Hae
Ruokaturisti

Black Friday tarjouksia – Osta vain tarpeeseen

*Sisältää mainoslinkkejä

En ole Black Fridayn tuoman kulutushysteerian suurin fani, mutta bongailen Black Friday tarjouksia kuitenkin niistä asioista jotka ostaisin muutenkin. Osta vain tarpeeseen on hyvä ohjenuora, ja olen nyt jo ostanut verkkokaupoista esimerkiksi suihkusaippuaa, cashewpähkinöitä, vitamiineja, muumivaatteita ja lapsille toppahanskat. Hieman katselin myös robotti-imuria, mutten halunnut tehdä hätiköityjä päätöksiä sen suhteen. Onneksi suurin osa tarjouksista jatkuu sunnuntaihin asti.

 

Black Friday tarjouksia tarpeeseen

 

 

Martinex – pukinkonttiin

Muumituotteista tuttu Martinex myy myös paljon pukinkonttiin sopivia pelejä, askartelutarvikkeita ja kodin pientavaraa. Heillä on paljon tarjoushintaisia tuotteita jopa -80% sekä koko normaalihintainen valikoima -20 %. Löydät Martinexin Black Friday tarjoukset tältä sivulta. Itse tilasin Muumi-nuppipalapelin, Muumi Tähtileikki-lampun, termospullon kahvilleni talviulkoiluun ja pojille pari Muumi-collegepaitaa.

 

Body shop

Body Shopilla on verkossa paljon tarjouksia. Yli 40 euron ostokset toimitetaan maksutta. Kaikki kasvotuotteet on koodilla BFkasvot 25% alennuksessa, oma lempparini on C-vitamiinisuihke ja Drops of Youth yönaamio. Lisäksi ihanan tuoksuisia suihkugeelejä saa 2 kpl kympillä, ostin meille poikien lempparin mangon ja oman suosikkini pink grapefruitin. Mulla on aina laukussa talvisin Body Shopin pieni käsirasva, ja nyt ostin joulun sesonkituoksun Warm Vanillan. Superkätevää kun laukusta löytyy aina käsirasva. Nyt olen tosin enimmäkseen kotona, pitääkin muistaa nostaa käsirasvat laukuista työpöydälle.

 

 

 

lindex

Jos on tarve vaatteille itselleen tai lapselle, Lindexin koko valikoima on -25% alennuksessa ma 30.11. asti. Tilasin pituutta venähtäneelle Joelille uusia boksereita, sukkia ja muutamat housut. Lindexin housut on nimittäin miltei ainoat, jotka pysyy meidän hoikkeliinin päällä. Leon sai itselleen myös isojen poikien pöksyjä nyt kun olemma viimein päässeet vaipoista eroon. Lapsille olisi ollut aivan ihania joulupuseroita myös!

 

matsmart – pelasta ruokaa hävikiltä

Matsmart viettää Balck Friday sijaan Green Weeks -viikkoja. Kampanjan aikana on pelastettu jo 75 149 kiloa ruokaa hävikiltä. Kun tilaat tuotteita vähintään 45 €:lla 30.11. mennessä, saat kiitoksena osallistumisestasi henkilökohtaisen 5 €:n alekoodin* joulukuun ostokseesi. Matsmartilta löytyy paljon herkkuja joulupöytään, tilasin itse voileipäkeksilajitelmia juustoille, tarvikkeita pipareiden koristeluun ja suklaata pimeisiin iltoihin.

 

Mitä löytöjä sinä olet tehnyt?

 

Lue myös: Joululahjavinkit miehelle

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *