Hae
Ruokaturisti

Helsinki Outlet Vantaalla ja täydellinen lapsi/miesparkki

 

Helsinki Outlet ostoskylän avautuminen lokakuussa ei varmaan onnistunut menemään kovin monelta ohi, ainakin meilläpäin bussipysäkit oli vuorattu Helsinki Outletin mainoksilla. En ollut tällöin vielä käynyt Zsar Outlet Villagessa, joten olin iloinen että Suomeen tuli vihdoinkin outlet ostari. Olen aina rakastanut ouletkyliä, ja kolunnut Euroopan ja Jenkkien outletkyliä mahdollisuuksien mukaan. Helsinki Outletissa on noin 35 liikettä, muutama ravintola ja HopLop. Outletistä löytyy esimerkiksi Marimekko, Gant, Calvin Klein, Hugo Boss ja Tiger Of Sweden. Hinnat ovat aina vähintään 30% prosenttia alemmat kuin normaalisti, ja outletin konseptin mukaisesti myynnissä ei ole ihan uusimman kauden tuotteita.

 

Helsinki Outletin avajaisissa, kuva: Johanna Tolppola

 

Pääsin lokakuussa tutustumaan Helsinki Outlet ostoskeskukseen heidän kutsuvierasavajaisiinsa. Oli ihana päästä kiertelemään kauppoja ilman ruuhkia, ja mukaan tarttui vaikka mitä. Ostin Balmuirilta muutaman muhkean kylpypyyhkeen, ison villahuivin itselleni ja äidilleni joululahjaksi pipon. Vielä ihanampaa oli päästä viettämään hauskaa vapaailtaa Vaikuttajamedian muiden bloggaajien kanssa ja nauttia hyvistä tarjoiluista ja ohjelmasta. Olen avajaisten jälkeen käynyt kaksi kertaa Helsinki Outletissa, ja valikoima tuntuu vaihtuvan ihan mukavasti.

 

 

Helsinki Outlet ostoskylä sijaitsee aivan Vantaan Ikeaa vastapäätä. Piipahdimme viimeksi outletissa välipäivinä juurikin Ikea-reissun jälkeen. Outletissä oli jo melko väljää, ja sen suurelta parkkipaikalta löytyi vaivatta tilaa. Kuulin, että avajaisten aikaan outlettiin sai jonottaa ja autonkin joutui parkkaamaan Ikean parkkipaikalle. Nyt tilanne on onneksi tasoittunut, ja Helsinki Outletissä shoppailu oli hyvin miellyttävää puuhaa. Ainoa, jossa jouduimme jonottelemaan kauemmin oli Espresso House. Helsinki Outletistä löytyy myös Pizza Hut ja WokWok ravintolat, jos joku malttaa syödä kesken shoppailun.

 

Mitä Helsinki Outletissa on lapsille?

 

 

Päädyn aina hypistelemään lasten vaatteita vaikka miten vannoisin, että ostan jotain itsellenikin välillä. Helsinki Outletissa lastenvaatteita myy suomalainen Gugguu ja ruotsalainen Polarn O. Pylet. Näistä PoP on enemmän omaan makuuni, ja poikien kaapista löytyy vaikka mitä heiltä. Ihmettelin hieman, ettei outletkylästä löytynyt Reiman liikettä, sillä Zsarissakin oli.

Mikä parasta, Helsinki Outletissä on Suomen uusin HopLop. Sisähuvipuisto toimii aivan mainiona lapsiparkkina, kun lähetät miehesi sinne telmimään lasten kanssa pariksi tunniksi. Saat shoppailla aivan rauhassa, ja kaikilla on taatusti hauskaa. Tai voi olla, että jotkut miehet shoppailevat mielummin kuin peuhaavat HopLopissa, mutta eiköhän miehesi anna sinulle anteeksi kun viet koko perheen suoraan Pizza Huttiin HopLopin jälkeen. Tai voitte vaihtaa HopLop vuoroa lennosta, kuten me suunnittelemme ensi kerralla tekevämme.

 

Oletko jo käynyt Helsinki Outletissä?

 

Lue myös: Zsar Outlet Villagessa lasten kanssa shoppailemassa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *