Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Kiireisen pikakaunistus: iS Clinical Fire & Ice -kasvohoito

Kaupallinen yhteistyö: Kauneus -ja kynsipiste Aleksian kanssa

Käyn Helsingin Harjussa sijaitsevassa kauneushoitola Aleksiassa laittamassa ripsenpidennykseni kuntoon kerran kuukaudessa, eikä kotiäidin ”oma aika” oikein riitä käymään sen lisäksi vielä kasvohoidossa vaikka tunnistan kyllä tarpeen. Olin siksi todella iloinen, kun Aleksian ihana Lea kysyi haluaisinko tulla kokeilemaan heidän hoitolaansa uutta Fire & Ice -kasvohoitoa, joka tehdään amerikkalaisen iS Clinicalin tuotteilla. iS Clinical on USA:ssa todella tunnettu merkki, ja sarjan tuotteet on valmistettu Los Angelesissa. Myös moni julkisuuden henkilö vannoo is Clinicalin nimeen, ja sen tuotteet seikkailevat jatkuvasti amerikkalaislehtien kuten Ellen, Alluren ja Harpers Bazaarin sivuilla.  Minulle tosin on tärkeintä, että tuotteet ovat kasvipohjaisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Itse hoito on ihoa tehokkaasti silottava ja kosteuttava anti-aging hoito, joka kestää vain 30 minuuttia. Fire & Ice -hoito tunnetaan myös nimellä Red Carpet Facial, sillä sen jälkeen iho on välittömästi edustuskunnossa ja nuorekkaampi.  Hoito sopii kaikille ihotyypeille, ja myös raskaana oleville ja imettäville. Puolen tunnin kestonsa takia tämä tehokas kasvohoito on siis täydellinen kiireisille pienten lasten äideille. Miehet, ja naiset, tässä puolisoillenne mahtava joululahjaidea!

 

 

iS Clinical -merkin takana ovat pitkän linjan biokemian, genetiikan, lääketieteen, ihonhoidon ja liiketoiminnan ammattilaiset Bryan Johns, Alec R. Call sekä Charlene deHaven. Charlene on tunnettu  lääkäri, ja toimii iS Clinicalinin kliininisenä johtajana. Korkealaatuisen tuotesarjan taustalla on puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja kliinisesti todetut hoitotulokset. iS Clinicalin tuotteissa ei ole siis lainkaan parabeenejä eikä hajusteita. Sarja on turvallinen ja tehokas, ja sitä suosittelevat niin ihotautilääkärit kuin kosmetologitkin. iS Clinical onkin käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita, ja tuotteet valmistetaan Los Angelesissa. Ja nyt saimme merkin vihdoinkin myös Suomeen!

 

 

Itselläni ei ollut iS Clinicalin hoidoista tai tuotteista aiempaa kokemusta, mutta odotukseni olivat korkealla kaiken lukemani jälkeen. Tämän kasvohoidon valtti on ehdottomasti sen lyhyen keston ohella sen tehokkuus. Uskomatonta mitä puolessa tunnissa saa aikaan! Hoito voidaan toteuttaa joko kertahoitona, tai kuuden kerran sarjassa, ihotyypistä riippuen. Ensin kosmetologi Lea kyseli ihostani ja sen mahdollisista ongelma-alueista, ja teki nopean ihoanalyysin  varmistaakeen, että valittava hoito vastaa ihon kuntoa, tarvetta ja myös toiveitani. Vaikka hoito kesti vain puolisen tuntia, tässä ajassa ehti silti rentoutumaan viihtyisässä hoitohuoneessa, etenkin kun Lea hieroi rentouttavasti päänahkaani sillä aikaa kun naamio vaikutti.

 

Hoito toteutettiin näillä tuotteilla

 

 1. Ensin iho puhdistettiin Cleansing complex -puhdistusgeelillä, joka syväpuhdistaa ihon sitä kuivattamatta. Geeli avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja kirkastaa ihoa.
 2. Puhdistuksen jälkeen vuorossa oli hoidon ”Fire”-osuus eli Resurfacing kuorinta. Tämä miedosti kanelintuoksuisen happokuorinnan annetaan vaikuttaa iholla ihotyypistä riippuen 1-5 minuuttia. Kuorinta kihelmöi iholla hieman, mutta todella paljon vähemmän kuin aiemmin kokeilemani kevyt kemiallinen kuorinta. Lopuksi kuorinnan vaikutus neutraloitiin Cleansing Complexilla.
 3. Seuraavaksi vuorossa oli hoidon ”Ice”-osuus eli ihoa rauhoittava ja kosteuttava antioksidanttinaamio. Naamio tuoksui piparmintulta, ja oli ihan viilentävä. Lea hieroi päänahkaa todella rentouttavasti sillä aikaa kun naamio vaikutti kymmenisen minuuttia.
 4. Naamion jälkeen Lea levitti kasvoilleni vielä C-, A- ja E-vitamiinia sisältävän Pro Heal serumin. Seerumi estää ihon ikääntymistä, suojaa ihoa bakteereilta ja mikrobeilta ja antaa iholle antioksidanttisuojan.
 5. Lopuksi Lea taputteli vielä Youth Eye Complex -silmänympärysvoiteen silmänympärysiholleni. Sain yhden silmärasvan arvottavaksi kanssanne, siitä lisää postauksen lopussa. Hoidon viimeisteli  nopeasti imeytyvä Preparative moisture -kosteusvoide, joka on täynnä antioksidantteja ja ääriolosuhteissa elävien kasvien suojaavia entsyymejä.

 

Lisäksi kaikki Aleksian hoidot sisältävät kevyen ehostuksen asiakkaan niin halutessa, mutta itse jätin ehostuksen pois Ennen ja jälkeen -kuvien takia.

 

Hoitohuoneen yksi monista ihanista yksityiskohdista

 

No, millaisia tuloksia puolessa tunnissa sai aikaan? Alla vasemmalla näet täysin meikittömän kuvan, jonka otin itse juuri ennen hoitoa. Oikealla oleva kuva on otettu samassa valaistuksessa heti hoidon jälkeen. Oikean puoleisessa kuvassa ripsenpidennykseni on huollettu, sillä käyn aina Lean luona Aleksiassa huollattamassa ripseni. Kumpaakaan kuvaa ei ole muokattu lainkaan, ja ne on otettu iPhonen selfiemoodissa. Kuvan laatu ei ole siis ihan paras mahdollinen, mutta mielestäni kuvissa näkyy hyvin ihon kirkastuminen hoidon aikana. Etenkin otsan alue on paljon kirkkaammman näköinen, ja ihon sävy on paljon terveemmän värinen. Näyttää myös siltä, että silmäpussit ovat hieman pienentyneet. Tätähän silmänympärysvoide lupaaksi, mutta ihan en näin pikaisia tuloksia odottanut. Lisäksi vasemmassa poskessani oleva pigmenttiläiskä näyttää vaalenneen hieman. Ihoni punoitti hieman hoidon jälkeen, mutta oli jo kotiin päästyäni ihanan tasainen, kirkas ja todella hyvinvoivan näköinen. En ollut edes itse aiemmin huomannut kuinka harmaalta ihoni on näyttänyt. En ole käyttänyt iholla kevyttä puuteria peittävämpää meikkiä, sillä olen halunnut nyt hoidon jälkeen antaa ihon hehkua.

 

Mitä puolessa tunnissa saa aikaiseksi? Ennen ja jälkeen

 

 

Hoidon jälkeen Lea suositteli minulle tulosten ylläpito ja kotihoitoa varten iS Clinical -tuotteita, jotka sain itselleni iS Clinicalia maahantuovalta A Class Beauty -yritykseltä. Sain hoidossa käytetyn puhdistusgeelin, ympäristön rasituksen merkkien jälkiä korjaavan antioksidanttiseerumi Genexin, tehokosteuttavan ja rauhoittavan Hydra Cool seerumin, hoidossa käytetyn Reparative moisture -kosteusvoiteen ja Youth Eye Complex -silmänympärysvoiteen. Lisäksi sain kanssanne arvottavaksi hoidossani käytetyn iS Clinical Youth Eye Complex -silmänympärysvoiteen. Voide sisältää peptidejä ja antioksidantteja, jotka vähentävät silmien turvotusta, tummia silmänalusia ja häivyttävät juonteita. Olen käyttänyt silmänympärysvoidetta nyt parisen viikkoa, ja olen todella ihastunut tuotteeseen. Sen ovh on 115 euroa, joten hieman jo kauhistuttaa mitä teen sen loputtua sillä se on paras silmänympärysvoide mitä olen kokeillut. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa tämä ihana silmänympärysvoide itsellesi Instagramisssa. Lue ohjeet Instagram-feedissäni alla olevan kuvan alta, tai voit vaihtoehtoisesti osallistua kommentoimalla tätä blogipostaustani.

 

 

ONNEA ARVONTAAN!

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Kauneus -ja kynsipiste Aleksian kanssa

72 kommenttia

 1. Karoliina K kirjoitti:

  Mukana 🙂

 2. Kirsti Rämö kirjoitti:

  Kun on ikää tullut 60 v ja tietty ryppyjä varsinkin silmien ja huulten ympärille, haluaisin päästä testaamaan, vaikuttaa tehokkaalta.

 3. Pirre kirjoitti:

  mukana

 4. Satu Lampinen kirjoitti:

  Mukana ollaan

 5. Kukka kirjoitti:

  Silmänympärysvoiteelle olisi käyttöä – osallistun 🙂

  Ihanaa alkutalvea!

 6. Katri Nikander kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 7. Salli kirjoitti:

  Mukaan arvontaan .olisipas varmasti tehokas voide.

 8. Jenna kirjoitti:

  Olisi mahtava päästä kokeilemaan laadukasta silmänympärysvoidetta/seerumia! Yleensä ei raaski 20 euroa enempää kasvovoiteisiin käyttää, joten olisi hienoa päästä vertailemaan.

 9. Ruusunnuppu kirjoitti:

  Hoito ohjelma vaikuttaa ihan luxus kokemukselta.
  Silmänympärysvoide olisi todella tarpeen pintakuivalle iholleni.

 10. Tyttö kirjoitti:

  Mukana

 11. E kirjoitti:

  Mukana.

 12. Sisko kirjoitti:

  Innokkaasti mukana

 13. merja kämäräinen kirjoitti:

  pääsisinpä testaamaan

 14. Jenna kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! 🙂

 15. Jessica M. kirjoitti:

  Mukana!

 16. Fonzie kirjoitti:

  Hieno juttu!

 17. Marianne kirjoitti:

  Mukana

 18. Ni.a kirjoitti:

  Mukana ?

 19. Tutu kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana

 20. Kaisa Kaulio kirjoitti:

  Mukana – on varmaan laadukas silmänympärysvoide.
  kaisuli

 21. Tiina kirjoitti:

  Kiva blogi, mukava postaus.

 22. kaisa kirjoitti:

  Mukana

 23. Sari kirjoitti:

  Aina yritän muistaa laittaa yöksi yövoiteen ja silmänympärysvoiteen.

 24. Pirkko kirjoitti:

  Ilo tulla mukaan arvontaan <3

 25. jussi hokkanen kirjoitti:

  mukana

 26. Riina Himanen kirjoitti:

  Mukana

 27. Laura Lappalainen kirjoitti:

  Mukana 🙂

 28. Liina kirjoitti:

  Ihana tuote, mukana ehdottomasti!

 29. Tarja kirjoitti:

  Tätä haluaisin päästä kokeilemaan.

 30. Laura kirjoitti:

  Mukana

 31. Henskulainen kirjoitti:

  Mukana 🙂

 32. Tarja kirjoitti:

  mukana arvonnassa

 33. Tuulia kirjoitti:

  Olispa ihana päästä kokeilemaan!

 34. Minna kirjoitti:

  Mukana!

 35. Maija Porkka kirjoitti:

  Mukana 🙂

 36. ac kirjoitti:

  Vau! messissä!

 37. Kristiina Turunen kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 38. Nina kirjoitti:

  Mukaan arvontaan!

 39. klaara kirjoitti:

  Mukana arvonnassa.

 40. Teukka kirjoitti:

  Mukaan mukavan arvontaan

 41. Heinik kirjoitti:

  Tuo voide kuulostaa täydelliseltä! 🙂 mukana.

 42. Tii kirjoitti:

  Mukana

 43. Jonnastiina kirjoitti:

  Mukana 🙂

 44. Johanna kirjoitti:

  Mukana 🙂

 45. asta kirjoitti:

  Hei, mukaan arvontaan!

 46. marianne kirjoitti:

  mukana

 47. Maria kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 48. Katri kirjoitti:

  Mukana!

 49. Eila Kynäslahti kirjoitti:

  Mukana

 50. Jesse Järvensivu kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂 ois mutsi varmasti mielissää jos tollasen sais joululahjaks

 51. Harri kirjoitti:

  Mukana

 52. Kere kirjoitti:

  Mukana arvonnassa..

 53. Susanna kirjoitti:

  mukana arvonnassa! 🙂

 54. Suvi kirjoitti:

  Mukana arvonnassa 🙂

 55. Monica kirjoitti:

  Mukana 🙂

 56. MARIA IRENE NUMMINEN kirjoitti:

  mukana jee!!!!

 57. Piia Heikkinen kirjoitti:

  Mukana arvonnassa

 58. Hanna Nyström kirjoitti:

  Mukana

 59. Anastasia kirjoitti:

  Tulisi tarpeeseen! Mukana!

 60. Aatos Rönkkö kirjoitti:

  Vaimolle voiteet!

 61. Pia kirjoitti:

  Tänään viimeksi katsoin silmänympäryksiäni ja mietin että mikä kumma näihin tehoaisi 🙂 Mukana siis arvonnassa.

 62. Terttu Kaleva kirjoitti:

  Voiteen tarpeessa

 63. Saila kirjoitti:

  Mukana!

 64. Moona kirjoitti:

  Mukana ?

 65. ilona kirjoitti:

  mukana 🙂

 66. Annamari kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana

 67. Iida kirjoitti:

  mukana!

 68. jari E kirjoitti:

  mukana arvonassa…

 69. anna s. kirjoitti:

  Mukana 🙂

 70. Hanna Kooooo kirjoitti:

  Vieläkö ehtii mukaan arvontaan. 🙂

 71. Ulla kirjoitti:

  Vieläkö voin osallistua?

 72. vv kirjoitti:

  Mukana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *