Hae
Ruokaturisti

Vuoden hauskimmat juhlat: Onnea 1-vuotias Vaikuttajamedia!

Viikonloppuna juhlittiin Vaikuttajamedian 1-vuotis synttäreitä. On ollut kunnia olla alusta saakka mukana näin mahtavassa porukassa, ja hienoa nähdä miten paljon Vaikuttajamedia on ehtinyt vuodessa kehittymään. Vaikuttajamedian tehokaksikko Johanna Tolppola ja Monna Pursiainen kertoivat synttäreillä tulevaisuuden suunnitelmista, ja odotan innolla mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Huomaa, että Vaikuttajamedian juuret lepäävät vahvassa ymmärryksessä vaikuttajaviestinnästä, ja blogimaailman syvällisestä tuntemuksesta. Monna ja Johanna ovat kumpikin pitkän linjan bloggaajia, ja ovat siksi täydellisiä luotsaamaan uuden ajan vaikuttajaportaalia.

 

Vaikuttajamedian tehokaksikko, kuva: Janina Huovari

 

Juhlimme Vaikuttajamedian synttäreitä Sony Musicin tiloissa Kaapelitehtaan kupeessa. Mukaan oli kutsuttu kaikki Vaikuttajamedian 40 bloggaajaa, ja muita vaikuttajia ja yhteistyökumppaneita. Juhlat olivat hauskimmat mihin olen aikoihin osallistunut – ne oli todella hyvin järjestetty, seura oli mitä parhainta ja tarjoiluissakaan ei ollut valittamista. Pääsimme kuulemaan tapahtumassa Sonyn uusia, nousevia artisteja kuten Anni Lahe, Lukas Leon ja Sara Siipola.

 

Sony Musicin Anni Lahe, kuva: Janina Huovari

 

Synttäreiden järjestämisessä oli mukana Vaikuttajamedian yhteistyökumppaneita, kuten Base Catering, Viinilinna ja Corona. Kuten kumppaneiden nimistä voi päätellä, näissä juhlissa ei kyllä loppunut syötävä tai juotava kesken. Lisäksi tarjolla oli Cloettan valtava karkkibuffet, sipsilajitelmat ja Pauligin Mocktal-nurkkaus. Mieleen jäi erityisesti suolaiset alkupalat ja mahtava valkosuklaa-mustikka synttärikakku.

 

Kuva: Janina Huovari

 

Synttäreissä parasta oli päästä juttelemaan muiden Vaikuttajamedian bloggaajien kanssa ja tutustua uusiin ihmisiin. Me tapaamme melko säännöllisesti Vaikuttajamedian porukalla, mutta koskaan ei ole ollut aikaa jutella kunnolla monenkaan kanssa. Ja vuosi sitten meitä bloggaajia oli 15, nyt huimat 40. Siksi oli niin kiva päästä vaihtamaan kuulumisia kunnolla ja nähdä myös uusia Vaikuttajamedialaisia. Vaikka takana oli pitkä päivä, viihdyin silti juhlissa viimeisten joukossa. Meillä oli tarkoituksena lähteä  jatkoille yökerhoon, mutta emme vaan enää jaksaneet. Ainoa syy miksi olin alunperin ajatellut lähteä pyörähtämään Helsingin yöelämässä, on se että edellisestä kerrasta ei olisi neljää vuotta. Mutta enpä usko että jäin mistään paitsi.

 

Osa Vaikuttajamedian bloggaajista, kuva: Janina Huovari

 

Onnea vielä 1-vuotiaalle!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *