Hae
Nina ja minit
Kaupallinen yhteistyö

Touhutaapero puuhakorttien lumoissa

Kaupallinen yhteistyö: Oppi&Ilo kanssa

Sain suomalaisen Oppi&Ilo -sarjan tämän vuoden uutuuden ’Riemuhetki’ -puuhakortit kokeiltavaksi. Taaperomme Joel onkin juuri korttien kohderyhmää, sillä ne on suunnattu 2-3 vuotiaille, ja Joel on muutaman kuukauden päästä jo kolmevuotias. Joel avasi puuhakorttipakan kovin innoissaan ja taaperon suurieleisyydellä. Hän oli ollut hieman kateellinen pikkuveljelleen Vauvavuoden rakkaimmat hetket -korteista, joilla olin kieltänyt häntä leikkimästä.

Paketista paljastui 50 iloisen värikästä puuhakorttia, joissa jokaisessa oli jokin kiva tehtävä. Tehtäviä on korteissa kolmenlaista: etsimistehtäviä, sormella tunnustelutehtäviä ja laskemistehtäviä. Tehtävien tarkoitus on kehittää lapsen silmän ja käden yhteispeliä sekä tarkkaavaisuutta. Tehtävät tehdään kynän sijaan sormella osoittamalla ja tunnustelemalla kortteja. Kortit sopivat hyvin koko perheelle puuhailtavaksi, odotan että Joel opastaa Leonia korttien kanssa kun Leon vielä vuoden ajan kasvaa.

Joel jaksoi leikkiä korteilla yllättävän kauan. Hän on sellainen touhutaapero, että on yleensä jaksanut keskittyä yhtä kauan vain palapeleihin. Joelin ehdottomia lemppareita olivat kortit, joissa oli reikiä. Hän pinosi ne muista korteista erikseen iloisesti julistaen: ”Tässä reikä!” Ja sitten laskettiin yhdessä kuinkako monta reikää kortissa on. Joel on todella kiinnostunut laskemisesta, ja usein kun kysytään montako jotain on, niin vastaus on ’Monta!’ tehostettuna viidellä ylösnostetulla sormella.

Sain myös kunnian arpoa yhden ”Riemuhetki” -puuhakorttitisetin kanssanne! Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä blogikirjoitustani tai Sormet suuhun blogin Facebook-sivulla. Muista jättää blogiin sähköpostiosoitteesi siltä varalta että voitat, se ei näy muille kuin minulle 🙂 Arvonta suoritetaan to 31.5. klo 21.00 yhteistyössä Oppi&Ilo kanssa. Onnea matkaan!

Kaupallinen yhteistyö: Oppi&Ilo kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *