Hae
Ruokaturisti

Kosmetiikan verkkokaupat – Kevään löydöt

*Sisältää mainoslinkkejä

En tiedä teistä, mutta uusin kosmetiikkavarastoni yleensä keväisin ja syksyisin. Erityisesti ihon kosteusvoiteet lähtevät vaihtoon vuodenaikojen vaihtuessa. Talvella ihoni on rutikuiva, ja kesäisin tarvitsen vain kevyen kosteutuksen. Huomasin, että kosmetiikan verkkokaupat järjestävät kevätaleja parhaillaan, ja kokosin tähän itseäni kiinnostavimmat. Olen hankkinut jo aurinkosuojat kasvoille suojaamaan kevätauringon säteiltä, pitää vielä tilata kesää ajatellen aurinkosuojat vartalolle ja pojille mukaan pienemmät purkit päiväkotiin. Lisäksi tilasin Nordicfeeliltä* kevyesti hampaita valkaisevat liuskat, joita pidetään 10 päivän ajan 15 minuuttia kerrallaan. Nyt kevät saisi tulla jo!

 

Kosmetiikan verkkokaupat

 

 

Skincity* on monelle tuttu kätevistä ihoanalyyseistä, joiden pohjalta Skincityn kosmetologit tekevät maksuttomat tuotesuotukset muutamassa päivässä. Itse tein viikko sitten Skincityn aurinkosuojatestin, jossa meni viitisen minuuttia. Testissä kysyttiin kysymyksiä ihon reagoinnista aurinkooon ja erilaisista kosmetiikkapreferensseistä. Nyt vain odottelen testissä suositeltuja aurinkotuotteita saapumaan kotiin asti. Skincityn valikoimissa on käyttämistäni merkeistä bareMinerals, Clarins, Kiehl’s, Medik8 ja SENSAI. Saat Skincityltä 20% alennusta koko valikoimasta koodilla SUPERSKINCITY ajalla 12.-18.4.2021.

 

 

Jolie* on luonnonkosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy kaikki parhaat luonnonkosmetiikkamerkit. Jolie myy BioSoliksen fysikaalisia aurinkosuojia, jotka ovat meidän koko perheen lemppareita. Etenkin BioSolis FPF30-aurinkosuihke levittyy niin tasaisesti, ja tuoksuu hyvältä, ettei koskaan uskoisi sen olevan fysikaalinen. Tilasin jonkin aikaa myös ekologista Jolie boxia, kunnes minulle alkoi kasaantumaan liikaa tuotteita mitä en ehtinyt avaamaan. Lue lisää kokemuksiani Jolie boksista. Saat suurimmasta osasta tuotteita 20% alennusta koodilla superviikko ajalla 12.-18.4.2021.

 

 

Nobe verkkokaupassa* myydään muun muassa Mádaran, Mossan ja TonyMolyn kosmetiikka, ja hurja valikoima korelaisia merkkejä. Hankin täältä viime kesänä Alga Mariksen kevyesti levittyvän mineraaliaurinkosuojan kasvoille ja melkein koko Mádaran valikoiman. Yllä olevassa kuvassa näkyykin kevätsuosikkini SMART-kasvovoide. Verkkokaupasta löytyy myös Beauty Outlet -osio hyviä tarjouksia bongaileville. Nobelta saa 10€ alennuksen yli 50€ ostoksesta koodilla SUPER10 ajalla 12.-18.4.2021.

 

Mitä tuotetta ilman ei tule kevättä?

 

Lue myös: Ihonhoito kotona: Uudet rutiinit ja suosikkikosmetiikkani

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *