Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Jolie box – se ekologisempi kosmetiikkaboxi luomuversiona

Kaupallinen yhteistyö: Jolie box

En ole aiemmin ollut kiinnostunut konseptista, jossa yritys lähettää tilaajalle joka kuukausi kotiini yllätyskosmetiikkaa boksissa. Karsastan turhia kemikaaleja, enkä halua tulvauttaa kylpyhuonettani kosmetiikalla, jota en oikeastaan edes tarvitse. Kun Jolielta kysyttiin olisinko kiinnostunut heidän Jolie Box yllätysboxista, kieltäydyin ensin. Sitten vasta ymmärsin, että kyseessä on Jolien konseptin mukaisesti ainoastaan luonnonkosmetiikkaa minulle jo tutuilta merkeiltä. Ja mikä on minulle aina ollut todella tärkeää, tuotteita ei ole testattu eläimillä. Tähän moni argumentoi ettei eläimillä testaaminen ole Euroopassa aikoihin ollut sallittua, mutta toki isoimmat merkit testaavat silti Kiinassa ja Intiassa, jossa eläinkokeita ei ole kielletty lailla.

 

”Jolie box sisältää kuukausittain ajankohtaiseen teemaan liittyvät 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja. Joka kuukausi paketti sisältää kuitenkin vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta. Tuotteet on valittu niin, että ne sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Jolie box on aina vähintään kaksi kertaa hintansa arvoinen.”

 

 

Jolie boxista löytyy siis ainoastaan luonnonkosmetiikkaa, ja tilaajat pääsevät ensimmäisinä kokeilemaan uutuuksia, limited edition -tuotteita ja myös merkkejä, jotka eivät (vielä) kuuluu Jolien valikoimiin. Jolie boxin tilaajat pääsevät toisinaan myös kokeilemaan Jolien valikoimaan pyrkiviä tuotteita, joista Jolie pyytää sitten palautetta. Kiva idea, että asiakkaat pääsevät vaikuttamaan valikoimiin. Innolla odotin ensimmäistä Jolie boxiani, ja esittelen teille nyt hieman myöhässä huhtikuun boxin sisällön. Boxista löytyi mahtava hiuspanta, jollaista kosmetologinikin käyttää. Pannan tarkoituksena on pitää hiukset pois kasvoilta kasvojen puhdistuksen, naamioiden ja vaikka meikkauksen aikana. Aivan mahtava tuote, jota en edes olisi osannut itse etsiä kaupoista!

 

 

Joeli boxissa oli Absolution-merkiltä ’La Créme Gommante’ kuorintavoide kasvoille ja kaulalle. Olipa kiva laittaa hiuspanta päähän ja kuoria kasvot ilman että hiukset olivat tiellä tai että hiusraja kastuisi. Hellävarainen kuorinta tuntui hyvältä iholla, ja olin näkevänäni että ihoni kirkastuikin hieman. Kuorinnan jälkeen levitin kasvoille boxissa myös tulleen näytepussin Patyka-merkkistä superkosteuttavan seerumia. Boxissa oli ilmeisesti tällä kertaa teemana ihon kuorinta ja kosteutus kesää varten, sillä mukana oli normaalikokoinen pakkaus Neal’s Yard Remedies -merkin ihonkuorintavoidetta. Tämä on yksi Englannin vanhimmista luonnonkosmetiikkayrityksistä, ja minulla on ollut kauan käytössään heidän superhoitava käsirasvansa. Boxista löytynyt ’Rose & Geranium body polish’ oli aivan ihanan tuoksuinen, ja jätti ihon todella pehmeäksi. Tykkäsin erityisesti siitä, että kuorivana ainesosana käytetty arganpähkinän kuori ei tietenkään liennut kuorinnan mukana, joten kuorintavoide on todella riittoisaa.

 

 

Kun iho on kunnolla kuorittu, onkin aika levittää iholle huhtikuun Jolie boxista löytynyttä Zuii-merkin ’Flora self-tanning foam’. En oikeasti tiennyt, että itseruskettavia tuotteita saa nykyään luomuna, joten tämä oli erittäin hyvä lisäys boxiin. En ehtinyt vielä testata itseruskettavaa, mutta pakkaus lupaa kullanhohtoisen rusketuksen jo yhdellä käyttökerralla. Tuote sisältää bambumehua, raakakaakaota ja viinirypäleen siemenuutetta, ei kuulosta yhtään pahalta toisin kuin monet kemikaaleilla kyllästetyt itseruskettavat. Sen verran testasin tuotetta, että sivelin sitä hieman käteeni. Itseruskettava tuoksui miellyttävältä, ja sai ihon näyttämään ruskelta. Pesin toki sen heti pois, ettei käteeni jää läiskää mutta tuotteen tulisi vaikuttaa iholla kaksi tuntia. Pitääpä siis testata joku ilta kun olen saanut pojat yöunille!

 

Olisiko tässä äitienpäiväksi lahjaideaa?

 

Jolie Box on tilattavissa kolmen tai kuuden kuukauden jaksossa, ja se lähetetään tilaajille jokaisen kuun 1. viikolla. Lue lisää Jolie boxista, jos kiinnostuit.

Kaupallinen yhteistyö: Jolie box

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *