Hae
Nina ja minit
Kaupallinen yhteistyö

Tarhataaperon perheessä sairastetaan

Kaupallinen yhteistyö: Nosiboo-nenäimuria maahantuovan KidsMed:n kanssa

Joel aloitti päiväkodin kahden vuoden ikäisenä viime elokuussa. Meitä oli peloteltu, että tarhasta tulee kotiin tuliaisina kaiken maailman pöpöt, täit ja vieraiden lasten sukat. Joel säilyi ensimmäiset kuukaudet onneksi ihan terveenä, mutta toikin kotiin helmikuussa sitten oikein jättipotin eli influenssan. Sairastuimme siihen valitettavasti kaikki vuorollamme, myös pieni Leon. Hän oli viimeinen joka sairastui, joten osasimme odottaa jo sitä. Veimme Leonin heti kuumeen noustessa lääkäriin ja hän sai lääkityksen, joka hillitsee influenssan oireita ja estää jälkitauteja. Leon onneksi sairasti vain pari päivää ja maito maistui hyvin koko ajan. Ihan ihmeellistä, miten lapset jaksaakin olla niin pirteinä vaikka kuumetta olisi 40 astetta. Jos taaperolta kysyisi, niin sairastaminen on varmaan ihan kivaa. Saa kerrankin katsoa Musarullaa ja Muumeja niin paljon kuin huvittaa. Ja mama tekee ihan mitä tahansa ruokaa hän keksii pyytää. Kuten kuvan melko rikkaita ritareita.

Huhtikuussa on taas jyllännyt vaikka mitkä pöpöt, ja olemme sairastelleet suurimman osan kuukaudesta. Joel sai päiväkodista jonkun perus kausiviruksen, ja se kesti niin kauan, että ehdimme käymään kaksi kertaa lastenlääkärillä ihmettelemässä. Kauhea yskä öisin, ja nenä ihan tukossa. Sain siis todella hyvään saumaan Nosiboo-nenäimurin kokeiltavaksi KidsMed-yritykseltä, joka maahantuo niitä. Meillä on muutama manuaalinen nenäimuri, mutta en oikein koskaan ole saanut imettyä niillä juurikaan mitään lasten nenistä. Imuriin liitettävää Baby-Vaccia en ole koskaan kokeillut, kuulostaa vähän rajulta liittää se meidän Dysoniin… Sanoisin, että Nosiboo on näiden kahden risteytys. Nosiboossa on siis heikkotehoinen imuri sisäänrakennettuna. Nosiboo on nimenomaan vauvoille suunnattu, ja sen ulkomuoto on tehty helposti lähestyttäväksi. Leon ei ainakaan yhtään pelännyt Nosiboota, vaan hymyili sille kauniisti.

Meillä on aina vauvan suolasuihke käytössä, jos nenä on vähänkin tukkoinen. Leon on jo nuoresta iästään huolimatta niin tottunut siihen, että osaa melkein itsekin käyttää sitä. Myös Nosiboon kanssa suositellaan suolasuihkeen käyttöä ennen nenän imurointia. Nosiboo on todella helppokäyttöinen: virtajohto vain seinään ja imuroimaan. Laitteessa on säädettävä imuteho, ja ohjeissa lukee selkeästi eri ikäisille suositeltu imuteho. Suulake on patentoitu, ja todella pehmoinen. Leon oli hieman ihmeissään kun imuroimme hänen pientä nenäänsä, mutta ei itkenyt tai ollut mitenkään kauhuissaan tapahtuneesta. Nenä kyllä puhdistui hyvin, ja pysyi puhtoisena iltaan asti. Kuten muutkin nenäimurit, myös Nosiboo täytyy puhdistaa jokaisen käytön jälkeen.
Olisi tehnyt mieli testata itseenikin, mutta ajatteli että tukkoinen nenäni saattaa olla vauvojen nenäimurille vähän liian suuri haaste. Odotan taaperon seuravaa kesänuhaa, niin pääsen testailemaan imuria myös häneen. Joel ei oikein innostu manuaalisista nenäpumpuista, mtta rakastaa meidän imuria. Siksi toivon, että saan nenäimuroinnin leikillistettyä sen verran että hän suostuu kokeilemaan Nosiboota. Olin lukenut, että Nosiboo on äänekäs, mutta en kyllä ole samaa mieltä. On se ainakin paljon hiljaisempi kuin meidän imuri, ja voin kyllä kuvitella käyttäväni sitä öisin. Nosiboo on kuitenkin yllättävän painava. Olin haaveillut ottavani sen mukaan toukokuiselle ulkomaanmatkallemme, mutta en tiedä mahtuuko se laukkuun. Toisaalta esikoisen nenä meni helposti tukkoon lentokoneessa vauvana, joten ehkä Leonille olisisi imurista hyötyä matkoillakin.

Nyt parin käyttökerran jälkeen voin suositella Nosiboota, etenkin jos perheessä on taapero joka kärrää kaikki pöpöt päiväkodista kotiin. Valitettavasti meillä varmaan tulee olemaan Nosiboolle käyttöä vielä vuosien ajan. Sain alekoodin Kidsmediltä myös teille jaettavaksi: Saat alekoodilla Sormetsuuhun 10% alennuksen Nosiboosta heidän verkkokaupastaan 30.5.2018 asti.

Toisin kuin Isäkuukaudet-bloggaajan perheessä, meillä sairastetaan nyt harmittavan paljon. Joku väitti joskus, että vastustuskyvyn kasvaessa 3-vuotiaana lapset eivät enää kerää kaikkia pöpöjä, saas nähdä. Onneksi nyt näyttää siltä, että pääsemme kaikki aivan terveinä sentään Lapsimessuille.

 

Pysykäähän terveinä!

Kaupallinen yhteistyö: Nosiboo-nenäimuria maahantuovan KidsMed:n kanssa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *