Hae
Ruokaturisti

Itiksen Tubeloungessa pääset tubettamaan lapsesi kanssa

Tällainen kukkaseinä olisi ollut aivan ihana meidän häissä

 

Kauppakeskus Itis järjesti vaikuttajille tänään ihanan ystävänpäivätapahtuman, jossa pääsimme uuteen Vaikuttajaloungeen katsomaan Itiksen ystävänpäivälahjavinkit. Nautimme samalla aivan ihanan Fazerin valmistaman aamiaisen, kuvasimme itseämme aidoista kukista tehdyn kukkaisseinän edessä ja vaihdoimme kuulumisia tuttujen kanssa. Pääsin kerrankin tällaiseen aamutapahtumaan ilman Leonia, ja oli todella rentouttavaa, kun ei tarvinnut koko ajan vahtia meidän supervilkasta taaperoa ja pystyi juomaan smoothiensa aivan rauhassa.

 

 

Lapsiperheille Vaikuttajaloungea mielenkiintoisempi paikka on kuitenkin lauantaina 9.2 Itikseen avautuva Tubelounge. Kävin aamulla kurkkaamassa Tubeloungeen, ja se on aivan mieletön tila! Lounge on auki joka lauantai, ja sinne voi kuka tahansa tubettamisesta kiinnostunut mennä aivan maksutta.  Alle kouluikäisellä tulee tosin olla äiti tai isä mukana. Tubeloungessa voi katsoa tunnettujen tubettajien tekemiä videoita, joita  ei näe missään muualla. Videoita on luvassa mm. Miklulta, Pinkku Pinskulta, Roni Backilta, Sara Karoliinalta, Deatalta ja monelta muulta. Ohjelmassa mm. Pinkku Pinskun ja Miklun Tubekoulu, Style it is  muotisarja ja Turvallisesti somessa Roni Backin johdolla.

 

Kuva: Itis

 

Itiksen Tubeloungesta löytyy myös tubenurkkaus, jossa voi itse kokeilla tubettamista.  Kävin itse kurkkaamassa nurkkaukseen, ja siellä oli aivan mielettömän kirkkaat valot, kunnon valkoinen tausta ja hauskoja rekvisiittoja. Tubeloungessa vierailu on siis hyvä tilaisuus näyttää perheen nuorelle tubettajalle, että vanhempia kiinnostaa heidän harrastuksensa, ja samalla nuoret saavat tilaisuuden näyttää kujalla oleville vanhemmilleen mitä tubettaminen on. Itis on kyllä ajan hermolla, ja lapsiperheet arvostavat hyvin toteutettua tilaa aivan varmasti. Myönnän, etten itse ole koskaan katsonut yhtään tubevideota, enkä tiedä kuin yhden tubettajan nimeltä. Tubettaminen on kuitenkin tullakseen, ja uskon että meidänkin esikoista alkaa tubettaminen kiinnostaa ihan lähitulevaisuudessa. On siis varmaan minunkin aika tutustua aiheeseen vähän tarkemmin.

 

Kissojemme idoli Grumpy cat upeassa koko seinän grafiitissa

 

Itiksen Tubelounge avautuu lauantaina 9.2. klo 10.00. Tubelounge löytyy Halosen viereiseltä käytävältä Itiksen 1. kerroksesta, ja on auki lauantaisin klo 10.00-20.00. Katso miltä Tubeloungessa näyttää, ja suuntaa lauantaina Itikseen! Ja tuo ihana kukkaisseinä on Itiksessä Ystävänpäivään asti, kannattaa käydä nappaamassa itsestään ja rakkaastaan suloinen kuva!

 

Tubettaako teidän perheessä joku?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *