Hae
Ruokaturisti

Kosmetiikkajoulukalenteri 50 eurolla – Sneak peak

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen jo kauan haaveillut kosmetiikkajoulukalenterista, mutten ole saanut hommattua sellaista. Usein ne on myyty loppuun siinä vaiheessa kun alan vasta miettimään joulun lähestymistä. Kosmetiikkajoulukalenteri on mielestäni mainio tapa tuoda joulunodotukseen ripaus taikaa, eivätkä lapset himoitse tätä Yves Rocherin joulukalenteria kuten viime vuoden suklaapatukkakalenteriani. Kosmetiikkajoulukalenteri on myös mahtava lahja ennen joulukuuta merkkipäiväänsä juhliville.

 

 

kosmetiikkajoulukalEnteri: Sneak peak

 

Yves Rocherin kalenteri on melko kookas ja visuaalisesti miellyttävä. Sisältä löytyy 24 pientä tuotetta, osa Yves Rocherin suosikeista matkakokoisina ja kahdeksan täysikokoista tuotetta. Kalenterin paketeista paljastuu monipuolisesti tuotteita eri tuoteryhmistä: ihonhoitotuotteita, meikkejä, hiustenhoitotuotteita ja hajusteita. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on 140€, mutta joulukalenterin hinta on vain 54,90€ ja postitus on maksuton. Jokaiselle luukulle tulee hintaa siis pari euroa.

 

 

Luukkujen takaa löytyy vanhojen klassikoiden lisäksi uutuuksia ja Limited Edition -tuotteita. Avasin muutaman luukun näyttääkseni teille mitä kalenterista löytyy. Ekasta avaamastani luukusta paljastui pikkujouluihin täydellinen glitterkynsilakka. Minulla on geelilakat kynsissä, ja laitan usein ennen huoltoa juurikin glitterlakkaa saadakseni kynnet näyttämään paremmilta pidempään.

 

Muista avaamistani luukuista löytyi matkakokoinen misellaarivesi, hiustenhoitoaine, eau de parfum ja hoitava käsivoide. Aivan ihanan monipuolinen kosmetiikkajoulukalenteri! Ja kiva tapa tutustua Yves Rocherin tuotteisiin ja löytää omat suosikkinsa. En halunnut pilata itseltäni kaikkia joulukuussa odottavia yllätyksiä, mutta Yves Rocherin sivuilla on lueteltu kaikki kosmetiikkakalenterista löytyvät tuotteet.

 

Ihanaa joulun odotusta!

 

Virittäydy joulutunnelmaan glögillä: Itse tehty glögi maistuu mustikalta ja appelsiinilta

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *