Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

I love me 2018: Superfoodit, luonnonkosmetiikka ja muut messulöytöni

Kaupallinen yhteistyö: Arctic Warriors, Linseed Oy, Nordic Health Sprays, Arctic Superfoods ja Hiustuotteet24h

Vietin viime perjantaina huimat viisi tuntia I love me 2018 -messuilla, ja olisin jaksanut kierrellä vielä vaikka kuinka kauan. Leon nukkui ensimmäiset tunnit vaunuissa, ja jaksoi herättyään ja syötyään katsella kiinnostuneena ympärilleen. Poika taitaa viihtyä ihmisvilinässä! Kävin moikkaamassa tuttuja brandeja osastoilla, ja tutustuin vaikka kuinka moneen uuteen yritykseen ja tuotteeseen. Kokosin teille tähän messuilta mukaan tarttuneet tuotteet, sillä niistä tuli Instagramissa kyselyä.

 Arctic Warriorsin osastolta löytyi superfoodia Lapista

 

Suomen Leijonan luolassakin nähty Arctic Warriors valmistaa yrttivalmisteita Lapin luonnossa kasvavista villiyrteistä. Arctic Warriorsin messuosastolla tarjoiltiin kuusenkerkkälattea, jossa oli kuusenkerkkäjauheen lisäksi kauramaitoa ja hunajaa. Tiesin, että kuusenkerkkä on todellista superfoodia, ja sitä käytetään kuten viherjauhetta. Maku ei onneksi ollut lähelläkään viherjauhetta, ja toin yhden purkin kuusenkerkkäjauhetta kotiin. Sain mukaani myös pienen reseptivihkosen, jossa on ohje myös Kuusenkerkkä-banaanijätskin tekoon. Toki kuusenkerkkää voi lisätä sellaisenaan smoothien tai jugurtin sekaan. Jauheessa on runsaasti C ja A-vitamiinia, hivenaineita, antioksidantteja ja antibakteerisia eteerisiä öljyjä. Kuusenkerkkäjauhetta myydään esimerkiksi Ruohonjuuressa ja monessa K-ketjun myymälässä, jos et ehtinyt ostaa messuilta omaasi.

 

 Kuusenkerkkäjauhe sisältää enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini, ja on myös helpompi nauttia

 

 

Miraz Organics myy luonnonkosmetiikkaa verkkokaupassaan, ja heillä oli ihanan hempeä messuosasto. Osastolla pääsi valitsemaan oman suosikkinsa uusista Uniquen luomuhajuvesistä (minun oli Hygge) ja samalla sai osallistua Joikin upean joulukalenterin arvontaan. Sormet ristiin! Mirazin luonnonkosmetiikkavalikoima on todella laaja, mutta ihastuin eniten australialaisen P’URE Papayacaren tuotteisiin. Merkki on Mirazin valikoimassa uusi, ja tunnettu “monitoimivoiteistaan”. Ne kosteuttavat kuivaa ihoa, häivyttävät raskausarpia sekä vähentävät punoitusta ja ihoärsytystä. Nimensä mukaan sarjan tuotteista löytyy fermentoitunutta australialaista luomupapaijaa, joka on perinteinen hoitotuote haavoihin, kuivaan ihoon ja ötököiden puremiin. Lisäksi tuotteissa on mukana luonnon omia superkosteuttajia kuten sheavoita ja makadamiaa. P’URE Papaya Caren tuotteista ei sen sijaan löydy parabeenejä, -mineraaliöljyjä, alkoholia, hajusteita, kemikaaleja, sulfaatteja, väriaineita, tai edes vettä. Ja mikä parasta, tuotteita ei ole testattu eläimillä.

 

 

Mukaani lähti P’URE Papayacaren tuotesarjasta vegaaninen Papaya Renew -voide, Vapour Balm -balsami, Papaya Ointment -balsamivoide ja vielä vegaaninen Papaya Lips -huulivoide. Renew voide edesauttaa raskausarpien (tai muun arpikudoksen) vaalenemista, sekä kosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa. Voide stimuloi kollageenintuotantoa ja tukee ihon uudistumista. Vapor Balm helpottaa tukkoisen nenän avautumista, ja tulee meille käyttöön nyt nuhanenäkautena sillä se sopii myös yli 1-vuotiaille. Voidetta hierotaan rintaan tai selkään, ja sen sisältämät eteeriset öljyt rauhoittavat, lämmittävät ja avaavat hengitysteitä. Papaya Ointment on tarkoitettu vahingoittuneelle ja ärtyneelle iholle sekä pienien haavojen hoitoon, eli sopii siis käyttämämme Bepanthenin haastajaksi. Meillä kaikilla kuivuu iho todella helposti talvella, ja uskon siksi P’URE Papayacaren tuotteiden olevan täydellisiä talveemme.

 

Tämännäköistä siemennäkkäriä olisi tarkoitus saada aikaiseksi

 

Linseed oy valmistaa Valo24h ja Lumina -tuotemerkeillä kotimaisia tuotteita, joiden pääraakaaine on suomalainen öljypellava. Heidän messuosastollaan pääsi maistelemaan Valo24h:n puolukan, mustikan ja tyrnin makuista rouhittua, paahdettua pellavaa.  Lisäksi heidän osastollaan sai maistella Lumina Siemennäkkärileivontaseoksesta tehtyä näkkäriä. Heillä on lisäksi vaikka mitä gluteenittomia jauhoseoksia, kuten Yrttisämpyläjauhoseos ja Leipäjauhoseos, jonka voi leipoa vuokaan. Sain näitä Lumina -leivontajauhosarjansa tuotteita kotiin testattavaksi. Tarkoituksena olisi ensimmäiseksi leipoa samanlaista siemennäkkäriä kuin messuilla oli tarjolla, sillä kolmevuotiaamme rakastaa näkkäriä.

 

 

Suomalainen Okabo Organics on luonnolliseen kauneudenhoitoon erikoistunut kosmetiikkasarja, jonka pääraaka-aineena 100% arganöljy. Yritys on toiminut pari vuotta, mutta tutustuin heihin vasta tämän vuoden I love me -messuilla. Arganöljy on superkosteuttavaa ja imeytyy iholle todella hyvin, jättämättä sitä tahmeaksi. 100% arganöljy on puhdas luonnontuote eikä se sisällä kemikaaleja eikä säilöntäaineita. Se sopii vauvasta vanhukseen, ja monikäyttöisyytensä takia kaikille ihotyypeille.

 

 

Sain Okabon osastolta mukaani testiin Pure Argan Lift + Glow -seerumin ja Pure Argan Nourishing -puhdistusöljyn. Arganöljyseerumi elvyttää, heleyttää ja uudistaa ihoa. Se lisää ihon joustavuutta, kirkastaa ihon sävyä ja myös vaalentaa ihon läiskiä. Seerumi tuntuu todella samettiselta, ja tuoksuu ylelliseltä. Iho näytti tosiaan heleämmältä seerumin jälkeen, mutta vaikutukset huomaa varmasti parhaiten pidemmällä käytöllä. Okabon öljypuhdistus koostuu ihoa hoitavista ja ravitsevista luonnonöljyistä. Se puhdistaa hellävaraisesti ihon poistamatta sen omaa suojakerrosta. Öljyä hierotaan kuivalle iholle 2-3 pumppausta, ja pyyhitään iholta tai pestään pois. Puhdistuksen jälkeen iho tuntui ihanan kosteutetulta, eikä kiristänyt lainkaan.

 

 Tässä hyllyssä silmä lepää, purnukat niin suorassa ja väreittäin järjestetty

 

Sain ennen messuja testiini suomalaisen Nordic Health Sprays -yrityksen lasten uutuustuotteet: MultiVit Juniorin ja Uni Magnesiumvoide Juniorin. Univoiteen tarkoituksena on auttaa lapsia nukkumaan paremmin sekä edesauttaa säännöllistä unirytmia. Se helpottaa lihasjännitystä ja edesauttaa hyvää unen laatua. Magnesiumvoide on kuulema loistava myös lasten kasvukipuihin, niitä kauhulla odotellessa. Voide ei sisällä parabeenejä, synteettisiä hajusteita tai väriaineita. Nordic Health Sprays lasten D-vitamiinisuihkeet ovat meille jo ennestään tuttuja tuotteita. DLux Vauva D-vitaminisuihke on alle 3-vuoden ikäiselle, ja DLux Junior D-vitamiinisuihke käy hyvin 1-vuotiaasta eteenpäin. Suihkeet on meillä ehdottomasti hauskin tapa antaa poikien vitamiinit, ja ne myös imeytyvät tehokkaimmin suun limakalvojen kautta.

 

 

Nordic Healthin osastolta löytyi myös tuotteita ihan vain minulle. Mukaan tarttui Boost B12 -vitamiinisuihke, joka on välttämätön etenkin ihmiselle, joka ei syö lihaa kuten minä. B12-vitamiini vähentää väsymystä ja edesauttaa hermoston sekä aivojen normaalia toimintaa. Koska minulla on myös alhainen hemoglobiini, mukaani lähti myös uuniomenan makuinen rautasuihke. Suihke on vatsaystävällinen (toisin kuin rautavalmisteet usein), ja on valittu Euroopan parhaaksi uudeksi terveystuotteeksi Euroopassa vuonna 2018. En ollut aiemmin tullut ajatelleeksi, että ihminen tarvitsee magnesiumia päivittäin, ei vain raskausaikana jalkakramppeihin. Magnesium auttaa suonenvetoihin, lihaskramppeihin ja nivelvaivoihin, myös ennaltaehkäisevästi. Magnesium on tärkeä ainesosa ihon solujen uusiutumisessa sekä kimmoisuuden säilyttämisessä. NordicHealth magnesiumtuotteet sisältävät maailman puhtainta, luonnollista ja farmaseuttista laatua olevaa magnesiumia. Paras tapa saada magnesiumia on levittää se suoraan iholle, mistä se imeytyy tehokkaasti suoraan verenkiertoon. Nordic Health Spray Magnesiumihosuihke sopii vegaaneille, lapsille ja raskaana oleville. Nyt kun minulla on sekä Magnesiumihosuihke että Magnesiumvartalovoi, niin yritän joka ilta suihkutella/sivellä jompaakumpaa tuotteista pohkeisiin ja hartioihin ennen nukkumaanmenoa.

 

 

Lisäksi yksi huipputuote, joka olisi jäänyt löytämättä ilman I love me -messuja on australialaisen Nak:n ihanan tuoksuiset proteiinishampoo ja -hoitoaine, sekä tehohoito. Hiustuotteet24h lähetti minulle nämä jo ennen messuja, ja näistä tuli ehdottomasti suosikkihiushoitotuotteitani. En ole tutustunut sarjan muihin tuotteisiin, mutta ainakin nämä tuoksuvat ihanalta, ja hento tuoksu pysyy hiuksissa monta tuntia hiustenpesun jälkeen.

 

Onko jokin messulöydöistäni teidänkin suosikkinne?

Kaupallinen yhteistyö: Arctic Warriors, Linseed Oy, Nordic Health Sprays, Arctic Superfoods ja Hiustuotteet24h

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *