Hae
Ruokaturisti

Lomamäen lemmikkipuisto Inkoossa

Vapaana tepastelevat kalkkunat puolestaan yrittivät ottaa meihin innokkaasti lähikontaktia, ja Joel oli aivan kauhuissaan. Meitä oli varoiteltu, että isoin kalkkuna on todella kovaääninen, mutta kiltti. Joel on todella eläinrakas, ja aina silittelemässä kaikkia näkemiään eläimiä. Joelilla jäi ehkä kuitenkin kalkkunasta jonkinlainen trauma sillä kun kysyin kotona mikä oli kivoin eläimistä, hän vastasi vain: ”Mama, minä en tykkää kalkkunasta!”

 

Myös tilan monia eri lintuja sai ruokkia, ja saimmekin oman siemenkupin mukaamme kierrokselle. Joel pääsi silittelemään kanoja, kilpikonnaa, aasia, vuohia, ja hurmaavia poneja. Joel uskaltautui myös silittämään käärmettä, vaikka itse kieltäydyin kunniasta. Jo mainitsemieni kavereiden lisäksi puistossa saattoi tavata myös pesukarhuja, frettejä, poroja, alpakoita, possuja, piikkisian, mangusteja, viiriäisiä ja papukaijoja. Lisäksi tilalla asustelee ainakin kolme ystävällistä koiraa, joita kaikkia saa silittää. Lomamäen lemmikit ja heidän nimensä löydät Lemmikkipuiston sivuilta.

 

Joel viihtyi myös hyvin lasten leikkipaikalla, jossa oli trampoliini, iso pomppulinna, hiekkalaatikko ja pari muuta härveliä.  Lomamäellä on Kirnu-niminen kahvila, josta löytyy 10 0000 vuotta vanha hiidenkirnu. Kahvilassa on tarjolla oikeastaan vain kahvia, jäätelöä ja jotain pientä purtavaa, mutta omat eväät saa ja kannattaa ottaa mukaan. Joel sai jäätelön, ja se on hänelle usein tärkeintä retkillämme. Vieläkin kun mainitsen maauimalan, hän muistelee vain saamaansa mansikkajäätelöä…

Suosittelen Lomamäen lemmikkipuistoa jos vielä etsitte jotain kivaa puuhaa kesälomalle! Puisto on auki elokuuhun asti ke-su. Sisäänpääsy maksoi 15 € yli 3-vuotiailta, ja kuuden hengen perhelippu 50 €. Erityisen kivaa oli, miten lähelle eläimiä pääsee, sillä samalla voi opettaa pienille ihmisille eläinten käsittelyä ja kunnioittamista. Kaikesta näkee miten hyvin eläimistä pidetään huolta, ja ne ovat lemmikkipuiston omistajien lemmikkejä. Tällaisessa paikassa on ilo käydä!

 

Onko Lomamäen Lemmikkipuisto jo tuttu?

 

Lue myös: Päiväretki Vallisaareen vesibussilla

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *