Hae
Ruokaturisti
Kaupallinen yhteistyö

Leon testaa: HEVEAn luonnonkumista valmistetut lastentarvikkeet

Kaupallinen yhteistyö: HEVEAa myyvän Kidecon kanssa

 

Mitäs kaikkea hauskaa täältä löytyy?

 

Suomalainen Kideco on avannut juuri tänään verkkokauppansa, joka keskittyy vain laadukkaisiin, luonnonmateriaaleista valmistettuihin lastentarvikkeisiin ja leluihin. Sain verkkokaupan avajaisten kunniaksi kanssanne jaettavaksi alennuskoodin SORMETSUUHUN, jolla saa 20% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista. Kidecolla on myynnissä HEVEAn lisäksi muun muassa PlanToys, Ailefo, Affenzahn, biomuovinen eKoala ja NatureZOO.

Saimme Kidecolta testiin tanskalaisen HEVEAn luonnonkumituotteita pari kuukautta sitten. HEVEAn tuotteet ovat täysin myrkyttömiä, eivätkä ne sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Tuttien, purulelujen ja kylpylelujen materiaalina käytetään 100% luonnonkumia, joka on ekologinen vaihtoehto muoville. Esikoisella olikin HEVEAn tutti käytössä, mutta Leon on kelpuuttanut vain yhden malliset tutit. Tykkäsimme kaikista saamista tuotteistamme, ja erityisesti Panda-pururengas tuli tarpeeseen sillä Leonilla tuli tällöin juuri todella monta hammasta samaan aikaan. Itse pidän siitä miten helppo luonnonkumi on puhdistaa ja jopa sterilisoida tarvittaessa.

 

Lohimuffinssit maistuvat hyvin luonnonkumiselta alustalta

 

Koska Leon on innokas sormiruokailija, testailimme innolla HEVEAn ruokailualustaa. Alusta pysyi hyvin pöydässä kiinni jokaisessa kulmassa olevan pienen imukupin ansiosta. Leon yritti silti nostella alustaa koko ajan pöydästä, ja saikin yhden kulman irti. Ruokailualustassa on pienet reunat, joka estää nesteiden leviämisen alustalta pöydälle. Siivoaminen oli helppoa, sillä ruokailualustan pystyy käärimään vain rullalle ja viemään tiskialtaaseen. Samasta syystä se on kätevä ottaa mukaan ravintolaan. Alusta näyttääkin olevan nyt alennuksessa 19,90 euroa (ovh 25€).

 

Ylpeä pallon omistaja

 

Leon sai testiin myös suloisen vadelmanpunaisen tähtipallon. Leon rakastaa palloja, ja tätä HEVEAn palloa on kiva litistellä ja muotoilla, sillä se on pehmeää luonnonkumia. Pallon vadelmanpunainen luonnonkumi on värjätty kokonaan luonnollisilla ainesosilla kuten vadelmalla. Luonnonkuminen tähtikuvioinen pallo sopii leluksi, ja sitä voi käyttää myös HEVEAn lasisen tuttipullon rikkoutumissuojana. Uskoisin, että tuttipullosta tulee vauvalle monta astetta kiinnostavampi kapistus, kun sen kääräisee tähän tähtipalloon.

 

Panda-purulelusta saa hyvän otteen

 

Leonilla on tullut hampaat suhteellisen myöhään isoveljeensä verrattuna, ja häntä selkeästi kutittaa ikeniin päivittäin. Siksi otimme innolla vastaan HEVEAn Panda-purulelun. On kiva antaa vauvalleen purtavaksi lelu, jonka tietää olevan myrkytön eikä se sisällä mitään ylimääräistä. Pehmeä kumi tuntuu mukavalta suussa ja soveltuu hampomisesta ärtyneiden ikenien hieromiseen.  Panda-purulelusta sai helposti otteen, ja sen voi ripustaa vaikka tuttinauhaan. 

 

Saatat saada tämän omaksesi!

 

Haluatko voittaa vauvallesi Panda-Purulelun?

Jätä kommentti tähän kirjoitukseen tai Instagramiin yllä olevan kuvan alle, niin olet mukana Panda-purulelun arvonnassa. Arvonta suoritetaan su 2.12.2018. Muistathan jättää sähköpostiosoitteesi, että saan sinut kiinni voitettuasi, se ei näy muille kuin minulle.

 

hauskoja leikkihetkiä!

 

Lue myös kolmevuotiaan Joelin testikokemuksia Kidecon valikoimista löytyvästä Ailefon muovailuvahasta: Ailefon luonnonmukainen muovailuvaha, jota voi vaikka maistaa 

 

Kaupallinen yhteistyö: HEVEAa myyvän Kidecon kanssa

6 kommenttia

 1. anna s. kirjoitti:

  Ihana! Mukana arvonnassa 🙂

 2. Anna kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana! Hevea merkki on tuttu, vauvani ensimmäinen tutti oli heiltä ja tykkään heidän tuotteistaan 🙂 purulelu olisi ajankohtainen, koska hampaita tulee hyvää vauhtia!

 3. hilkka kirjoitti:

  Mukana 🙂

 4. Tinde kirjoitti:

  Mukana ?

 5. Anna kirjoitti:

  Arvottiinko nämä jo?

  • sormetsuuhun kirjoitti:

   Hei! Arvottiin 🙂 Otin blogissa ja Instagramissa osallistuneet samaan Exceliin, ja arvoin tapani mukaan random numeron generoivalla kaavalla. Onni osui Instagramin puolella osallistuneelle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *