Hae
Nina ja minit

Ruokaa rakastavalla vauvablogilla on uusi, valoisa koti!

 

Olen kirjoittanut sormiruokailuun keskittyvää perheblogia enemmän ja vähemmän aktiivisesti viimeiset kaksi vuotta. Aloitin Sormet suuhun -blogin Bloggerin alustalla esikoiseni aloitettua kiinteät kuuden kuukauden iässä. Hän siirtyi suoraan äidinmaidosta sormiruokailuun, jolloin halusin jakaa kokemuksiamme sormiruokailusta ja kivoja reseptejä muiden vanhempien kanssa blogissani. Nyt jatkan ilolla kirjoittamista Vauvan blogiyhteisössä, kun alkaa olla kuopuksen aika seurata isoveljensä sormenjälkiä.

 

Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi 2,5-vuotias Joel, neljän kuukauden ikäinen Leon ja kolme ihastuttavaa maatiaiskissaa. Ja iso akvaariollinen kaloja. Asumme synnyinkaupungissani Helsingissä, ja tykkäämme viettää paljon aikaa yhdessä kotona ja kaupungilla. Erityisen lähellä sydäntämme on ruoanlaitto, ja etenkin hyvän ruoan syöminen. Toivomme tämän välittyvän lapsillemmekin, ja otamme mielellämme taaperomme mukaan ruoanlaittoon. Ainakin Joelin kohdalla olemme (toistaiseksi) onnistuneet, sillä hän on melko kaikkiruokainen ja nauttii selvästi syömisestä. Hän maistaa ennakkoluulottomasti aivan kaikkea, ja ainoa inhokki tähän mennessä on paprika. Parsakaali oli ensimmäinen ruoka mitä herra maisteli, ja se maistuu edelleen. Tästä voisi äitikin ottaa mallia 😀 Vauvamme Leon on toistaiseksi vielä täysipainoisella vauvantahtisella äidinmaitodietillä, mutta aloittaa sormiruokailun pian kuuden kuukauden iässä.

 

Pyrin siirtämään tuoreimmat kirjoitukseni ja ainakin suurimman osan sormiruokaresepteistäni vanhasta blogistani tänne, kuten myös kirjoitukseni sormiruokailun aloittamisesta. Aikeenani on myös jakaa perheemme lemppari arkiruokareseptit kanssanne. Onneksi Leon nukkuu hyvin päikkäreitä ja Joel on päiväkodissa, niin ehdin kokkailemaan vielä hyvin päivisin 🙂 Arjessa on usein liian kiire miettiä mitä ruokaa sitä tekisi, ja meillä on siksi arkena kiertävänä listana helpot ja nopeat arkiruoat. Uusia reseptejä odotellessanne voitte vielä käydä nappaamassa parhaat sormiruokailijan reseptit talteen unholaan jäävästä blogistani.

Tervetuloa seuraamaan meidän poikien jänniä ja vähemmän jänniä seikkailuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ruokaa rakastavalla vauvablogilla on uusi, valoisa koti!

Olen kirjoittanut sormiruokailuun keskittyvää perheblogia enemmän ja vähemmän aktiivisesti viimeiset kaksi vuotta. Aloitin Sormet suuhun-blogin Bloggerin alustalla esikoiseni aloitettua kiinteät 6 kuukauden iässä. Hän siirtyi suoraan äidinmaidosta sormiruokailuun, jolloin halusin jakaa kokemuksiamme sormiruokailusta ja kivoja reseptejä muiden vanhempien kanssa blogissani. Nyt jatkan ilolla kirjoittamista Vauvan blogiyhteisössä, kun alkaa olla kuopuksen aika seurata isoveljensä sormenjälkiä. 

 

Perheeseemme kuuluu minun ja mieheni lisäksi 2,5-vuotias Joel, neljän kuukauden ikäinen Leon ja kolme ihastuttavaa maatiaiskissaa. Ja iso akvaariollinen kaloja. Asumme synnyinkaupungissani Helsingissä, ja tykkäämme viettää paljon aikaa yhdessä kotona ja kaupungilla. Erityisen lähellä sydäntämme on ruoanlaitto, ja etenkin hyvän ruoan syöminen. Toivomme tämän välittyvän lapsillemmekin, ja otamme mielellämme taaperomme mukaan ruoanlaittoon. Ainakin Joelin kohdalla olemme (toistaiseksi) onnistuneet, sillä hän on melko kaikkiruokainen ja nauttii selvästi syömisestä. Hän maistaa ennakkoluulottomasti aivan kaikkea, ja ainoa inhokki tähän mennessä on paprika. Parsakaali oli ensimmäinen ruoka mitä herra maisteli, ja se maistuu edelleen. Tästä voisi äitikin ottaa mallia. Vauvamme Leon on toistaiseksi vielä täysipainoisella vauvantahtisella äidinmaitodietillä, mutta aloittaa sormiruokailun pian kuuden kuukauden iässä. 

 

 

Pyrin siirtämään tuoreimmat kirjoitukseni ja ainakin suurimman osan sormiruokaresepteistäni vanhasta blogistani tänne, kuten myös kirjoitukseni sormiruokailun aloittamisesta. Aikeenani on myös jakaa perheemme lemppari arkiruokareseptit kanssanne. Onneksi Leon nukkuu hyvin päikkäreitä ja Joel on päiväkodissa, niin ehdin kokkailemaan vielä hyvin päivisin. Arjessa on usein liian kiire miettiä mitä ruokaa sitä tekisi, ja meillä on siksi arkena kiertävänä listana helpot ja nopeat arkiruoat. Uusia reseptejä odotellessanne voitte vielä lukea vanhasta blogistani tänne jo talteen nappaamani sormiruokailijan reseptit.

 

Tervetuloa seuraamaan meidän kokkailujamme!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *