Hae
Ruokaturisti

Kesän ihanimmat mekot: Pellavaa ja polven yli ulottuvia helmoja

*Sisältää mainoslinkkejä

Rakastan käyttää mekkoja, sillä housujen ostaminen on mielestäni melko haastavaa. Mekkoja voi käyttää ympäri vuoden – talvella paksumpien sukkahousujen kanssa ja kesällä ihan paljain säärin.  Olen etsinyt hieman pidempihelmaista mekkoa, jossa olisi pitkät hihat. Eli siis mekkoa jota voi käyttää myös toimistolla. Sain sopivasti sähköpostin, että & Other Stories -verkkokaupassa ja liikkeissä on valikoima mekkoja -20% alennuksessa. Klikkasin heti verkkokauppaan, ja löysin vaikka mitä ihanuuksia. Ajattelin esitellä teillä omat löytöni, joista toivottavasti tulee luottomekkojani. Muistan kun & Other Stories -liike oli vain Tukholmassa, olen tehnyt sieltä aivan ihania löytöjä vuosien varrella ja nykyään heidän liikkeensä löytyy myös Kämp Galleriasta.

 

Tilasin itselleni nämä kolme ihanaa mekkoa:

 

 

Juuri luin eilen Gloriasta, että pistaasin vihreä on tämän kesän mekkoväri, jotenkin se varmasti jäi alitajuntaan sillä minun oli aivan pakko tilata Belted Button Up Midi Dress. Lisäksi halusin kesäksi ihanan viileän pellavamekon, etenkin jos kesästä tulee yhtä kuuma kuin edellisestä. Tilasin mustan Linen Midi Wrap Dressin, jota olisi saanut myös valkoisena ja vaaleankeltaisella raidalla. Kolmanneksi ostoskoriini päätyi ihana smaragdinvihreä hieman lyhyempi mekko kesälomamatkallemme. Tulisipa jo kunnon mekkosäät!

 

Näet kaikki alennuksessa olevat mekot suoraan täältä.  Mekkokampanja on voimassa su 2.6 asti, ja postitus on aina ilmainen jos tilaat yli 140 eurolla.

 

Millainen on sinun luottomekkosi?

 

6 kommenttia

 1. Tinde kirjoitti:

  Ihana toi kirkkaan vihreä? Mä haluun kans. ? Vastaako hyvin kokoa? Käytän usein 38 tai 40 ja nyt mietin minkä koon otan? Joustaako?

 2. Tinde kirjoitti:

  Ok. Mä myös! ?

 3. Tinde kirjoitti:

  Onko tuo vihr mekko siis alennuksessa? Vai ostitko sen normi hinnalla?

 4. Tinde kirjoitti:

  Mekko tuli! Ihana ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *