustapapupihvitahnan ja muotoilin siitä pihvit paistinpannulle. Pihvejä tuli paistaa yhteensä viisi minuuttia. Salaatti oli todella maukas, ja jää taatusti repertuaariini. Ihana kesäsalaatti, joka sopii grilliruoankin kylkeen. Mustapapupihvit olivat todella hyvän makuisia ja yhtä rapeita kuin resepti lupasi. Paistoin illalla vielä pojille mustapapupihvejä, ja he tykkäsivät myös kovasti.

 

 

Seuraana päivänä herkuttelimme koko perheen voimin F&G Falafel pitaleivillä hummuksen ja tomaattisalaatin kanssa. Paketissa tuli kaksi rasiallista falafeleja, joita tarjoilin myös vappubrunssilla. Paistoin falafelejä muutaman minuutin kummaltakin puolelta. Eniten aikaavievä osuus oli tomaattien, kurkun, lehtikaalin ja persiljan silppuaminen sitruunaista salaattia varten. Pitaleivät täytettiin raikkaalla lehtikaali-tomaattisalaatilla, hummuksella ja falafeleilla. Leipomo Väyrysen pitaleivät sopivat falafelien kanssa täydellisesti.

 

 

Kolmantena päivänä tein päivälliseksi misolohen bataattimuussin ja aasialaisvaikutteisen seesamikurkkusalaatin kera. Samalla kun misomarinoitu lohi paahtui uunissa, ehdin myös pilkkomaan kurkut ja sekoittamaan niiden sekaan valmiin kastikkeen. Bataattimuussi tuli täysin valmiina, ja lämmitin sen vasta kun olin nostanut lohen uunista. Olen tehnyt usein bataattimuussia, mutta en ole saanut siitä näin maukasta! 3-vuotiaamme oli erityisen innoissaan muusin väristä.

 

 

Miten Fast & Green ruokapalvelu toimii?

Kun teet tilauksen torstaina, saat maukkaat raaka-aineet ja nopeat ja helpot reseptit kotiovellesi pääkaupunkiseudulla seuraavana tiistaina. Valitse Fast & Greenin sivuilta ensin mieleisesi vaihtoehto tilauksesi pohjaksi: “Vegekassi” tai “Kala- kasviskassi” sekä sinulle sopiva annosten määrä: “iso” 3-4 henkilölle tai “pieni” 1-2 henkilölle. Voit valita viikoittain vaihtuvista Fast & Green kasvis- ja kalaresepteistä haluamasi. Voit valita kertatilauksen (1-10 toimitusta) tai jatkuvan tilauksen. Jatkuvankin tilauksen voi helposti peruuttaa ja aktivoida omien mieltymystesi mukaan. Fast & Green toimittaa ruoat tiistaisin maksutta kotiovellesi  pääkäupunkiseudulla. Saat koodilla ETÄLOUNAS tilauksestasi 10 euron alennuksen 31.5.2021 saakka.

 

Oletko jo testannut jotain ruokapalvelua?

 

Seuraathan meitä jo Instagramissa? 

Kaupallinen yhteistyö: Fast & Green

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *