Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Taaperon uudet kevätvaatteet

Kaupallinen yhteistyö: Lindex
*Sisältää mainoslinkkejä

Leon kasvaa hurjaa vauhtia ja on kontannut jo neljät housut polvista rikki. Niinpä lähdimme innoissamme testailemaan Lindexin  uusien, entistä ekologisempien vauvanvaatemallistojen helmiä.  Lindex on uudistanut koko vauvanvaatevalikoimansa mallistoilla, jotka on tehty kestävää kehitystä tukevista materiaaleista. Kaikki Lindexin vauvanvaatteet on siis nykyään valmistettu joko GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta tai kierrätetyistä materiaaleista. Uudet mallistot saapuivat kauppoihin ja verkkokauppaan helmikuun alussa. Mekin pääsimme alkuviikosta vihdoin ihastelemaan kaikkia suloisia uutuuksia. Itiksen Lindex -myymälässä oli todella suuri valikoima, ja jouduin ihan tosissani valitsemaan Leonille sopivimmat, sillä ensimmäinen vaisto oli vain kahmia kaikki mukaan. Etenkin tytöille oli aivan ihania vaatteita kuosineen ja röyhelöineen. Tällaisina ostoshetkinä minua vähän harmittaa, että talossa ei ole yhtään tyttöä.

 

Tytöille ihana frillapeppu ja kaksi täydellisen suloista bodya

 

Lindexillä on kaksi uutta vauvanvaatekonseptia: suloinen Soft Nature ja värikkäämpi The Colour Pops. Soft Nature -mallistossa hillitty skandinaavinen ilme yhdistyy käsin piirrettyihin kuvituksiin ja pehmeisiin sävyihin. Painatusten inspiraatioina toimii usein luonto, ja vaatteissa on paljon satumaisia eläinpainatuksia. The Colour Pops taas on mallisto täynnä iloisia värejä, hauskoja teemoja ja näyttäviä printtejä. Hankin Leonille kummastakin mallistosta kevätvaatteita, ja yllättävän paljon mukaan tarttui sinistä jota Leonin vaatekaapissa ei ole totuttu näkemäänkään.

 

Kävelytreeniä, housut 80 cm, body 86 cm

 

Leon on juuri siirtymässä kokoon 86 cm, joten kummastakin vauvanvaatemallistosta löytyi hänelle vielä vaatteita. Lindexin vauvanvaatemallistojen koot menevät nimittäin myymälässä kokoon 86 cm, ja verkkokaupasta löytyy myös Colour Pops mallistoa kokoaan 104 cm asti. Ihastuin lintukuosisiin, valenapillisiin collegepöksyihin niin, että ostin vaaleansiniset lintupöksyt koossa 80 cm, ja tummansiniset koossa 86 cm. Valitsin housujen seuraksi sinisen bodyn, jossa on nappilista edessä ja aivan ihanan nallekorvaisen collegepaidan. Alla olevassa kollaasissa on kaikki Leonin uudet kevätvaatteet, pääset kuvan alta klikkaamalla kyseisen tuotteen sivulle. Tässä kuvassa keltaisen tiikeribodyn sijasta on tosin housut.

 

 

 

 

Ostoksistani minun lempparini on pirteän keltainen tiikeribody. Löysin sen seuraksi aivan ihanat pöksyt. Vaaleanruskeiden housujen kanssa on helppo yhdistellä Leonin vaatekaapissa paljon olevaa mustavalkoista. Ostin Leonille vielä yhden mustavalkoisen bodyn Lindexiltä, sillä kuosi oli niin suloinen. En ole vielä testannut, mutta uskon, että nämä housut sopivat täydellisesti Kaikon bambikuosin kanssa. Tähän asti ihana bambibodymme on vain maannut kaapissa, sillä Leonilla ei ole ollut mitään sopivaa alaosaa sen kanssa. Ajattelin käydä vielä poimimassa nämä housut seuraavassa koossa, sillä nämä ovat aivan ihanat malliltaan ja superpehmeät sisäpuolelta. Olen muutenkin hankkinut pojillemme Lindexiltä usein housuja, sillä heiltä löytyy aina sopivan kapeita lahkeita meidän laiheliineille.

 

Kokilla housut 80 cm, iloinen tiikeribody 86 cm

Tällä asulla kelpaa askeltaa kevättä kohti!

 

iloista kevään odotusta!

 

Kaupallinen yhteistyö: Lindex

2 kommenttia

  1. Ninni kirjoitti:

    Oi pakko saada noi ruskeat housut. ? onks teijän poika minkä ikäinen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *