Hae
Ruokaturisti

Helppo mansikkajälkiruoka lasissa

Kotimaiset mansikat maistuvat myös sellaisenaan, mutta niistä on todella helppo tehdä näyttävä ja raikas jälkiruoka. Mansikoiden kanssa sopii aina klassinen mascarponevaahto, mutta tässä toinen helppo mansikkajälkiruoka lasissa tarjoiltavaksi. Suosittelen ostamaan paksua luonnonjugurttia, oma suosikkini on Valion Turkkilainen luomujugurtti.  Reseptistä tulee 4 pienehköä annosta, jos haluat herkutella kunnolla, tuplaa määrät.

 

Helppo mansikkajälkiruoka (4 aNnosta)

 

 

mitä tarvitset:

  • 1 dl tuoreita mansikoita
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 rkl tomusokeria
  • 1 dl maustamatonta jugurttia
  • 8 kaurakeksiä

 

Helppo mansikkajälkiruoka syntyy käden käänteessä

 

vaiheet:

  1. Pese ja pilko mansikat.
  2. Vaahdota kuohukerma ja tomusokeri.
  3. Laita lasin pohjalle pari ruokalusikallista maustamatonta jugurttia.
  4. Murusta jugurtin päälle  1/2 kaurakeksi.
  5. Ripottele yksi kerros pilkottuja mansikoita.
  6. Seuraavaksi tulee kerros kermavaahtoa, jonka päälle murustelet taas keksiä ja mansikoita.
  7. Toista kerrostaminen muutaman kerran ja nauti!

 

Herkullista kesää!

 

Saatat pitää myös:

 

Mansikkajuustokakku uunissa Cheesecake Factoryn tapaan

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *