Hae
Nina ja minit

Talvihaalari alesta ensi talveksi, katso vinkit koon valintaan

*Sisältää mainoslinkkejä

Myin juuri kuopuksen mielettömän suloisen talvihaalarin Facebook-kirppiksellä, ja tajusin että nythän kannattaa ostaa jo uusi ensi vuodeksi. Minusta on hirveän kätevää kun talvihaalari odottelee jo kaapissa ensimmäisiä kylmiä syyspäiviä. Ja nyt talvialet ovat parhaimmillaan, ja paljon koko löytyy puoleen hintaan. Olen valehtelematta kahlannut 90% verkkokaupoista läpi viikonlopun aikana, jonka lisäksi kävin Reima Outletissä ja keskustan vaatekaupoissa. Kokosin tähän nyt teillekin muutaman mahtavan löydön, ja vinkkejä haalarin koon valintaan.

 

Tämä ylisuloinen haalari lähti meiltä kiertoon

 

Reiman alennusmyynnit

Meillä on aina ollut Reiman talvihaalarit pojilla, ja suuntaan siksi aina ensiksi katsomaan Reiman valikoiman. Reimalta löytyy 50% alennuksessa vielä todella monta haalaria, melkein kaikki näytti olevan vielä 74 cm ja 80 cm. Löysin Leonille ihanan eläinkuvioisen Lappi-haalarin koossa 98 cm, mutta esikoiselle on vielä 116 cm haalari hakusessa. Kuvassa meidän suosikit, Leonin uusi haalari on ylärivin keskellä. Tytölle olisin ehdottomasti ostanut tuon ylärivin ensimmäisen.  Näet kaikki aletuotteet täältä. Vinkki: Reimalla on ilmainen toimitus 28.1 asti, eli vielä huomisen.

 

 

 

Vinkit haalarin koon valintaan:

  • Osta tuttua merkkiä, näin koko osuu varmemmin oikeaan.
  • Jos lapsesi kasvuvauhti on ollut tasainen, ensi talvella menee todennäköisesti yhtä isompi koko. Jos nyt tammikuussa lapsi käyttää kokoa 86 cm ja se on jo vähän nafti, osta koko 98 cm. Jos taas koko 86 cm on vielä melko reilu, 92 cm saattaa olla parempi valinta.
  • Selaa monta eri verkkokauppaa läpi kun olet valinnut tulevan talven talvihaalarin, oikeaa kokoa saattaa löytyä vielä muualta.
  • Bonusvinkki väristä: Koska et tiedä millaiset asusteet hankit ensi talveksi, osta haalari johon keksit monta sopivaa asusteen väriä.

 

 

 

 

Jollyroomin alennusmyynnit

Jollyroomin  alennusmyynneissä on myös loppukiri, ja heiltä löytyy montaa eri merkkiä kuten Reima, Lindberg, Didriksons, Nordbjørn ja Ticket to Heaven. Valitsin yllä olevana kuvaan omat suosikkini, pitäisi pian päättää minkä ostaisin Joelille. Olen myös miettinyt pitäisikö hänellä olla jo ensi talvena toppahousut ja -takki erikseen. Minkä ikäisenä teillä ollaan siirrytty haalarista takkiin ja housuihin?

 

 

 

 

Babyshopin alennusmyynnit

Aivan kuten Jollyroom, myös Babyshop myy monia eri haalarimerkkejä. Heiltä löytyy Reiman lisäksi mm. Molo, Helly Hansen, Didriksons ja Mini A Ture. Ylärivin reunimmaiset Kulingit on vain 49,50 € ja kokoja löytyy vielä hyvin. Molon haalareissa on aivan ihania kuosia, ja kehitin aivan liian myöhään pakkomielteen saada  maailman suloisimman kettukuosisen haalarin. Sitä ei saa enää kummankaan pojan koossa mistään, yhyy.

 

 

Onko teillä jo ensi talven haalarit valmiina odottamassa?

 

Lue myös: Villakerrasto lämmittää lasta talvipakkasilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *