Hae
Ruokaturisti

Hoivanet Kids Park Stockmannilla: Lapsi parkkiin ostosten ajaksi

 

Moniko teistä on huomannut, että Stockmannin kuudennessa kerroksessa on nykyään Hoivanetin lapsiparkki? Entä moniko tiesi, että Stockmannin kanta-asiakaskortilla saa 1,5 tunnin hoitoajan veloituksetta vaikka joka päivä? Ainakaan yksikään ystävistäni ei tiennyt palvelun olevan kaikille kanta-asiakkaille maksuton. Hoivanetin Kids Park on tosiaan auennut entisen leikkihuoneen tiloihin jo vuosi sitten. Lapsiparkki sijaitsee uudehkon XS Lelut -liikeen takana lastenhoitotilojen vieressä. Käyn usein Stockmannin lastenhoitotiloissa keskustassa ollessani imettämässä Leonin ja vaihtamassa vaipat. Olen siis huomannut Hoivanetin Kids Parkin, mutta kävimme silti vasta eilen ensimmäisen kerran tutustumassa kyseiseen lapsiparkkiin.

 

Hoivanetin Kids Parkin aina iloinen Miia 

 

Varasin eilen aamulla Hoivanetin nettisivuilta 1,5 tunnin hoitoajan Joelille, ja aikoja oli onneksi vielä samalle päivälle. Palveluun kirjautuminen oli nopeaa ja vaivatonta. Hoivanet on meille entuudestaan tuttu ja turvallinen yritys. Joel oli Hoivanetin kautta toisen taaperon kanssa hoitoringissä nelisen kuukautta ennen kuin aloitti päiväkodissa. Tiesin, että Joelin lempihoitaja on Stockmannin lapsiparkissa tämän viikon, ja että Joel menisi todella mielellään leikkimään hänen kanssaan siksi aikaa kun käymme itse ostoksilla. Kerrallaan hoidossa voi olla enintään 5 yli 3-vuotiasta, ja Joelin kanssa oli kolme muuta melko samanikäistä leikkimässä. Tulimme hieman myöhässä, ja muut lapset leikkivät jo kiltisti sovussa Kids Parkissa.

 

 

Jätimme Joelin hyvillä mielin touhuamaan, ja suuntasimme mieheni ja Leonin kanssa Herkkuun ruokaostoksille. Ruokakaupassa käynti yhden lapsen kanssa on niin helppoa! Miksen tajunnut tätä silloin, kun meillä oli vasta yksi lapsi? Kiertelimme rauhassa vaunuissa köllöttelevän Leonin kanssa Herkkua, jossa oli kova uudelleenjärjestely käynnissä. Ehdimme kerrankin ostamaan ostoslistalta kaiken, ja vähän enemmänkin. Tulimme Herkusta suoraan hissillä kuudenteen kerrokseen katselemaan pojille vähän vaatteita ja leluja. Joelilla on nimittäin loppukuussa 3-vuotis synttärit, ja valitsimme muutaman synttärilahjan jo XS Lelut -liikkeen valikoimasta sukulaisten lahjatoivelistalle. Pääsin myös hieman hypistelemään Mini Rodinin uutta, ihanaa mallistoa.

 

Mini Rodinin osasto ja uusi mallisto

Menimme reilun tunnin päästä hakemaan Joelin pois, ja kaikki oli sujunut oikein hyvin. Miia ja lapset olivat ehtineet tehdä yhdessä vaikka mitä, ja Joel oli piirtänyt meille hienon kortinkin. Hän ei olisi mitenkään halunnut lähteä pois, mutta lupasin, että tulemme uudestaankin. Todella hienoa, että Stockmann tarjoaa kanta-asiakkailleen tällaisen palvelun veloituksetta. On arjen luksusta olla rauhassa ostoksilla tietäen, että lapsi leikkii kaikessa rauhassa eikä kitise ostoskärryissä. Hoivanetin Kids Park on tarkoitettu 1–6 -vuotiaille lapsille, suosittelen testaamaan, jos perheestä löytyy sopivan ikäisiä lapsosia. Lapsiparkki on avoinna arkisin klo 15.30-20.00, lauantaisin 9.00-19.00 ja sunnuntaisin 11.00-18.00. Ja jos sinulta ei löydy vielä Stockan kanta-asiakaskorttia, niin 1,5 tunnin mittainen lapsiparkki maksaa 12 €. Voin vain kuvitella miten täynnä lapsiparkki on jouluostosten aikaan. Pitäisköhän varata jo nyt aika joulukuulle?

 

XS Lelut -liikkeen ja etenkin Legojen ohi oli melko hankala päästä takaisin tullessa

 

Oletteko käyneet jo testaamassa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *