Hae
Ruokaturisti

Millainen on Sormet suuhun -blogi?

Nyt kun siirryin tänään Vauva.fi:n blogiyhteisöstä tänne Vaikuttajamedialle, haluan esitellä itseni uusille ja myös vanhoille lukijoille. Olen jakanut elämästämme melko avoimesti Instagramissa, joten kiva tuoda myös blogiin hieman taustaa siitä kuka blogin takana hyörii.

Olen Nina – kahden pienen pojan äiti, mahtavan miehen vaimo, ja kolmen kissan palvelija. Olen syntynyt ja aina asunut Helsingissä. Tapasin mieheni jo lukiossa, ja olemme olleet siitä asti yhdessä. Jokainen kissamme on tullut meille eri aikaan eri löytöeläinyhdistyksen kautta – yksi kisuista on sokea, yksi kuuro ja yksi sairaalloisen ujo. Elelimme rauhassa kissatalossamme kunnes Joel syntyi rikastuttamaan elämäämme reilut kolme vuotta sitten, ja Leon tasan vuosi sitten. Elämä vauvan ja uhmaikäisen kanssa ei ole ihan yhtä rauhallista kuin pelkkien kissaneitien kanssa, mutta monin verroin hauskempaa.

 

Minä ja kuopuksemme Leon

Aloitin bloggaamisen Bloggerissa vuonna 2016, ja siirryin Vauvalle 2018 vuoden alussa kuopuksemme ollessa nelikuukautinen. Leonin syntymään asti blogini oli sormiruokapainotteinen, ja jaoin blogissa ainoastaan esikoisellemme Joelille kehittämäni sormiruokareseptejä. Blogin nimi on jäänne tältä ajalta, vaikka menee meillä sormet suuhun vielä nykyäänkin syystä jos toisesta. Leonin syntyessä halusin avata lukijoilleni reseptikirjani ohella myös perhearkeamme, keskittyen niihin lukuisiin positiivisiin puoliin.

Vietämme todella paljon aikaa perheenä, ja kirjoitankin usein arjen elämyksistä ja reissuistamme. Rakastan ruoanlaittoa, ja varsinkin syömistä, joka näkyy vahvasti blogissani. Lisäksi olen kiinnostunut hyvinvoinnista, muodista ja ekologisesta elämäntavasta. Harrastan ruoanlaiton lisäksi pääasiassa bloggaamista, ja ehdin käymään salillakin muutaman kerran viikossa.

 

Kotikeittiössä

 

Jos luet aiempia kirjoituksiani arkistosta löydät vauvavuoden ihmettelyä, sormiruokailun puolesta puhumista, leikkivinkkejä vauvan kanssa, ja viimeaikaista kamppailuani herkuttelun kanssa. Aihepiirit pysyvät jatkossa melko samoina, vaikka talossa ei enää vauvaa olekaan. Palaan keväällä takaisin töihin, jolloin saat lukea blogistani myös niistä kuuluisista ruuhkavuosista ja jonkin verran myös työkuvioista.


ARVONTA INSTAGRAMISSA JA FACEBOOKISSA

Ensimmäisen postaukseni kunniaksi, arvon yhdessä suomalaisen Nordic Health Sprays -yrityksen kanssa kaksi mahtavaa lasten tuotepakettia (ovh 75€).  Voit osallistua arvontaan Sormet suuhun Instagramissa tai Facebookissa Nordic Health Sprays -kuvan alla. Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, niin kannattaa osallistua kummallakin foorumilla, sillä arvon tosiaan kaksi lasten tuotepakettia.

 

TERVETULOA MUKAAN!

2 kommenttia

  1. Napsu kirjoitti:

    Ootko kiristänyt kärryjen pyörät kunnolla? Niissähän on se lukkosysteemi. Meillä ei kärryt ainakaan liiku mihinkään kun kiristetty ruuvit tiukalle.

    • sormetsuuhun kirjoitti:

      Viittaat tuohon postaukseen, jossa valittelen että Brion kärrykin kulkee meillä liian nopeasti? Laitoin miehen kiristämään pyörät pari viikkoa sitten. Pitäisiköhän pyytää uudelleen vai kiristää tällä kertaa itse 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *